INTERVENŢIE DIFICILĂ Hunedorean salvat dintr-o fântână adâncă de 10 metri

aaaApropiaţii unui bărbat din Simeria au sunat la 112 după ce au auzit strigătele de ajutor ale acestuia. Hunedoreanul căzuse într-o fântână adâncă de peste 10 metri.

Un pompier, Varga Szolt, a coborât în fântână pentru a-l salva pe bărbat.

„Datorită adâncimii foarte mari a fântânii, intervenţia a prezentat un grad foarte ridicat de dificultate, existând posibilitatea prezenţei de gaze toxice, precum şi lipsa aerului, acestea putând pune în pericol atât viaţa victimei cât şi pe cea a salvatorului. Victima a fost salvată şi predată echipajelor de prim ajutor în vederea transportării acesteia la Unitatea de primiri urgenţe a spitalului judeţean Deva”, a informat căpitanul Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Echipajul ISU şi subofiţerul care a coborât în fântână pentru a-l salva pe hunedorean vor fi recompensaţi, pentru curaj şi profesionalism.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 − unu =

ACTUALITATE
Tragedie lângă Orăștie         Deva și Brad alese pentru celebrarea Zilei Poliței Române         Birou de audiențe la Petroșani al CJ Hunedoara         Amendat pentru transport ilegal de lemne         Nici bine nu au dispărut trenurile de persoane de pe calea ferată Hunedoara – Simeria, că au și apărut hoții         Șefii din Mina Lupeni cercetați pentru ucidere din culpă         Ziua Porților Deschise la Centrul Teritorial Deva al ASE București         Primarul Călin Dud a fost achitat în dosarul DNA, în care a fost acuzat că a luat șpagă două drujbe         Prinși la furat în Hunedoara         Fierul vechi din curtea Minei Petrila a fost scos la vânzare         O tânără a fost amendată pentru şedere ilegală în România         Polițiștii au ținut ședințe cu vârstnicii pentru a-i învăța să se ferească de hoți         RECULEGERE PE BANI. Ce spun turiștii despre taxa de la mormântul lui Avram Iancu         Incendiu în Deva         Andrei Gheorghe a murit         Peste 700 de burse pentru elevii din Petroșani         Controversele turismului mai scump la muzeele și locurile istorice ale Hunedoarei         Ambasadorul Republicii Belarus, în vizită în județul Hunedoara         Peste 300 de elevi din Deva au participat la campania „Am 14 ani!”         Adolescent de 15 ani prins după ce a furat o mașină