Maşinile de colecţie, vedete la Petroşani

Maşini vechi, de colecţie, vor fi din nou vedete la Petroşani, unde se organizează cea de a doua ediţie a „Retro paradei”, de data aceasta ediţia de toamnă.

retromobil_8După ce prima ediţie a „Retro Paradei”, organizată în primăvara acestui an, s-a dovedit a fi un succes, Retro Club România – Filiala Hunedoara a decis să ofere din nou momente de încântare pentru iubitorii de maşini de colecţie, ce altă dată umpleau străzile. În data de 19 octombrie, Piaţa Victoriei din Petroşani se va umple din nou de  Fiat-uri,  IMS-uri, Trabanturi, Dacii sau Vartburg 1000, toate vechi dar funcţionale.

O pasiune cât o viaţă, care necesită foarte mulţi bani mai întâi pentru achiziţionarea „bătrânelor doamne”, iar mai apoi pentru recondiţionarea lor. Proprietarii lor sunt foarte mândri de vechile autoturisme ori chiar motociclete redevenite funcţionale prin muncă asiduă ce poate dura şi doi ani şi recunosc că, deşi de multe ori promit că se opresc, întotdeauna se va găsi încă o maşină care să le facă cu ochiul şi pe acre să şi-o dorească în colecţie.

Organizatorii evenimentului mizează cel puţin pe o participare la fel de numeroasă cum a  fost al prima ediţie, din primăvara acestui an.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 + douăzeci =

ACTUALITATE
Incendiu în Deva         Andrei Gheorghe a murit         Peste 700 de burse pentru elevii din Petroșani         Controversele turismului mai scump la muzeele și locurile istorice ale Hunedoarei         Ambasadorul Republicii Belarus, în vizită în județul Hunedoara         Peste 300 de elevi din Deva au participat la campania „Am 14 ani!”         Adolescent de 15 ani prins după ce a furat o mașină         Au confiscat un metru cub de lemne         Șoferul unui camion cu lemne amendat         Alertă meteo – Cod galben în județ         Proiect realizat sub 20 la sută. Peste 10 milioane de euro a înghițit până acum Parângul         Jandarmul hunedorean Alin Marian din nou pe podium         Satul de pe muntele dacilor, readus la viață         Cinci turişti au rămas blocaţi pe crestele Retezatului         CĂDERI DE STÂNCI Șoseaua spre Retezat a fost blocată de alunecările de teren         Tezaure impresionante de comori dacice recuperate de procurori         Minorul dispărut de acasă după ce a lăsat un bilet de adio a fost găsit         Sentință definitivă pentru medicul acuzat că a fraudat examenele de recrutare în Poliție         Contestație la executare depusă de Iulian Ceia         Verdict în dosarul comorilor dacice