Hunedoara premiată la Gala de excelență

Gala de Excelență a Asociaţiei Municipiilor din România, eveniment anual care premiază cele mai bune administrații locale din țară, a adus municipiului Hunedoara premiul „Centenar Municipium”, pentru activitatea pe care a desfășurat-o în acest an, în care sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire, a informat Primăria Hunedoara.

Hunedoara a fost premiată alături de municipiile Ploiești, Buzău, Focșani și Roman, cu acest premiu special. De asemenea, administrația hunedoreană a fost nominalizată pentru premiul de „Excelență în Promovarea Culturală, Turistică și Sportivă”, alături de municipiile Constanța și Satu Mare, obținând un onorabil loc secund.

În cadrul Galei de Excelență, sunt nominalizate câte trei administrații pentru fiecare dintre secțiunile: Educație, Transport, Sănătate, Antreprenoriat, Regenerare Urbană, Iluminat public, Digitalizare, Gestionarea Deșeurilor și Promovarea Culturală, Turistică și Sportivă. Evenimentul s-a desfășurat la Atheneul Român din București, în 12 noiembrie 2018, președintele României, Klaus Iohannis, fiind invitatul special ala acestuia.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Viața în „colonia” celui mai sărac oraş al Hunedoarei         Frații Gărdean au scăpat de pedepse pentru dare de mită. Faptele s-au prescris!         Sentință definitivă. Complexul Energetic Hunedoara nu intră în insolvență!         Accident la Mina Lupeni/ Un angajat a căzut în gol de la 6 metri         Prima mare investiție din Deva în ultimii zece ani a demarat         Au mers ore în zăpadă pentru cățelușa care păzește Sarmizegetusa Regia         Doliu la muzeu. A murit un tânăr arheolog         Soluții de securitate wireless pentru mașina si garajul tău         Au furat oile         Tânăr arestat pentru spargeri         Unde se vând brazi pe domeniul public         Acoperișul Halei din Piața Centrală Petroșani, afectat de ninsor         Alături de prieteni dragi: românii din Ungaria         S-a deschis patinoarul din Hunedoara!         Acoperiș prăbușit la Aninoasa. O femeie a trecut printr-un pericol de moarte!         Accident rutier grav pe șoseaua Deva – Brad. Unde a condus „vitejia” la volan         Comunicat de presă. Carmen Hărău: “Să ne cunoaștem eroii!”         Trafic feroviar întrerupt pe Defileul Jiului         Traficul rutier a fost închis pe Defileul Jiului         Măsuri de criză luate de Comitetul pentru Situații de Urgență Petroșani