Hunedoara a fost dată jos de pe harta autostrăzii

autosPanourile montate de hunedoreni pe traseul autostrăzii Deva – Orăştie, care indicau direcţia către municipiul Hunedoara, au fost date jos de drumari.

Cele două bannere amplasate în zona nodului rutier de la Simeria Veche, prin care şoferii care circulau pe autostradă dinspre Sibiu erau înştiinţaţi asupra direcţiei spre municipiul Hunedoara, au dispărut la numai o zi de la amplasarea lor.

Drumarii au considerat că acţiunea hunedorenilor care au montat panourile este ilegală şi au decis demontarea lor. „În cazul în care Compania de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Româna nu va ţine cont de cerinţele noastre, de a fi montate indicatoare rutiere spre municipiul Hunedoara, noi vom amplasa alte astfel de panouri. Vrem ca turiştii care aleg să circule pe autostradă spre Hunedoara, să nu se mai rătăcească, în lipsa indicatoarelor rutiere”, a spus unul dintre tinerii care au montat cele două panouri rutiere.

Între timp, reprezentanţii Primăriei Hunedoara susţin că au trimis o nouă solicitare către CNANDR pentru amplasare de indicatoare rutiere cu numele municipiului Hunedoara, în zona nodurilor rutiere din Şoimuş şi Simeria Veche. Cele două ieşiri de pe autostradă se află la circa 20 de kilometri de municipiu.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 3 =

ACTUALITATE
Nicolae Popa este Polițistul Anului         Țigara aprinsă în mină, cauza exploziei din Mina Uricani, soldată cu doi morți         Sentință definitivă în dosarul lui Costel Alic, după opt ani de procese         Hoți de buzunare prinși în Deva         Tragedie lângă Orăștie         Deva și Brad alese pentru celebrarea Zilei Poliței Române         Birou de audiențe la Petroșani al CJ Hunedoara         Amendat pentru transport ilegal de lemne         Nici bine nu au dispărut trenurile de persoane de pe calea ferată Hunedoara – Simeria, că au și apărut hoții         Șefii din Mina Lupeni cercetați pentru ucidere din culpă         Ziua Porților Deschise la Centrul Teritorial Deva al ASE București         Primarul Călin Dud a fost achitat în dosarul DNA, în care a fost acuzat că a luat șpagă două drujbe         Prinși la furat în Hunedoara         Fierul vechi din curtea Minei Petrila a fost scos la vânzare         O tânără a fost amendată pentru şedere ilegală în România         Polițiștii au ținut ședințe cu vârstnicii pentru a-i învăța să se ferească de hoți         RECULEGERE PE BANI. Ce spun turiștii despre taxa de la mormântul lui Avram Iancu         Incendiu în Deva         Andrei Gheorghe a murit         Peste 700 de burse pentru elevii din Petroșani