INTERVENŢIE DIFICILĂ Hunedorean salvat dintr-o fântână adâncă de 10 metri

aaaApropiaţii unui bărbat din Simeria au sunat la 112 după ce au auzit strigătele de ajutor ale acestuia. Hunedoreanul căzuse într-o fântână adâncă de peste 10 metri.

Un pompier, Varga Szolt, a coborât în fântână pentru a-l salva pe bărbat.

„Datorită adâncimii foarte mari a fântânii, intervenţia a prezentat un grad foarte ridicat de dificultate, existând posibilitatea prezenţei de gaze toxice, precum şi lipsa aerului, acestea putând pune în pericol atât viaţa victimei cât şi pe cea a salvatorului. Victima a fost salvată şi predată echipajelor de prim ajutor în vederea transportării acesteia la Unitatea de primiri urgenţe a spitalului judeţean Deva”, a informat căpitanul Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Echipajul ISU şi subofiţerul care a coborât în fântână pentru a-l salva pe hunedorean vor fi recompensaţi, pentru curaj şi profesionalism.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouăsprezece − paisprezece =

ACTUALITATE
O piață din Deva se va numi a Regelui Mihai I al României         Colindători la primărie         Coroane de flori în memoria Majestății Sale Regele Mihai I         Cântecul măturătoarei de fluturi         Nicolae Furdui Iancu va colinda la Deva         Demers ciudat. Brandul Arsenie Boca a fost luat de un maghiar         Directoarea șpăgară din Petroșani a fost condamnată         Braconierul oprit cu focuri de armă de poliţistul Roman Murar         Risc de avalanșă în munți         Vânătoare ilegală         Povestea aeroportului InternaŢional sibiu continuă alături de voi         Lista drumurilor județene din Hunedoara modernizate în 2017         „Crăciunul Vienez” deschide sala mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean”         Polițiștii din Lupeni și-au reclamat șeful, întors la lucru după nouă luni de concediu medical         Bilațul investițiilor în spitalele din județul Hunedoara         A încărcat mai mult lemn decât trebuia         Transport ilegal de lemne         Bătaie cu urmări grave         Lucrări recepționate pe strada Pietroasa din Deva         Concerte reprogramate, ca urmare a decretării doliului național