Incendiu în Călan: peste 20 de persoane au fost evacuate

Acoperişul unui bloc din Călan a fost cuprins de flăcări. Incendiul s-a produs duminică dimineaţa la imobilul tip colonie, de pe Strada 1 Mai, lcuit de familii nevoiaşe de romi.

Cel puţin 22 de locatari au fost evacuaţi din camere, pe durata intervenţiei pompierilor, a informat Inspectoratul penru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

„Au intervenit patru echipaje de stingere, de la Detaşamentele de pompieri din Orăştie şi Hunedoara, pentru a lichida incendiul care s-a extins la aproximativ un sfert din acoperişul blocului. La locul producerii incendiului au mai fost deplasate o autospecială de transport victime multiple şi o ambulanţă”, a informat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Niciunul dintre cei evacuaţi nu a suferit arsuri sau intoxicaţii cu fum şi nu a necesitat transportul la spital, a precizat ISU Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Incendiu în Călan: peste 20 de persoane au fost evacuate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × 2 =

ACTUALITATE
Program special cu publicul la primărie         Un șofer băut a produs un accident pe o trecere de pietoni din Deva         Mica Unire în anul Centenarului         Preşedintele Bobora se ascunde după fusta unui directoar administrativ în cazul abuzului de la Sanatoriul Geoagiu         Cursuri gratuite la Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva         Ziua Unirii Principatelor Române – Programul complet al manifestărilor         Cele opt hectare de teren de la marginea Hunedoarei au fost vândute         Ce soartă va avea ultima școală din Bulzeștii de sus: șapte copii mai învață aici         Patru statui noi în Hunedoara         Mărturii în dosarul matriței din Sarmizegetusa Regia         Elevă călcată de mașină pe trecerea de pietoni         Podul rutier peste Strei, din orașul Călan, va fi refăcut         Prins la furat de lemne cu camioneta         L-au acuzat degeaba. Medicul Bende Barna Gavril a câștigat procesul cu ANI         TEATRU LA PRIMARIA DEVA. Oancea vs. Mareş, „Ce formidabilă harababură”         Femeie rănită grav de mașina scăpată de sub control, care a intrat pe trotuar         Încă un an eșuat pentru furnalul de la Govâjdia, cel mai vechi din România         Localnicii își bat joc de cea mai spectaculoasă cascadă cu ape termale         Atenție! Se montează parapeți pe DN 7, la ieșirea din Deva și în Mintia         Agresiune într-o școală din Călan