Hunedorenii mai au la dispoziție 3 zile pentru achitarea obligațiilor fiscale

Direcția Economică din cadrul Primăriei Municipiului Hunedoara aduce la cunoștința hunedorenilor că mai au la dispoziție 3 zile pentru achitarea obligațiilor fiscale pentru semestrul II 2018.
Având în vedere că ziua de 30 septembrie 2018 este zi nelucrătoare, termenul scadent pentru plata impozitelor și taxelor locale aferente semestrului II al anului se prelungește până luni, 1 octombrie 2018, inclusiv, conform art. 181 alin. 2 din Codul de Procedură Civilă. După această dată, se va percepe o majorare de 1% din cuantumul obligațiilor fiscale principale neachitate la termen, calculate pentru fiecare lună sau fracțiune de lună de întârziere.
Pentru a evita aglomerația de la ghișee, Primăria Municipiului Hunedoara pune la dispoziția contribuabililor modalități facile de achitare online:
• pe site-ul www.primariahd.ro prin plată online, cu autentificare;
• pe www.ghiseul.ro, unde contul poate fi creat imediat.
Programul de încasări la ghişeele Primăriei Municipiului Hunedoara este următorul:
• luni, marţi și miercuri – între orele 7:30-16:30;
• joi – între orele 7:30-18:30;
• vineri – între orele 7:30-14:00.

Direcția Economică din cadrul Primăriei Municipiului Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ÎN APĂRAREA ŞEFULUI. Actori din Petroşani, cu jalba la „Împărăţie”         Incendiu în Deva         Accident grav pe DN 76, produs de o tânără de 19 ani         După 2.000 de ani… A apărut asfaltul până la poalele cetății dacice Piatra Roșie         Piatra romană descoperită sub cea mai veche biserică a Hunedoarei         Cum arată Parcul Dendrologic Simeria, la venirea primăverii         Tragedie lângă șantierul Autostrăzii Lugoj – Deva         Părintele Crăciun Opre a fost pomenit la 7 ani de la trecerea la cele veșnice         Crucea de Flori, tradiția de Florii din Hunedoara         Paștele la Biserica Romano-Catolică din Hunedoara         Prima fântână arteziană de pe noua pietonală a intrat în probe         O APRECIERE OFICIALĂ. Sarmizegetusa Regia, model de bună guvernare a monumentelor UNESCO         Cât a mai rămas de executat din Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva, după cinci ani de lucrări         ALDE HUNEDOARA. Michael Meltzer: „Viitorul termocentralei Mintia este pe gaz”         Femeie înșelată de o necunoscută         Centrul pietonal din Hunedoara va fi inaugurat de Ziua Europei         Cea mai vârstnică femeie din Deva a împlinit 105 ani         DESCOPERĂ FACULTATEA DE DREPT ȘI ȘTIINȚE SOCIALE A UNIVERSITĂȚII „1 DECEMBRIE 1918” DIN ALBA IULIA – Reușită prin vocație!         Complexul Aqualand Deva se redeschide sâmbătă         Se închide provizoriu circulația rutieră în dreptul pasajului de cale ferată de pe str. Hărăului din Deva