Iluminatul de sărbători va fi pornit miercuri, la Petroșani

Miercuri seara, la ora 17.30, la Petroșani va fi pornit iluminatul de sărbători. Primarul municipiului, Tiberiu Iacob – Ridzi, spune că s-a dorit aprinderea luminițelor mai repede pentru ca locuitorii urbei să se poată bucura cât mai mult de această feerie luminoasă.
”Miercuri, la ora 17.30, avem inaugurarea iluminatului ornamental, în Parcul Carol Schreter. Vom porni iluminatul de sărbători. Am încercat să pornim mai repede, pentru a ne bucura mai mult timp de aceste luminițe”, a declarat primarul Tiberiu Iacob – Ridzi.
Anul acesta, pentru împodoborea orașului cu ghirlande și figurile luminoase, licitația organizată de municipalitate a fost câștigată de SC MK Lighting SRL la suma de circa 390.000 de lei. Echipamentele sunt doar închiriate de la câștigătorul selecției de oferte și, conform caietului de sarcini, firma are obligația de a furniza echipamentele, dar și de a le transporta, monta, demonta și întreține. La finalul contractului și le recuperează.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − 10 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Viața în „colonia” celui mai sărac oraş al Hunedoarei         Frații Gărdean au scăpat de pedepse pentru dare de mită. Faptele s-au prescris!         Sentință definitivă. Complexul Energetic Hunedoara nu intră în insolvență!         Accident la Mina Lupeni/ Un angajat a căzut în gol de la 6 metri         Prima mare investiție din Deva în ultimii zece ani a demarat         Au mers ore în zăpadă pentru cățelușa care păzește Sarmizegetusa Regia         Doliu la muzeu. A murit un tânăr arheolog         Soluții de securitate wireless pentru mașina si garajul tău         Au furat oile         Tânăr arestat pentru spargeri         Unde se vând brazi pe domeniul public         Acoperișul Halei din Piața Centrală Petroșani, afectat de ninsor         Alături de prieteni dragi: românii din Ungaria         S-a deschis patinoarul din Hunedoara!         Acoperiș prăbușit la Aninoasa. O femeie a trecut printr-un pericol de moarte!         Accident rutier grav pe șoseaua Deva – Brad. Unde a condus „vitejia” la volan         Comunicat de presă. Carmen Hărău: “Să ne cunoaștem eroii!”         Trafic feroviar întrerupt pe Defileul Jiului         Traficul rutier a fost închis pe Defileul Jiului         Măsuri de criză luate de Comitetul pentru Situații de Urgență Petroșani