Hunedoara a fost dată jos de pe harta autostrăzii

autosPanourile montate de hunedoreni pe traseul autostrăzii Deva – Orăştie, care indicau direcţia către municipiul Hunedoara, au fost date jos de drumari.

Cele două bannere amplasate în zona nodului rutier de la Simeria Veche, prin care şoferii care circulau pe autostradă dinspre Sibiu erau înştiinţaţi asupra direcţiei spre municipiul Hunedoara, au dispărut la numai o zi de la amplasarea lor.

Drumarii au considerat că acţiunea hunedorenilor care au montat panourile este ilegală şi au decis demontarea lor. „În cazul în care Compania de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Româna nu va ţine cont de cerinţele noastre, de a fi montate indicatoare rutiere spre municipiul Hunedoara, noi vom amplasa alte astfel de panouri. Vrem ca turiştii care aleg să circule pe autostradă spre Hunedoara, să nu se mai rătăcească, în lipsa indicatoarelor rutiere”, a spus unul dintre tinerii care au montat cele două panouri rutiere.

Între timp, reprezentanţii Primăriei Hunedoara susţin că au trimis o nouă solicitare către CNANDR pentru amplasare de indicatoare rutiere cu numele municipiului Hunedoara, în zona nodurilor rutiere din Şoimuş şi Simeria Veche. Cele două ieşiri de pe autostradă se află la circa 20 de kilometri de municipiu.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci + șase =

ACTUALITATE
Semnal de alarmă: Hunedoara înconjurată de terenuri poluate. Cât de nocive sunt haldele de steril         Imagini aeriene de pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva. Cum s-a lucrat (VIDEO)         Atenționare meteo: cod galben de ploi și vijelii!         Scandal în trafic cu urmări grave, filmat de un martor (VIDEO)         Accidentul rutier din intersecția de la Sântuhalm. Cine a fost vinovat         Violenţă de limbaj, bagatelizată de câţiva magistraţi hunedoreni         Lăsați copiii la școală, nu la spital! Trotuarul nu este loc de parcare         Zilele Maghiare din județul Hunedoara vor debuta vineri         Când va fi modernizat Drumul Judeţean 687 Hunedoara – Călan         Ce soartă va avea Muzeul Aurului din Brad         O nouă spargere în Hunedoara         Duminică, la Orăștie. Acoperișuri smulse și copaci doborâți de vânt         Ce venituri a adus ștrandul din Hunedoara în această vară         Transport ilegal de lemne         Prins la furat de arbori         Ultimele ediții ale ziarului Drumul Socialismului. Ce poezii îi erau dedicate lui Ceaușescu         Zeci de familii au fost păgubite de furtună         Accident cu trei victime provocat de un autotren care a trecut pe roșu         LA MÂNA NOROCULUI. Autorităţile au intervenit bezmetic şi greoi în „bomba” de la Orăştie         Gorunul părintelui Arsenie Boca s-a uscat cu totul