Incident grav în gara Devei. Agenții de pază au deschis focul

Paznicul unui tren de marfă a deschis focul în gara Devei, după ce a observat mai multe persoane care treceau pe sub marfarul încărcat cu fier vechi, pe care acesta îl supraveghea.

Ion Crișan, un bărbat în vârstă de 46 de ani, care locuiește într-un canton de peste linia ferată, a reclamat că a fost împușcat în cap cu un glonț de cauciuc. „Am fost împușcat în cap, cu un glonț de cauciuc, de către un paznic care păzea vagoanele. Am trecut pe sub tampoanele vagonului și el a tras. Am căzut și atât am apucat să mai realizez, că eram la pământ. Alți doi băieți trecuseră și ei printre vagoane și m-au ridicat. L-am întrebat pe paznic de ce a tras și mi-a vorbit vulgar, spunând apoi că își face meseria și nu îl interesează”, a reclamat bărbatul.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 20. „Poliţiştii Postului de Poliție T.F. Deva au fost sesizați prin Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112 cu privire la faptul că un bărbat, în timp ce traversa liniile de cale ferată ale Stației C. F. Deva, pe sub vagoanele de marfă, dinspre clădirea stației spre strada Nicolae Grigorescu, asupra sa a fost efectuat uz de armă de către personalul care asigura paza unei garnituri de tren de marfă. Poliţiştii au stabilit că în Stația C.F.R. Deva erau garate 30 de vagoane de marfă încărcate cu fier, care urmau a fi transportate de către un operator privat de transport către o societate comercială din judeţul Constanța. Unul dintre agenţii de pază care asigurau paza garniturii de vagoane, un constănţean de 26 de ani, a observat mai multe persoane în apropierea garniturii de vagoane, iar după ce le-a somat verbal, a efectuat un foc de armă în plan vertical cu arma neletală din dotare, cu cartușe cu gloanțe de cauciuc, pentru a îndepărta respectivele persoane din zona vagoanelor. Ulterior, un bărbat de 46 de ani, din Deva, a apelat numărul de urgenţă 112 de la domiciliu, afirmând că ar fi fost rănit de un proiectil tras de agentul de pază, solicitând deplasarea unui echipaj medical, dar, când echipajul medical a ajuns la domiciliul acestuia, a refuzat acordarea de îngrijiri medicale sau internarea într-o unitate medicală. Echipajul medical a constatat că deveanul prezintă o excoriație de circa un centimetru lungime, în zona superioară a scalpului”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara.
Poliţiştii efectuează cercetări pentru uz de armă fără drept și lovire sau alte violențe, urmând să fie stabilite circumstanţele exacte ale faptelor reclamate, a precizat reprezentanții IPJ Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
3 Răspunsuri la “Incident grav în gara Devei. Agenții de pază au deschis focul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 5 =

ACTUALITATE
Cum este devastată pădurea de pe Dealurile Silvașului         Soarta cimitirului din Hațeg a fost decisă de magistrați         RAPORT DE CONTURI. Dregătorii hunedoreni s-au întrecut în furăciuni         Accident rutier grav pe șoseaua Hațeg – Caransebeș         Accident rutier produs de o tânără de 22 de ani         Razii la transportatorii de lemne: o cantitate impresionantă de material lemnos confiscată de Poliție         PAS CU PAS. Căpuşa favorită a primarilor PNL a intrat în afaceri şi cu Deva         Geoparcul Dinozaurilor Țara Hațegului, cunoscut în Europa prin proiectul Danube GeoTour         Târgul de Mărțișor își deschide porțile pe 26 februarie, în Piața Unirii         Premii pentru elevii de la Liceul de Arte         Cinci incendii în ultimele zile, în orașele Hunedoarei         O femeie a pierdut 70.000 de lei pe mâna escrocilor         Mărirea și declinul pelerinajelor la Mănăstirea Prislop         Tânărul dispărut din autogara Devei a fost găsit după trei săptămâni         Tragedie pe DN 7: impact frontal între două mașini la Sântuhalm         Sarmizegetusa Regia va fi redeschisă         Persoană accidentată grav în Masivul Vâlcan         Primăria a chemat deținuții pentru a face curățenie în două blocuri sociale         Scandal cu acuzații grave în Consiliul Local Deva         Adolescentă rănită într-un accident, în Deva