Iluminatul de sărbători va fi pornit miercuri, la Petroșani

Miercuri seara, la ora 17.30, la Petroșani va fi pornit iluminatul de sărbători. Primarul municipiului, Tiberiu Iacob – Ridzi, spune că s-a dorit aprinderea luminițelor mai repede pentru ca locuitorii urbei să se poată bucura cât mai mult de această feerie luminoasă.
”Miercuri, la ora 17.30, avem inaugurarea iluminatului ornamental, în Parcul Carol Schreter. Vom porni iluminatul de sărbători. Am încercat să pornim mai repede, pentru a ne bucura mai mult timp de aceste luminițe”, a declarat primarul Tiberiu Iacob – Ridzi.
Anul acesta, pentru împodoborea orașului cu ghirlande și figurile luminoase, licitația organizată de municipalitate a fost câștigată de SC MK Lighting SRL la suma de circa 390.000 de lei. Echipamentele sunt doar închiriate de la câștigătorul selecției de oferte și, conform caietului de sarcini, firma are obligația de a furniza echipamentele, dar și de a le transporta, monta, demonta și întreține. La finalul contractului și le recuperează.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Coregraful Elis Ursu sărbătoreşte, pe scenă, peste 40 de ani de carieră artistică!         Ambasadorul Republicii Franceze în România, Michèle Ramis, în vizită la Primăria Municipiului Deva         Cât va costa noua statuie a lui Ioan de Hunedoara         A furat o camionetă pentru a-și plimba prietenii         Femeie lăsată fără 30.000 de lei de un hoț         Minoră dată în urmărire națională după ce a fugit din centrul de plasament         Accident spectaculos pe un bulevard din Hunedoara. Ce a pățit șoferul unei mașini de lux, cu volan pe partea dreaptă         Accidente rutiere pe șoseaua Deva – Simeria: șase autoturisme s-au ciocnit luni dimineața         CINE PE CINE STRÂNGE CU UŞA. Bobouţanu îşi demolează consilierul CIVIC cu un „schelet” ţinut trei ani la sertar         LIGA 3. Etapă fără victorie pentru echipele din judeţ         Studenta din SUA care muncește voluntar în adăpostul de câini de la Sântuhalm         Ce s-a ales de uriașul adăpost împotriva bombardamentelor, din Hunedoara         Cadavrul bărbatului înecat în Lacul Cinciș a fost găsit         Bătaie de joc la Cetatea Orăștiei. Turnul medieval s-a transformat în wc public         Elev anchetat penal după ce și-a bătut joc de diriginta sa, a amenințat-o și a agresat-o         Concursuri cu unici candidați/”Rocadă” pe funcții pentru responsabilii Primăriei Petroșani judecați pentru fapte de corupție         A lăsat hoțul în casă         Senatoarea PNL, Carmen Hărău: “Legea pensiilor se întoarce în Parlament fiind parțial neconstituțională”         Ministrul Cuc, pe șantierul căii ferate         Achiziție de utilaje pentru lucrări de amenajare a terenului