Încasări record la accesul cu Telecabina în Cetatea Deva pe perioada Festivalului Citadela

Festivalul Citadela organizat în perioada 27-29 iulie 2018 în Cetatea Devei a adus încasări record la călătoria cu Telecabina.

În cele trei zile în care a avut loc evenimentul, încasările la Telecabină au fost de 70100 lei, bani aduși la bugetul local. Față de un sfârșit de săptămână normal, suma realizată din vânzările biletelor către cei care au ales să folosească monolinerul pentru a urca în Cetate a crescut cu un procent de peste 50%.

De asemenea, sâmbătă, 28 iulie a fost ziua record a anului 2018 la numărul de turiști care au folosit Telecabina pentru a vizita monumentul istoric și pentru a participa la festival – 1632 de persoane.
Numărul turiștilor care au urcat în Cetatea Devei cu Telecabina în intervalul 27-29 iulie 2018 a fost de 4204.

Reamintim că un bilet dus-întors cu Telecabina care facilitează accesul în Cetatea Devei este de 20 de lei pentru un adult. Pentru elevi, studenți sau pensionari, tariful este de 10 lei pe persoană, dacă aceștia prezintă actele doveditoare, respectiv: carnet de elev/student vizat pe anul în curs sau cupon de pensie, după caz.

Primăria Deva

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − 10 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Răspunsul fabulos dat de un român viceprimarului care i-a jignit pe șoferii de TIR         Cel mai bătrân “agent electoral” iese la pensie. Culoarul Mureş Nord trece de la promisiune la statutul de contract         Centenar I. D. Sîrbu         Situația lucrărilor de întreținere și reparații la drumurile județene derulate în 2019         Primăria Deva a achitat la zi banii destinați navetei cadrelor didactice         Trafic reluat în zona pasajului de cale ferată de pe strada Hărăului         Imagini senzaționale de pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva. Ce s-a întâmplat pe Dealul Liliecilor         Voluntarii refac una dintre vechile biserici din Ţara Haţegului         Șosele noi în Ținutul Pădurenilor         Gafă în direct a viceprimarului din Vulcan: „Stă şi învârte de volan, pe 2.000 de euro. Tot să nu muncească”         Avem un județ turistic! Degeaba!         Accident rutier pe Calea Zarandului din Deva         Codrii dispăruți. Tăierile masive de pădure din Ținutul Pădurenilor se văd din satelit         Povestea Buzduganului lui Ioan de Hunedoara, din Porţile de fier ale Transilvaniei         O viitură a provocat distrugeri șoselei construite pe fonduri UE în Ținutul Pădurenilor         Sarmizegetusa Regia își deschide porțile pentru copii         Reparații pe Autostrada Deva – Orăștie         Accident grav cu motocicleta         Ruinele combinatului siderurgic din Hunedoara, înghiţite de natură         DIN NOU DESPRE GUNOAIE. Brădenii reclamă proastele servicii de salubrizare