Incendiu în Călan: peste 20 de persoane au fost evacuate

Acoperişul unui bloc din Călan a fost cuprins de flăcări. Incendiul s-a produs duminică dimineaţa la imobilul tip colonie, de pe Strada 1 Mai, lcuit de familii nevoiaşe de romi.

Cel puţin 22 de locatari au fost evacuaţi din camere, pe durata intervenţiei pompierilor, a informat Inspectoratul penru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

„Au intervenit patru echipaje de stingere, de la Detaşamentele de pompieri din Orăştie şi Hunedoara, pentru a lichida incendiul care s-a extins la aproximativ un sfert din acoperişul blocului. La locul producerii incendiului au mai fost deplasate o autospecială de transport victime multiple şi o ambulanţă”, a informat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Niciunul dintre cei evacuaţi nu a suferit arsuri sau intoxicaţii cu fum şi nu a necesitat transportul la spital, a precizat ISU Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Incendiu în Călan: peste 20 de persoane au fost evacuate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × 2 =

ACTUALITATE
O tânără s-a spânzurat în locuința ei din Deva         Profesorul Eli Androne Petru a câștigat procesul cu primăria         Situația celor două mari proiecte de infrastructură derulate în Hunedoara prin POR 2014 – 2020         Zeci de angajați ai fabricii Terpena au de suferit de pe urma dezastrului. S-au plâns la ITM Hunedoara         Concert de muzică populară în Piața Cetății         Copil de 12 ani rănit în accident         Au furat două motofierăstraie         Persoane bănuite de furt depistate de poliţiştii hunedoreni         ȘI TU POȚI DEVENI SALVATOR!         Evaziune de peste 22 de miliaone de lei. Români și chinezi implicați în afacerile ilegale         Ascensoare noi în Spitalui municipal Hunedoara         Noi mărturii în dosarul matriței din Sarmizegetusa Regia         Fitness în aer liber la poalele Cetății         Sorin Vasilescu participă la o întâlnire în Austria cu specialiști în arheologie         CEH pierde 300 de tone de huilă în fiecare zi         Turiștii din Parâng sunt așteptați cu un drum plin de gropi         A XVI-a ediție a Festivalului – Concurs „Tudorică Munteanu”, organizat în Orăștie         Proiect de lege important. Fermierii care vor fi scutiți de la plata taxelor pentru sănătate, șomaj și salarii         18 octombrie – ziua în care Huniazii au intrat în istorie         Monica Iacob Ridzi a depus o cerere de eliberare condiționată