Mai multe drumuri județene devin drumuri forestiere

Peste 30 de kilometri de drumuri nu vor mai fi administrare de Consiliul Judeţean Hunedoara, care a anunţat declasificarea lor din categoria drumurilor judeţene în drumuri forestiere.

Astfel, Drumul Judeţean 660, între DN 66 şi Rezervaţia de Zimbri de la Haţeg, în lungime totală de 3,100 km, va intra în administrarea Direcţiei Silvice Hunedoara – Ocolul Silvic Retezat, sub denumirea Drum Forestier Parc Slivuţ.

Un tronson de şase kilometri din drumul judeţean 660A: Câmpu lui Neag – Cabana Câmpu lui Neag, acoperit cu pământ, va intra în administrarea Direcţiei Silvice Hunedoara – Ocolul Silvic Lupeni, cu denumirea Drum Forestier Părăul Strâmbului.

Un sector de cinci kilometri din drumul judeţean 667A: Ohaba de sub Piatră – Nucşoara – Cabana Pietrele, drum pietruit şi impracticabil cu autoturismele, va intra în administrarea Direcţiei Silvice Hunedoara – Ocolul Silvic Pui, cu denumirea Drum Forestier Valea Pietrele.

Un alt tronson de 18 kilometri din drumul judeţean 687G: DN 68 (Toteşti) – Densuş – Ştei – DJ 687 D, drum de pământ şi neamanajat, va trece în administrarea Direcţiei Silvice Hunedoara – Ocolul Silvic Retezat, cu denumirea Drumul Forestier Mascaş.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Mai multe drumuri județene devin drumuri forestiere

  1. Nicolae

    Consiliul Judetean Hunedoara este cel mai slab consiliu fata de judetele limitrofe si nu numai . Are cea mai mica crestere economica multianuala fata de vecini . Deva si Hunedoara nu au descarcare de pe autostrada (doar o intoarcere de rasul curcilor in drum la Soimus) pe cand Sebesul cu 25000 de locuotori are 3 ,fara ca acest consiliu sa fi facut demersuri substantiale ,spre a se rezolva problema . E o rusine sabotarea de jumatate de ani a turismului montan si a locatiilor turistice de pe Raul Mare prin inchiderea drumului spre Poiana Pelegii ,si care se putea rezolva intr-o saptaman . Nu au facut de ani de zile suficiente demersuri pentru asfaltarea drumului de la petrosani la Obarsia Lotrului , zona cear fi incurajat dezvoltarea zonei inclusiv a turismului montan . Oare nu va e rusine sa va luati banii lunar de la buget ? 🙁

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cincisprezece + zece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Prins la furat de cablu, pe calea ferată         Gara Brad, la doi ani de la începerea lucrărilor de reabilitare         Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara         La Salonul Hunedorean al Cărții, Editura Școala Ardeleană a fost la înălțime         Comunicat de presă (P): Senatoarea PNL, Carmen Hărău: Educația și cercetarea sunt scoase din agenda curentă a PSD         Imagini aeriene de pe Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva. Când va fi inaugurat         CE RĂMÂNE DUPĂ RAPORTĂRILE MĂREŢE. Incompetenţa şi angajările „pe pile” falimentează turismul hunedorean         Orchestra Metropolitană București concertează la Castelul COrvinilor         18 octombrie 1409 – ziua istorică a Huniazilor         Deva – un oraș ecologic și durabil         Scandal în jurul unui bal al bobocilor. Un preot s-a revoltat pentru tema aleasă: Demoni vă doriţi, demoni veţi avea în şcoli în loc de elevi”         Cetatea Blidaru, locul de vis din patrimoniul UNESCO, ignorat de autorități         Vârstnic jefuit în scara blocului         Lansare de carte         Zilele icoanei încep la Deva         Transporturi agabaritice pe ruta Nădlac – Hunedoara