INTERVENŢIE DIFICILĂ Hunedorean salvat dintr-o fântână adâncă de 10 metri

aaaApropiaţii unui bărbat din Simeria au sunat la 112 după ce au auzit strigătele de ajutor ale acestuia. Hunedoreanul căzuse într-o fântână adâncă de peste 10 metri.

Un pompier, Varga Szolt, a coborât în fântână pentru a-l salva pe bărbat.

„Datorită adâncimii foarte mari a fântânii, intervenţia a prezentat un grad foarte ridicat de dificultate, existând posibilitatea prezenţei de gaze toxice, precum şi lipsa aerului, acestea putând pune în pericol atât viaţa victimei cât şi pe cea a salvatorului. Victima a fost salvată şi predată echipajelor de prim ajutor în vederea transportării acesteia la Unitatea de primiri urgenţe a spitalului judeţean Deva”, a informat căpitanul Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Echipajul ISU şi subofiţerul care a coborât în fântână pentru a-l salva pe hunedorean vor fi recompensaţi, pentru curaj şi profesionalism.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cincisprezece − doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Răsturnare de situaţie. Procesul stimulentelor de la Petroşani o ia de la capăt         Corpul de Control al Ministerului Energiei, trimis la CEH         Clădirile Colegiului Matei Corvin vor fi reabilitate pe fonduri UE         Copil de opt ani rănit într-un accident rutier         Femeie înșelată în Hunedoara         Crimă înfiorătoare în Orăştie: un tânăr de 20 de ani a murit, înjunghiat în inimă, de un vecin         Mort în surparea din subteranul Minei Lupeni         Trubaduri în Cetatea Devei         Surpare la Mina Lupeni!         Transporturi ilegale de lemne         Direcția Impozite și Taxe Locale Deva se mută în noul sediu         Peste 15000 de lei încasări în doar două zile la Ștrandul Municipal din Deva         Proiectul pentru reabilitarea incintei I a Cetății Devei a fost depus la ADR Vest         Încă o victimă în accidentul mortal de pe șoseaua Hunedoara – Deva         Sala de sport a fostului Liceu industrial 1 din Hunedoara a ajuns în ruină         Festivalul medieval Ioan de Hunedoara         Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție         Accident pe DN 66, produs de un tânăr