Hunedorenii mai au la dispoziție 3 zile pentru achitarea obligațiilor fiscale

Direcția Economică din cadrul Primăriei Municipiului Hunedoara aduce la cunoștința hunedorenilor că mai au la dispoziție 3 zile pentru achitarea obligațiilor fiscale pentru semestrul II 2018.
Având în vedere că ziua de 30 septembrie 2018 este zi nelucrătoare, termenul scadent pentru plata impozitelor și taxelor locale aferente semestrului II al anului se prelungește până luni, 1 octombrie 2018, inclusiv, conform art. 181 alin. 2 din Codul de Procedură Civilă. După această dată, se va percepe o majorare de 1% din cuantumul obligațiilor fiscale principale neachitate la termen, calculate pentru fiecare lună sau fracțiune de lună de întârziere.
Pentru a evita aglomerația de la ghișee, Primăria Municipiului Hunedoara pune la dispoziția contribuabililor modalități facile de achitare online:
• pe site-ul www.primariahd.ro prin plată online, cu autentificare;
• pe www.ghiseul.ro, unde contul poate fi creat imediat.
Programul de încasări la ghişeele Primăriei Municipiului Hunedoara este următorul:
• luni, marţi și miercuri – între orele 7:30-16:30;
• joi – între orele 7:30-18:30;
• vineri – între orele 7:30-14:00.

Direcția Economică din cadrul Primăriei Municipiului Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Soarta tristă a femeii rămase fără casa ridicată în mijlocul pădurii         Licitație de peste 14 milioane de lei, întoarsă de CNSC         Aproape 600.000 de lei pentru paza obiectivelor INSEMEX         Cine a câștigat licitația pentru restaurarea Castelului Corvinilor         Superlativele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara         CONCURS DE INCOMPETENŢE. La eşecuri, şefii Consiliului Judeţean dau vina pe subalterni         ÎN SLUJBA VIEŢII, ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Cinci ani de funcţionare a Centrului pentru Situaţii de Urgenţă fără nicio secundă de întrerupere         Zimbrii dau târcoale satelor din Țara Hațegului         Străinii atrași de frumusețea unei așezări din Ținutul Pădurenilor         Trimis în judecată pentru abuzarea fiicelor         Orașele hunedorene care se întrec pentru cele mai importante finanțări UE         Începe sesiunea de iarnă la Universitatea Petroșani         Drumurile naționale intră în reparații         SIFONARE DE PARALE CU SF-URI. Primăria Hunedoara a cumpărat studii duble pentru reabilitarea Centrului Istoric         Infractori adolescenți. Și-au urmărit victima până la bloc și i-au smuls poșeta de pe umăr         Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri județene.         Beneficiarii de ajutor social pot lucra, ca zilieri, la firmele care au nevoie de forță de muncă sezonieră         Bărbat dispărut de peste trei săptămâni         Un incendiu a mistuit casa femeii care trăia în mijlocul unei păduri din Ţinutul Pădurenilor         Castelul Corvinilor a adus peste șase milioane de lei la bugetul local