Mai multe drumuri județene devin drumuri forestiere

Peste 30 de kilometri de drumuri nu vor mai fi administrare de Consiliul Judeţean Hunedoara, care a anunţat declasificarea lor din categoria drumurilor judeţene în drumuri forestiere.

Astfel, Drumul Judeţean 660, între DN 66 şi Rezervaţia de Zimbri de la Haţeg, în lungime totală de 3,100 km, va intra în administrarea Direcţiei Silvice Hunedoara – Ocolul Silvic Retezat, sub denumirea Drum Forestier Parc Slivuţ.

Un tronson de şase kilometri din drumul judeţean 660A: Câmpu lui Neag – Cabana Câmpu lui Neag, acoperit cu pământ, va intra în administrarea Direcţiei Silvice Hunedoara – Ocolul Silvic Lupeni, cu denumirea Drum Forestier Părăul Strâmbului.

Un sector de cinci kilometri din drumul judeţean 667A: Ohaba de sub Piatră – Nucşoara – Cabana Pietrele, drum pietruit şi impracticabil cu autoturismele, va intra în administrarea Direcţiei Silvice Hunedoara – Ocolul Silvic Pui, cu denumirea Drum Forestier Valea Pietrele.

Un alt tronson de 18 kilometri din drumul judeţean 687G: DN 68 (Toteşti) – Densuş – Ştei – DJ 687 D, drum de pământ şi neamanajat, va trece în administrarea Direcţiei Silvice Hunedoara – Ocolul Silvic Retezat, cu denumirea Drumul Forestier Mascaş.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Mai multe drumuri județene devin drumuri forestiere

  1. Nicolae

    Consiliul Judetean Hunedoara este cel mai slab consiliu fata de judetele limitrofe si nu numai . Are cea mai mica crestere economica multianuala fata de vecini . Deva si Hunedoara nu au descarcare de pe autostrada (doar o intoarcere de rasul curcilor in drum la Soimus) pe cand Sebesul cu 25000 de locuotori are 3 ,fara ca acest consiliu sa fi facut demersuri substantiale ,spre a se rezolva problema . E o rusine sabotarea de jumatate de ani a turismului montan si a locatiilor turistice de pe Raul Mare prin inchiderea drumului spre Poiana Pelegii ,si care se putea rezolva intr-o saptaman . Nu au facut de ani de zile suficiente demersuri pentru asfaltarea drumului de la petrosani la Obarsia Lotrului , zona cear fi incurajat dezvoltarea zonei inclusiv a turismului montan . Oare nu va e rusine sa va luati banii lunar de la buget ? 🙁

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Primele cete de colindători au sosit la Episcopia Devei și Hunedoarei         Aproape 400 de pomi de Crăciun scoși la vânzare de Direcția Silvică         Șofer pericol public reținut de polițiști         Amendat pentru poluarea Crișului         Amendați pentru pescuit ilegal         Când vor fi finalizate artezienele de peste un milion de euro din Hunedoara         Tânăr din Hunedoara premiat în Marea Britanie pentru serviciile oferite nevoiașilor         Tragedie în Vulcan         Constructorul drumului spre Parâng a cerut sistarea lucrărilor pe perioada iernii. CJ Hunedoara a refuzat cererea         Mașină în flăcări după un accident pe autostradă         Dispecerat unic pentru drumurile județene         Eugenia Crainic își va lansa și la Deva romanul „Studenta criminală”         Un mare actor, Radu Beligan         A fugit cu banii furați dintr-un magazin         Adolescenți reținuți de Poliție pentru furturi de mașini         Depozit de haine second-hand spart de hoți         Hoț de telefoane prins în Petroșani         Grupare de hoți prinsă de polițiști         Autospeciala pompierilor împotmolită pe drumul comunal. Cum se scuză primarul         S-au împlinit 122 de ani de la inaugurarea gării din Brad