Maternitatea din Hunedoara a fost închisă parţial

spitalConsiliul de administraţie al Spitalului municipal Alexandru Simionescu din Hunedoara a decis luarea unor măsuri urgente pentru a linişti mamele nou-născuţilor aflaţi în maternitatea spitalului.

Medicul Cecilia Birău, reprezentanta Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara în Consiliul de administraţie al spitalului din Hunedoara, a declarat că administraţia unităţii medicale a decis închiserea parţială a maternităţii, pentru efectuarea, din nou, a unei dezinfecţii. „Vrem ca mamele care au născut aici să fie liniştite, chiar dacă aceste dezinfecţii au fost realizate înainte de moartea celor doi bebeluşi şi după decesul acestora. Consiliul de administraţie al spitalului a luat decizia ca o jumătate din spaţiul maternităţii să fie închis pentru dezinfecţie, urmând ca după încheierea dezinfecţiei, să fie redeschisă. Apoi va fi făcută dezinfecţia în celalaltă jumătate a maternităţii”, a precizat dr. Cecilia Birău.

La începutul acestei săptămâni, doi bebeluşi au decedat în spitalul din Hunedoara, iar medicii legişti au stabilit că o posibilă cauză care a dus la moartea pruncilor este o infecţie intraspitalicească.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × 4 =

ACTUALITATE
O nouă carte semnată Mihai Petre         Vacile din Lupeni fac ravagii pe străzi         Gheorghe Firczak și „vânătoarea de teroriști”         Avram Iancu înoată 12 ore continuu pentru a ajuta un copil de şapte ani         Fermierul cu investiția compromisă de autorități a câștigat procesul, după zece ani         Magistrații susţin protestele magistraţilor faţă de modificările aduse Legilor Justiţiei.         “PRESA E DE VINĂ”. Jurnalist ameninţat de drumarii lui Umbrărescu         Un loc din municipiul Petroșani va primi numele Regelui Mihai I         PERFORMANȚE. Stele fotbalului la Gala Sportului Simerian 2017         Accident rutier cu șase răniți în Petroșani         Cu ce se laudă conducerea CNAIR în 2017         Bărbaţi surprinşi de poliţiştii locali în timp ce furau deşeuri metalice         Accident rutier pe șoseaua Călan – Hațeg         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Explicațiile CNAIR pentru întârzierile de pe Autostrada Lugoj – Deva         Au furat cupru din curtea S.E. Paroșeni         Pradă de mistreți, de 180 de kilograme, confiscată de polițiști         Razii la afacerile cu brazi de Crăciun         Dănuț Mocanu a ajuns adjunct la Poliția Petroșani         Mesajul şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, cu ocazia Sărbătorii Naşterii Domnului şi a Anului Nou