Maternitatea din Hunedoara a fost închisă parţial

spitalConsiliul de administraţie al Spitalului municipal Alexandru Simionescu din Hunedoara a decis luarea unor măsuri urgente pentru a linişti mamele nou-născuţilor aflaţi în maternitatea spitalului.

Medicul Cecilia Birău, reprezentanta Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara în Consiliul de administraţie al spitalului din Hunedoara, a declarat că administraţia unităţii medicale a decis închiserea parţială a maternităţii, pentru efectuarea, din nou, a unei dezinfecţii. „Vrem ca mamele care au născut aici să fie liniştite, chiar dacă aceste dezinfecţii au fost realizate înainte de moartea celor doi bebeluşi şi după decesul acestora. Consiliul de administraţie al spitalului a luat decizia ca o jumătate din spaţiul maternităţii să fie închis pentru dezinfecţie, urmând ca după încheierea dezinfecţiei, să fie redeschisă. Apoi va fi făcută dezinfecţia în celalaltă jumătate a maternităţii”, a precizat dr. Cecilia Birău.

La începutul acestei săptămâni, doi bebeluşi au decedat în spitalul din Hunedoara, iar medicii legişti au stabilit că o posibilă cauză care a dus la moartea pruncilor este o infecţie intraspitalicească.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 1 =

ACTUALITATE
Semnal de alarmă: Hunedoara înconjurată de terenuri poluate. Cât de nocive sunt haldele de steril         Imagini aeriene de pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva. Cum s-a lucrat (VIDEO)         Atenționare meteo: cod galben de ploi și vijelii!         Scandal în trafic cu urmări grave, filmat de un martor (VIDEO)         Accidentul rutier din intersecția de la Sântuhalm. Cine a fost vinovat         Violenţă de limbaj, bagatelizată de câţiva magistraţi hunedoreni         Lăsați copiii la școală, nu la spital! Trotuarul nu este loc de parcare         Zilele Maghiare din județul Hunedoara vor debuta vineri         Când va fi modernizat Drumul Judeţean 687 Hunedoara – Călan         Ce soartă va avea Muzeul Aurului din Brad         O nouă spargere în Hunedoara         Duminică, la Orăștie. Acoperișuri smulse și copaci doborâți de vânt         Ce venituri a adus ștrandul din Hunedoara în această vară         Transport ilegal de lemne         Prins la furat de arbori         Ultimele ediții ale ziarului Drumul Socialismului. Ce poezii îi erau dedicate lui Ceaușescu         Zeci de familii au fost păgubite de furtună         Accident cu trei victime provocat de un autotren care a trecut pe roșu         LA MÂNA NOROCULUI. Autorităţile au intervenit bezmetic şi greoi în „bomba” de la Orăştie         Gorunul părintelui Arsenie Boca s-a uscat cu totul