Hunedoara a fost dată jos de pe harta autostrăzii

autosPanourile montate de hunedoreni pe traseul autostrăzii Deva – Orăştie, care indicau direcţia către municipiul Hunedoara, au fost date jos de drumari.

Cele două bannere amplasate în zona nodului rutier de la Simeria Veche, prin care şoferii care circulau pe autostradă dinspre Sibiu erau înştiinţaţi asupra direcţiei spre municipiul Hunedoara, au dispărut la numai o zi de la amplasarea lor.

Drumarii au considerat că acţiunea hunedorenilor care au montat panourile este ilegală şi au decis demontarea lor. „În cazul în care Compania de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Româna nu va ţine cont de cerinţele noastre, de a fi montate indicatoare rutiere spre municipiul Hunedoara, noi vom amplasa alte astfel de panouri. Vrem ca turiştii care aleg să circule pe autostradă spre Hunedoara, să nu se mai rătăcească, în lipsa indicatoarelor rutiere”, a spus unul dintre tinerii care au montat cele două panouri rutiere.

Între timp, reprezentanţii Primăriei Hunedoara susţin că au trimis o nouă solicitare către CNANDR pentru amplasare de indicatoare rutiere cu numele municipiului Hunedoara, în zona nodurilor rutiere din Şoimuş şi Simeria Veche. Cele două ieşiri de pe autostradă se află la circa 20 de kilometri de municipiu.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 + patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Peste 4.000 de oameni la ștrandul din Deva         Poliția Locală Deva a aplicat amenzi de peste 30.000 lei în luna iulie         Rețea de piste de biciclete plănuită în centrul Devei         Tradiţie şi voie bună la Nedeia Troiţei din Parâng         Tărâmul dinozaurilor, recreat din LEGO în Geoparc         Programul Casei de Asigurări de Sănătate Hunedoara în perioada 15-17 august         Spargere în Valea Jiului. Hoții au fost prinși de jandarmi cu prada asupra lor         Mircia Muntean a fost adus la Penitenciarul Bârcea Mare         Programe de formare profesională pentru șomerii din Hunedoara         Șantierul celei mai mari investiții private din județ: uzina de mașini de spălat Bosch         NU RENUNŢĂ Protocol de mediu pentru amenajarea hidrotehnică de pe Jiu         Motociclist rănit grav în Teliuc         NEMULŢUMIŢI DE SENTINŢE. Inculpaţii din dosarul grupului infracţional coordonat de Simota au contestat pedepsele         Comunicat de presă Carmen Hărău, senator PNL         Protest la Termocentrala Mintia         Campionatul mondial de futsal al polițiștilor are loc în Hunedoara         Ce s-a ales de drumul spre Poiana Pelegii, închis de la începutul anului         Ministrul pentru Diaspora „asista cu profundă tristețe la violențele din Capitală”, în timp ce petrecea la Zilele Bradului         Proiect guvernamental. Minele din Valea Jiului, sugrumate de datoriile CEH!         DEZVĂLUIRI. Deputat hunedorean: În mineritul Văii Jiului s-a produs un jaf incredibil