Mai multe drumuri județene devin drumuri forestiere

Peste 30 de kilometri de drumuri nu vor mai fi administrare de Consiliul Judeţean Hunedoara, care a anunţat declasificarea lor din categoria drumurilor judeţene în drumuri forestiere.

Astfel, Drumul Judeţean 660, între DN 66 şi Rezervaţia de Zimbri de la Haţeg, în lungime totală de 3,100 km, va intra în administrarea Direcţiei Silvice Hunedoara – Ocolul Silvic Retezat, sub denumirea Drum Forestier Parc Slivuţ.

Un tronson de şase kilometri din drumul judeţean 660A: Câmpu lui Neag – Cabana Câmpu lui Neag, acoperit cu pământ, va intra în administrarea Direcţiei Silvice Hunedoara – Ocolul Silvic Lupeni, cu denumirea Drum Forestier Părăul Strâmbului.

Un sector de cinci kilometri din drumul judeţean 667A: Ohaba de sub Piatră – Nucşoara – Cabana Pietrele, drum pietruit şi impracticabil cu autoturismele, va intra în administrarea Direcţiei Silvice Hunedoara – Ocolul Silvic Pui, cu denumirea Drum Forestier Valea Pietrele.

Un alt tronson de 18 kilometri din drumul judeţean 687G: DN 68 (Toteşti) – Densuş – Ştei – DJ 687 D, drum de pământ şi neamanajat, va trece în administrarea Direcţiei Silvice Hunedoara – Ocolul Silvic Retezat, cu denumirea Drumul Forestier Mascaş.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Mai multe drumuri județene devin drumuri forestiere

  1. Nicolae

    Consiliul Judetean Hunedoara este cel mai slab consiliu fata de judetele limitrofe si nu numai . Are cea mai mica crestere economica multianuala fata de vecini . Deva si Hunedoara nu au descarcare de pe autostrada (doar o intoarcere de rasul curcilor in drum la Soimus) pe cand Sebesul cu 25000 de locuotori are 3 ,fara ca acest consiliu sa fi facut demersuri substantiale ,spre a se rezolva problema . E o rusine sabotarea de jumatate de ani a turismului montan si a locatiilor turistice de pe Raul Mare prin inchiderea drumului spre Poiana Pelegii ,si care se putea rezolva intr-o saptaman . Nu au facut de ani de zile suficiente demersuri pentru asfaltarea drumului de la petrosani la Obarsia Lotrului , zona cear fi incurajat dezvoltarea zonei inclusiv a turismului montan . Oare nu va e rusine sa va luati banii lunar de la buget ? 🙁

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Costel Avram și-a cerut scuze pentru modul în care s-a purtat cu o jurnalistă         Au revenit la muncă pavatorii pe Bulevardul Corvin         Tragedie pe calea ferată Simeria – Petroșani         Sfârșit de săptămână aglomerat la Sarmizegetusa Regia, în ciuda restricțiilor de circulație         Spectacol la Teatrul de Artă Deva: „Audiția.ro”         Ziua Poliției Române, celebrată în județul Hunedoara         Echipa RobotX din Hunedoara va reprezenta România la Campionatul mondial de Robotică         EUROPARLAMENTARE. Iuliu Winkler, Medalia de Aur a Societății pentru Încurajarea Progresului din Paris         ZIUA MONDIALĂ A APEI. Apa Prod, lecţii deschide despre rostul apei în trei municipii din judeţ         Invazie de pelerini la Mănăstirea Prislop: mii de oameni s-au rugat la mormântul lui Arsenie Boca         Fântâna arteziană din Piaţa Victoriei va fi repusă în funcţiune         Accident mortal pe șoseaua Hațeg – Petroșani         Gest golănesc făcut de Costel Avram: a îmbrâncit o jurnalistă care a venit să îi pună întrebări         Răzvan Mareş și alţi patru au furat prezenţa unor copii la Madrid, la un eveniment unic în viaţa tinerilor sportivi         Și eu… România în primul rând!         Un fiu al pădurenilor         Chinez prins muncind la negru în Hunedoara         Intrare gratuită la Sarmizegetusa Regia         Ce se întâmplă cu proiectul de 20 de milioane de euro, pentru transportul ecologic din Valea Jiului         Drum de cinci kilometri din Ținutul Pădurenilor modernizat cu fonduri de la Consiliul Județean