JUSTIŢIE Porţi deschise la instanţele din Hunedoara

tribunalTribunalul Hunedoara, Judecătoria Deva şi Judecătoria Hunedoara îi invită pe localnici să se familiarizeze cu munca angajaţilor instituţiilor. Evenimentul are loc vineri, 25 octombrie, cu ocazia „Zilei Porţilor Deschise”

Porţile instanţelor din judeţ se deschid pentru hunedoreni la sfârşitul acestei săptămâni. Tribunalul Hunedoara şi Judecătoria Deva îi invită pe localnici să cunoască mai bine modul cum funcţionează instituţiile. Evenimentul este organizat cu ocazia Zilei Europene a Justiţiei Civile.

„„Agenda manifestării cuprinde, în principal, vizitarea compartimentelor din structura instanţei, accesarea portalului Tribunalului Hunedoara de la un computer pus la dispoziţia publicului, informarea celor interesaţi cu privire la circuitul dosarelor, la modalitatea de accesare a soluţiilor dosarelor aflate pe rolul Tribunalului Hunedoara  sau a altor informaţii utile disponibile pe site-ul Tribunalului Hunedoara şi la info-chioşcuri”, informează Ildiko Glăman, purtătoarea de cuvânt a Tribunalului Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

douăzeci − 5 =

ACTUALITATE
Incendiu în Deva         Andrei Gheorghe a murit         Peste 700 de burse pentru elevii din Petroșani         Controversele turismului mai scump la muzeele și locurile istorice ale Hunedoarei         Ambasadorul Republicii Belarus, în vizită în județul Hunedoara         Peste 300 de elevi din Deva au participat la campania „Am 14 ani!”         Adolescent de 15 ani prins după ce a furat o mașină         Au confiscat un metru cub de lemne         Șoferul unui camion cu lemne amendat         Alertă meteo – Cod galben în județ         Proiect realizat sub 20 la sută. Peste 10 milioane de euro a înghițit până acum Parângul         Jandarmul hunedorean Alin Marian din nou pe podium         Satul de pe muntele dacilor, readus la viață         Cinci turişti au rămas blocaţi pe crestele Retezatului         CĂDERI DE STÂNCI Șoseaua spre Retezat a fost blocată de alunecările de teren         Tezaure impresionante de comori dacice recuperate de procurori         Minorul dispărut de acasă după ce a lăsat un bilet de adio a fost găsit         Sentință definitivă pentru medicul acuzat că a fraudat examenele de recrutare în Poliție         Contestație la executare depusă de Iulian Ceia         Verdict în dosarul comorilor dacice