Momentul Cupeţiu sau cum a pierdut Traian Berbeceanu lupta în Justiţie

Argumentele pentru care instanţa Curţii de Apel a decis arestarea preventivă a fostului şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba şi a apropiaţilor săi au fost prezentate într-un referat de peste 120 de pagini.

CITIŢI DOCUMENTUL  AICI !

dotin cupetiu, om de afaceri

Percheziţie la domiciliul lui Dorin Cupeţiu. SURSA:DIICOT

Cea mai gravă acuzaţie dintre cele aduse lui Traian Berbeceanu este aceea că, înainte cu o zi de organizarea percheziţiilor la domiciliile unor evazionişti din Hunedoara, în dosarul în care aceştia au fost acuzaţi de prejudicii de aproape două milioane de euro, Dorin Cupeţiu (foto), unul dintre inculpaţi, s-ar fi întâlnit cu şeful de la BCCO Alba şi ar fi aflat astfel de descinderile care îl vizau. În dimineaţa de 8 octombrie 2012, când au avut loc percheziţiile, procurorii susţin că Dorin Cupeţiu a dat impresia că i-ar fi aşteptat pe poliţişti. Ulterior, el a declarat că „a visat urât” şi de aceea era treaz, dar s-a contrazis în declaraţii.

Replica lui Mărgan

Cornel Crâznic „Mărgan”, unul dintre foştii lideri ai lumii interlope din Deva, a dezminţit că ar avea vreo implicare în dosarul Berbeceanu, chiar dacă a fost menţionat ca “duşman” al acestuia, atât în scrisoarea lăsată de Berbeceanu, cât şi de unul dintre avocaţii comisarului de la Crimă Organizată Alba. Mărgan se află în Spania, în prezent, şi spune că nu a avut nicio legătură cu acest dosar.

În replică la cele transmise de Traian Berbeceanu şi la depoziţia apărătorilor săi în care aceştia au precizat că Mărgan s-ar fi aflat printre martorii acuzării, deveanul a declarat că fostul şef de la Crimă Organizată Alba a minţit pentru a-şi pregăti apărarea. „Eu niciodată nu am dat vreo declaraţie împotriva nimănui, nici măcar împotriva lui Berbeceanu. Cu el m-am întâlnit o dată, întâmplător, într-un local în care eram cu fiul meu, iar el a intrat apoi. Ne-am salutat şi am schimbat câteva vorbe. Apoi el ştiind probabil că va fi învinuit, şi-a pregătit apărarea vrând să dea impresia că este o victimă a lumii interlope. S-a folosit şi de numele meu, chiar dacă eu în ultimii 10 ani am petrecut doar câteva luni acasă. Din 2002 am fost plecat în Spania, apoi mi-am ispăşit condamnarea, pentru ca apoi să plec iar din ţară”, a spus Mărgan, aflat în prezent în Spania.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei + 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Transporturi ilegale de lemne         Direcția Impozite și Taxe Locale Deva se mută în noul sediu         Peste 15000 de lei încasări în doar două zile la Ștrandul Municipal din Deva         Proiectul pentru reabilitarea incintei I a Cetății Devei a fost depus la ADR Vest         Încă o victimă în accidentul mortal de pe șoseaua Hunedoara – Deva         Sala de sport a fostului Liceu industrial 1 din Hunedoara a ajuns în ruină         Festivalul medieval Ioan de Hunedoara         Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție         Accident pe DN 66, produs de un tânăr         Accident pe DN 7 produs de un camionagu turc         De la Petroşani, la Deva/ Fost director al CEH în litigiu cu compania energetică         Rute ocolitoare pentru a evita aglomerația de pe șoseaua Deva – Lugoj         Red Bull Romaniacs se implică în două proiecte sociale în Valea Jiului         Construcția artezienelor din centrul Hunedoarei poate începe         PORTRET. Xenia, prinţesa războinică din ringul de box         Accident cu motocicleta, pe Transalpina         Accident pe autostrada A1, la Orăștie         Natura îşi face dreptate pe Defileul Jiului. Apele îşi recuceresc vechile albii