Încep înscrierile pentru admiterea la ASE București – Centrul Teritorial Deva

Academia de Studii București – Centrul Teritorial Deva organizează sesiune de admitere pentru studii universitare de licență Învățământ la Distanță, la specializarea Management.
Înscrierile vor avea loc în perioada 11-20 iulie 2018 (în zilele lucrătoare), între orele 8:00-16:00, la Centrul Teritorial Deva, din Piața Unirii, nr. 3.

Admiterea se face prin concurs, pe baza mediei generale de admitere – calculată ca medie ponderată între media obținută la Bacalaureat (70%) și media anilor de studiu (30%). De asemenea, candidații vor depune un eseu motivațional privind alegerea ASE, care va fi evaluat prin calificativul ”Admis” sau ”Respins”.

Concursul de admitere se desfășoară după următorul grafic:
-11-13 iulie și 16-20 iulie – înscrieri;
-20 iulie – afișarea listelor cu candidații înscriși și a rezultatelor obținute la eseul motivațional;
-21 iulie – depunerea contestațiilor pentru rezultatele obținute la eseul motivațional (orele 8:00-12:00) și afișarea rezultatelor finale;
-25-26 iulie (orele 8:00-16:00) – plata a jumătate din taxa anuală de școlarizare și restituirea dosarelor la cerere;
-27 iulie – afișarea listelor cu candidații admiși;
-1 octombrie – înmatricularea în anul I de studii;
-1-19 octombrie – semnarea contractelor de studii.

Taxa de școlarizare pentru anul universitar 2018-2019 este în valoare de 3.500 de lei și poate fi achitată în rate, astfel: în 25-26 iulie 2018 – 50% din taxa anuală; până la începutul semestrului al doilea – 50% din taxa anuală.

Actele necesare pentru înscriere sunt următoarele: dosar plic; diplomă de Bacalaureat (sau diplomă echivalentă cu aceasta) și foaia matricolă (sau echivalenta acesteia, din care să rezulte mediile anilor de studiu) – în original sau copii legalizate; adeverință medicală tip, eliberată de medicul de familie sau de cabinetele medicale școlare; copie după cartea de identitate; copii legalizate după certificatul de naștere și certificatul de căsătorie (dacă este cazul); două fotografii 3/4; dovada achitării taxei de înscriere – în valoare de 125 lei; declarație pe propria răspundere prin care candidatul se angajează să nu urmeze simultan mai mult de două programe de studii universitare.

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0372.790.592 (de luni până vineri, între orele 9:00-16:00), pe adresa de e-mail asedeva2017@gmail.com și pe www.ase.ro.

Primăria Deva

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − 9 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Accident rutier grav în Deva         (P) We are more than work! – Falk Pruscha, fost CEO al Star Transmission şi Star Assembly, ne împărtăşeşte impresiile experienţei sale în România         Retrocedarea terenurilor din Retezat a dus la închiderea complexului Pietrele         Accident grav în Deva, produs la beție         Ambasadorul SUA a primit cheia municipiului Hunedoara         Telecabina de la Cetatea Devei rămâne oprită         Primarul Florin Oancea propune Deva în „Alianța Vestului”         Reabilitarea centrului istoric al Devei – fază finală de aprobare a PUZ         Motivarea sentinței în dosarul comorilor dacice. Cum a scăpat de închisoare interlopul sârb care a traficat brățările de aur         VIDEO Momente groaznice la meciul de kick-boxing dintre Endre și Tolea Ciumac         Topul petrecerilor „de sezon” pe bani publici: tocana împărțită de primar și recitaluri costisitoare         Capră neagră braconată în Parâng de doi cetățeni străini și doi români!         Cu softul în probe. Recalcularea pensiilor mai așteaptă încă o săptămână         Învățământ ”european”. Foi xerocopiate și mape de plastic în loc de Abecedare!         Două noi telescaune în Straja         Conducta de transport gaz Mintia – Brad poate intra în șantier         Portofel cu bani găsit de un jandarm și predat proprietarului         Exercițiu al pompierilor alpiniști pe stâncile Dealului Cetății din Deva         ADR Vest a declarat eligibile proiectele de 30 de milioane de euro din Hunedoara         Ulpia Traiana Sarmizegetusa a fost printre cele mai vizitate monumente istorice din județ