Încasări record la accesul cu Telecabina în Cetatea Deva pe perioada Festivalului Citadela

Festivalul Citadela organizat în perioada 27-29 iulie 2018 în Cetatea Devei a adus încasări record la călătoria cu Telecabina.

În cele trei zile în care a avut loc evenimentul, încasările la Telecabină au fost de 70100 lei, bani aduși la bugetul local. Față de un sfârșit de săptămână normal, suma realizată din vânzările biletelor către cei care au ales să folosească monolinerul pentru a urca în Cetate a crescut cu un procent de peste 50%.

De asemenea, sâmbătă, 28 iulie a fost ziua record a anului 2018 la numărul de turiști care au folosit Telecabina pentru a vizita monumentul istoric și pentru a participa la festival – 1632 de persoane.
Numărul turiștilor care au urcat în Cetatea Devei cu Telecabina în intervalul 27-29 iulie 2018 a fost de 4204.

Reamintim că un bilet dus-întors cu Telecabina care facilitează accesul în Cetatea Devei este de 20 de lei pentru un adult. Pentru elevi, studenți sau pensionari, tariful este de 10 lei pe persoană, dacă aceștia prezintă actele doveditoare, respectiv: carnet de elev/student vizat pe anul în curs sau cupon de pensie, după caz.

Primăria Deva

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Licitație de peste 14 milioane de lei, întoarsă de CNSC         Aproape 600.000 de lei pentru paza obiectivelor INSEMEX         Cine a câștigat licitația pentru restaurarea Castelului Corvinilor         Superlativele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara         CONCURS DE INCOMPETENŢE. La eşecuri, şefii Consiliului Judeţean dau vina pe subalterni         ÎN SLUJBA VIEŢII, ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Cinci ani de funcţionare a Centrului pentru Situaţii de Urgenţă fără nicio secundă de întrerupere         Zimbrii dau târcoale satelor din Țara Hațegului         Străinii atrași de frumusețea unei așezări din Ținutul Pădurenilor         Trimis în judecată pentru abuzarea fiicelor         Orașele hunedorene care se întrec pentru cele mai importante finanțări UE         Începe sesiunea de iarnă la Universitatea Petroșani         Drumurile naționale intră în reparații         SIFONARE DE PARALE CU SF-URI. Primăria Hunedoara a cumpărat studii duble pentru reabilitarea Centrului Istoric         Infractori adolescenți. Și-au urmărit victima până la bloc și i-au smuls poșeta de pe umăr         Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri județene.         Beneficiarii de ajutor social pot lucra, ca zilieri, la firmele care au nevoie de forță de muncă sezonieră         Bărbat dispărut de peste trei săptămâni         Un incendiu a mistuit casa femeii care trăia în mijlocul unei păduri din Ţinutul Pădurenilor         Castelul Corvinilor a adus peste șase milioane de lei la bugetul local         Un autotren scăpat de sub control a blocat circulația pe calea ferată