Medic acuzat că a operat o pacientă la piciorul greşit!

Un medic ortoped de la Spitalul de Urgenţă din Petroşani este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, după ce ar fi operat o pacientă la piciorul greşit.

operatieSoţul femeii de 36 de ani, din Petroşani, este cel care a depus plângerea pe numele doctorului în cauză, iar poliţiştii au declanşat o anchetă în acest caz. „A fost depusă o plângere pentru vătămare corporală din culpă. Soţul persoanei respective a reclamat faptul că un medic de la Ortopedie de la Spitalul de Urgenţă Petroşani a operat-o la piciorul greşit. Ca urmare s-a întocmit dosar de cercetare penală”, a declarat Bogdan Niţu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Şi conducerea Spitalului de Urgenţă Petroşani a declanşat o anchetă internă pentru a vedea ce s-a întâmplat în acest caz.

Nu este primul caz de acest fel reclamat la organele competente. Anul trecut, părinţii unui băieţel de nici 4 ani, de asemenea din Petroşani, au acuzat un alt medic de la Spitalul de Urgenţă din Petroşani că l-a operat pe băiat la mâna stângă, şi nu la cea dreaptă, unde acesta avea o afecţiune, dar şi că ar fi făcut o intervenţie chirurgicală pentru fimoză, pentru care părinţii nu şi-au dat acordul. Părinţii micuţului au depus plângere la Colegiul Medicilor Hunedoara pentru mal praxis, dar rezultatele anchetei nu au fost făcute publice nici acum.

 

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unsprezece − 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.