Încep înscrierile pentru admiterea la ASE București – Centrul Teritorial Deva

Academia de Studii București – Centrul Teritorial Deva organizează sesiune de admitere pentru studii universitare de licență Învățământ la Distanță, la specializarea Management.
Înscrierile vor avea loc în perioada 11-20 iulie 2018 (în zilele lucrătoare), între orele 8:00-16:00, la Centrul Teritorial Deva, din Piața Unirii, nr. 3.

Admiterea se face prin concurs, pe baza mediei generale de admitere – calculată ca medie ponderată între media obținută la Bacalaureat (70%) și media anilor de studiu (30%). De asemenea, candidații vor depune un eseu motivațional privind alegerea ASE, care va fi evaluat prin calificativul ”Admis” sau ”Respins”.

Concursul de admitere se desfășoară după următorul grafic:
-11-13 iulie și 16-20 iulie – înscrieri;
-20 iulie – afișarea listelor cu candidații înscriși și a rezultatelor obținute la eseul motivațional;
-21 iulie – depunerea contestațiilor pentru rezultatele obținute la eseul motivațional (orele 8:00-12:00) și afișarea rezultatelor finale;
-25-26 iulie (orele 8:00-16:00) – plata a jumătate din taxa anuală de școlarizare și restituirea dosarelor la cerere;
-27 iulie – afișarea listelor cu candidații admiși;
-1 octombrie – înmatricularea în anul I de studii;
-1-19 octombrie – semnarea contractelor de studii.

Taxa de școlarizare pentru anul universitar 2018-2019 este în valoare de 3.500 de lei și poate fi achitată în rate, astfel: în 25-26 iulie 2018 – 50% din taxa anuală; până la începutul semestrului al doilea – 50% din taxa anuală.

Actele necesare pentru înscriere sunt următoarele: dosar plic; diplomă de Bacalaureat (sau diplomă echivalentă cu aceasta) și foaia matricolă (sau echivalenta acesteia, din care să rezulte mediile anilor de studiu) – în original sau copii legalizate; adeverință medicală tip, eliberată de medicul de familie sau de cabinetele medicale școlare; copie după cartea de identitate; copii legalizate după certificatul de naștere și certificatul de căsătorie (dacă este cazul); două fotografii 3/4; dovada achitării taxei de înscriere – în valoare de 125 lei; declarație pe propria răspundere prin care candidatul se angajează să nu urmeze simultan mai mult de două programe de studii universitare.

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0372.790.592 (de luni până vineri, între orele 9:00-16:00), pe adresa de e-mail asedeva2017@gmail.com și pe www.ase.ro.

Primăria Deva

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Accident rutier pe Calea Zarandului din Deva         Codrii dispăruți. Tăierile masive de pădure din Ținutul Pădurenilor se văd din satelit         Povestea Buzduganului lui Ioan de Hunedoara, din Porţile de fier ale Transilvaniei         O viitură a provocat distrugeri șoselei construite pe fonduri UE în Ținutul Pădurenilor         Sarmizegetusa Regia își deschide porțile pentru copii         Reparații pe Autostrada Deva – Orăștie         Accident grav cu motocicleta         Ruinele combinatului siderurgic din Hunedoara, înghiţite de natură         DIN NOU DESPRE GUNOAIE. Brădenii reclamă proastele servicii de salubrizare         SUB SLOGANUL: VISION IS LIFE. OpticLine, încă un pas spre revoluționarea medicinei românești         Autostrada Lugoj – Deva. Cum arată ultimul kilometru de pe Lotul trei         Noaptea Muzeelor. Mii de oameni la Castelul Corvinilor         Carmen Hărău, senator PNL: “Cod roșu de avarie: sectorul energetic național!”         Cununii în aer liber – pe Cetate şi în Parcul central!         Mâine, pe stadionul din Cugir – FAMILY DAY by Star Transmission – ediție de majorat!         Geoparcul Dinozaurilor a fost reconfirmat ca sit UNESCO         Târgul European al Castelelor, la Hunedoara         Detalii șocante în cazul morții tinerei de 24 de ani, din Deva         Peștera Cioclovina, „sanctuarul” din Munții Orăștiei         Moartea unei tinere de 24 de ani, în centrul Devei