Maşinile de colecţie, vedete la Petroşani

Maşini vechi, de colecţie, vor fi din nou vedete la Petroşani, unde se organizează cea de a doua ediţie a „Retro paradei”, de data aceasta ediţia de toamnă.

retromobil_8După ce prima ediţie a „Retro Paradei”, organizată în primăvara acestui an, s-a dovedit a fi un succes, Retro Club România – Filiala Hunedoara a decis să ofere din nou momente de încântare pentru iubitorii de maşini de colecţie, ce altă dată umpleau străzile. În data de 19 octombrie, Piaţa Victoriei din Petroşani se va umple din nou de  Fiat-uri,  IMS-uri, Trabanturi, Dacii sau Vartburg 1000, toate vechi dar funcţionale.

O pasiune cât o viaţă, care necesită foarte mulţi bani mai întâi pentru achiziţionarea „bătrânelor doamne”, iar mai apoi pentru recondiţionarea lor. Proprietarii lor sunt foarte mândri de vechile autoturisme ori chiar motociclete redevenite funcţionale prin muncă asiduă ce poate dura şi doi ani şi recunosc că, deşi de multe ori promit că se opresc, întotdeauna se va găsi încă o maşină care să le facă cu ochiul şi pe acre să şi-o dorească în colecţie.

Organizatorii evenimentului mizează cel puţin pe o participare la fel de numeroasă cum a  fost al prima ediţie, din primăvara acestui an.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouăsprezece + 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Accident rutier grav pe DN 7: șapte oameni au fost răniți         Ce acte a solicitat Corpul de Control din Energie de la CEH         Muncitorii de pe autostradă intră în concediu         Doi magistrați de la Tribunalul Hunedoara au ieșit la pensie         Un cor din Coreea de Sud a concertat la Castelul Corvinilor         Castelul baronului Nopcea, lăsat în ruină         Târgul de fete de pe Muntele Găina         Momente cumplite pentru tânăra care se prostitua în garsoniera pe care o împărţea cu iubitul ei         Mall-ul de servicii al Primăriei Deva a fost inaugurat         Carmen Hărău (PNL): Nu batjocoriți speranța a 5 milioane de pensionari!         Zonă cu restricții pe autostrada A1!         Răsturnare de situaţie. Procesul stimulentelor de la Petroşani o ia de la capăt         Corpul de Control al Ministerului Energiei, trimis la CEH         Clădirile Colegiului Matei Corvin vor fi reabilitate pe fonduri UE         Copil de opt ani rănit într-un accident rutier         Femeie înșelată în Hunedoara         Crimă înfiorătoare în Orăştie: un tânăr de 20 de ani a murit, înjunghiat în inimă, de un vecin         Mort în surparea din subteranul Minei Lupeni         Trubaduri în Cetatea Devei         Surpare la Mina Lupeni!