Încep înscrierile pentru admiterea la ASE București – Centrul Teritorial Deva

Academia de Studii București – Centrul Teritorial Deva organizează sesiune de admitere pentru studii universitare de licență Învățământ la Distanță, la specializarea Management.
Înscrierile vor avea loc în perioada 11-20 iulie 2018 (în zilele lucrătoare), între orele 8:00-16:00, la Centrul Teritorial Deva, din Piața Unirii, nr. 3.

Admiterea se face prin concurs, pe baza mediei generale de admitere – calculată ca medie ponderată între media obținută la Bacalaureat (70%) și media anilor de studiu (30%). De asemenea, candidații vor depune un eseu motivațional privind alegerea ASE, care va fi evaluat prin calificativul ”Admis” sau ”Respins”.

Concursul de admitere se desfășoară după următorul grafic:
-11-13 iulie și 16-20 iulie – înscrieri;
-20 iulie – afișarea listelor cu candidații înscriși și a rezultatelor obținute la eseul motivațional;
-21 iulie – depunerea contestațiilor pentru rezultatele obținute la eseul motivațional (orele 8:00-12:00) și afișarea rezultatelor finale;
-25-26 iulie (orele 8:00-16:00) – plata a jumătate din taxa anuală de școlarizare și restituirea dosarelor la cerere;
-27 iulie – afișarea listelor cu candidații admiși;
-1 octombrie – înmatricularea în anul I de studii;
-1-19 octombrie – semnarea contractelor de studii.

Taxa de școlarizare pentru anul universitar 2018-2019 este în valoare de 3.500 de lei și poate fi achitată în rate, astfel: în 25-26 iulie 2018 – 50% din taxa anuală; până la începutul semestrului al doilea – 50% din taxa anuală.

Actele necesare pentru înscriere sunt următoarele: dosar plic; diplomă de Bacalaureat (sau diplomă echivalentă cu aceasta) și foaia matricolă (sau echivalenta acesteia, din care să rezulte mediile anilor de studiu) – în original sau copii legalizate; adeverință medicală tip, eliberată de medicul de familie sau de cabinetele medicale școlare; copie după cartea de identitate; copii legalizate după certificatul de naștere și certificatul de căsătorie (dacă este cazul); două fotografii 3/4; dovada achitării taxei de înscriere – în valoare de 125 lei; declarație pe propria răspundere prin care candidatul se angajează să nu urmeze simultan mai mult de două programe de studii universitare.

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0372.790.592 (de luni până vineri, între orele 9:00-16:00), pe adresa de e-mail asedeva2017@gmail.com și pe www.ase.ro.

Primăria Deva

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Sentință pentru cuplul ucigaș care a jefuit casa de amanet din Hunedoara         Cum se petrecea la nunți în Hunedoara anilor 1950         Un incendiu a distrus acoperișul unei case din Lupeni         PETROȘANI/ Copertina pieței distrusă sub greutatea zăpezii așteaptă încălzirea vremii         Ajutor pentru bătrânii din Dealu Babii         Casa de cultură din Orăștie va fi reabilitată         Patinoarul din Deva – record la distracție         Adolescenta căzută de pe pasarela din Simeria a fost transferată la Timișoara         Onirismul „cangrenat”, bandajele elegiacului și cadențele simplității. Despre o resurecție a poemului în lirica lui Daniel Mariș         Termoficare/ Serviciu de peste 80 de milioane concesionat de Primăria Petroșani         Accident grav în Gara Simeria: o tânără ar fi încercat să se sinucidă         Tânără prinsă la furat din vagoane         UE finanțează schimbarea la față a stațiunii Geoagiu Băi         Iarna în satele tăcute din Munţii Orăştiei         DECIZIE/ Populația din Valea Jiului nu va mai plăti apă meteorică!         Recidivistul eliberat de Judecătoria Deva a ucis un tânăr         TELECABINA ÎN AȘTEPTARE. Cetatea Devei, mai pustie ca niciodată         Ce se întâmplă pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză: „Mutați conducta aia!”         Parângul a rămas ore în șir fără curent electric         Fost locotenent al lui Miron Cozma, cu un pas în libertate