Încasări record la accesul cu Telecabina în Cetatea Deva pe perioada Festivalului Citadela

Festivalul Citadela organizat în perioada 27-29 iulie 2018 în Cetatea Devei a adus încasări record la călătoria cu Telecabina.

În cele trei zile în care a avut loc evenimentul, încasările la Telecabină au fost de 70100 lei, bani aduși la bugetul local. Față de un sfârșit de săptămână normal, suma realizată din vânzările biletelor către cei care au ales să folosească monolinerul pentru a urca în Cetate a crescut cu un procent de peste 50%.

De asemenea, sâmbătă, 28 iulie a fost ziua record a anului 2018 la numărul de turiști care au folosit Telecabina pentru a vizita monumentul istoric și pentru a participa la festival – 1632 de persoane.
Numărul turiștilor care au urcat în Cetatea Devei cu Telecabina în intervalul 27-29 iulie 2018 a fost de 4204.

Reamintim că un bilet dus-întors cu Telecabina care facilitează accesul în Cetatea Devei este de 20 de lei pentru un adult. Pentru elevi, studenți sau pensionari, tariful este de 10 lei pe persoană, dacă aceștia prezintă actele doveditoare, respectiv: carnet de elev/student vizat pe anul în curs sau cupon de pensie, după caz.

Primăria Deva

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

zece + 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Accident rutier grav în Deva         (P) We are more than work! – Falk Pruscha, fost CEO al Star Transmission şi Star Assembly, ne împărtăşeşte impresiile experienţei sale în România         Retrocedarea terenurilor din Retezat a dus la închiderea complexului Pietrele         Accident grav în Deva, produs la beție         Ambasadorul SUA a primit cheia municipiului Hunedoara         Telecabina de la Cetatea Devei rămâne oprită         Primarul Florin Oancea propune Deva în „Alianța Vestului”         Reabilitarea centrului istoric al Devei – fază finală de aprobare a PUZ         Motivarea sentinței în dosarul comorilor dacice. Cum a scăpat de închisoare interlopul sârb care a traficat brățările de aur         VIDEO Momente groaznice la meciul de kick-boxing dintre Endre și Tolea Ciumac         Topul petrecerilor „de sezon” pe bani publici: tocana împărțită de primar și recitaluri costisitoare         Capră neagră braconată în Parâng de doi cetățeni străini și doi români!         Cu softul în probe. Recalcularea pensiilor mai așteaptă încă o săptămână         Învățământ ”european”. Foi xerocopiate și mape de plastic în loc de Abecedare!         Două noi telescaune în Straja         Conducta de transport gaz Mintia – Brad poate intra în șantier         Portofel cu bani găsit de un jandarm și predat proprietarului         Exercițiu al pompierilor alpiniști pe stâncile Dealului Cetății din Deva         ADR Vest a declarat eligibile proiectele de 30 de milioane de euro din Hunedoara         Ulpia Traiana Sarmizegetusa a fost printre cele mai vizitate monumente istorice din județ