Maternitatea din Hunedoara a fost închisă parţial

spitalConsiliul de administraţie al Spitalului municipal Alexandru Simionescu din Hunedoara a decis luarea unor măsuri urgente pentru a linişti mamele nou-născuţilor aflaţi în maternitatea spitalului.

Medicul Cecilia Birău, reprezentanta Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara în Consiliul de administraţie al spitalului din Hunedoara, a declarat că administraţia unităţii medicale a decis închiserea parţială a maternităţii, pentru efectuarea, din nou, a unei dezinfecţii. „Vrem ca mamele care au născut aici să fie liniştite, chiar dacă aceste dezinfecţii au fost realizate înainte de moartea celor doi bebeluşi şi după decesul acestora. Consiliul de administraţie al spitalului a luat decizia ca o jumătate din spaţiul maternităţii să fie închis pentru dezinfecţie, urmând ca după încheierea dezinfecţiei, să fie redeschisă. Apoi va fi făcută dezinfecţia în celalaltă jumătate a maternităţii”, a precizat dr. Cecilia Birău.

La începutul acestei săptămâni, doi bebeluşi au decedat în spitalul din Hunedoara, iar medicii legişti au stabilit că o posibilă cauză care a dus la moartea pruncilor este o infecţie intraspitalicească.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Accident rutier grav pe DN 7: șapte oameni au fost răniți         Ce acte a solicitat Corpul de Control din Energie de la CEH         Muncitorii de pe autostradă intră în concediu         Doi magistrați de la Tribunalul Hunedoara au ieșit la pensie         Un cor din Coreea de Sud a concertat la Castelul Corvinilor         Castelul baronului Nopcea, lăsat în ruină         Târgul de fete de pe Muntele Găina         Momente cumplite pentru tânăra care se prostitua în garsoniera pe care o împărţea cu iubitul ei         Mall-ul de servicii al Primăriei Deva a fost inaugurat         Carmen Hărău (PNL): Nu batjocoriți speranța a 5 milioane de pensionari!         Zonă cu restricții pe autostrada A1!         Răsturnare de situaţie. Procesul stimulentelor de la Petroşani o ia de la capăt         Corpul de Control al Ministerului Energiei, trimis la CEH         Clădirile Colegiului Matei Corvin vor fi reabilitate pe fonduri UE         Copil de opt ani rănit într-un accident rutier         Femeie înșelată în Hunedoara         Crimă înfiorătoare în Orăştie: un tânăr de 20 de ani a murit, înjunghiat în inimă, de un vecin         Mort în surparea din subteranul Minei Lupeni         Trubaduri în Cetatea Devei         Surpare la Mina Lupeni!