Maternitatea din Hunedoara a fost închisă parţial

spitalConsiliul de administraţie al Spitalului municipal Alexandru Simionescu din Hunedoara a decis luarea unor măsuri urgente pentru a linişti mamele nou-născuţilor aflaţi în maternitatea spitalului.

Medicul Cecilia Birău, reprezentanta Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara în Consiliul de administraţie al spitalului din Hunedoara, a declarat că administraţia unităţii medicale a decis închiserea parţială a maternităţii, pentru efectuarea, din nou, a unei dezinfecţii. „Vrem ca mamele care au născut aici să fie liniştite, chiar dacă aceste dezinfecţii au fost realizate înainte de moartea celor doi bebeluşi şi după decesul acestora. Consiliul de administraţie al spitalului a luat decizia ca o jumătate din spaţiul maternităţii să fie închis pentru dezinfecţie, urmând ca după încheierea dezinfecţiei, să fie redeschisă. Apoi va fi făcută dezinfecţia în celalaltă jumătate a maternităţii”, a precizat dr. Cecilia Birău.

La începutul acestei săptămâni, doi bebeluşi au decedat în spitalul din Hunedoara, iar medicii legişti au stabilit că o posibilă cauză care a dus la moartea pruncilor este o infecţie intraspitalicească.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

treisprezece − 5 =

ACTUALITATE
Hoți de buzunare prinși în Deva         Tragedie lângă Orăștie         Deva și Brad alese pentru celebrarea Zilei Poliței Române         Birou de audiențe la Petroșani al CJ Hunedoara         Amendat pentru transport ilegal de lemne         Nici bine nu au dispărut trenurile de persoane de pe calea ferată Hunedoara – Simeria, că au și apărut hoții         Șefii din Mina Lupeni cercetați pentru ucidere din culpă         Ziua Porților Deschise la Centrul Teritorial Deva al ASE București         Primarul Călin Dud a fost achitat în dosarul DNA, în care a fost acuzat că a luat șpagă două drujbe         Prinși la furat în Hunedoara         Fierul vechi din curtea Minei Petrila a fost scos la vânzare         O tânără a fost amendată pentru şedere ilegală în România         Polițiștii au ținut ședințe cu vârstnicii pentru a-i învăța să se ferească de hoți         RECULEGERE PE BANI. Ce spun turiștii despre taxa de la mormântul lui Avram Iancu         Incendiu în Deva         Andrei Gheorghe a murit         Peste 700 de burse pentru elevii din Petroșani         Controversele turismului mai scump la muzeele și locurile istorice ale Hunedoarei         Ambasadorul Republicii Belarus, în vizită în județul Hunedoara         Peste 300 de elevi din Deva au participat la campania „Am 14 ani!”