Hunedoara a fost dată jos de pe harta autostrăzii

autosPanourile montate de hunedoreni pe traseul autostrăzii Deva – Orăştie, care indicau direcţia către municipiul Hunedoara, au fost date jos de drumari.

Cele două bannere amplasate în zona nodului rutier de la Simeria Veche, prin care şoferii care circulau pe autostradă dinspre Sibiu erau înştiinţaţi asupra direcţiei spre municipiul Hunedoara, au dispărut la numai o zi de la amplasarea lor.

Drumarii au considerat că acţiunea hunedorenilor care au montat panourile este ilegală şi au decis demontarea lor. „În cazul în care Compania de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Româna nu va ţine cont de cerinţele noastre, de a fi montate indicatoare rutiere spre municipiul Hunedoara, noi vom amplasa alte astfel de panouri. Vrem ca turiştii care aleg să circule pe autostradă spre Hunedoara, să nu se mai rătăcească, în lipsa indicatoarelor rutiere”, a spus unul dintre tinerii care au montat cele două panouri rutiere.

Între timp, reprezentanţii Primăriei Hunedoara susţin că au trimis o nouă solicitare către CNANDR pentru amplasare de indicatoare rutiere cu numele municipiului Hunedoara, în zona nodurilor rutiere din Şoimuş şi Simeria Veche. Cele două ieşiri de pe autostradă se află la circa 20 de kilometri de municipiu.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 + unu =

ACTUALITATE
Blocurile de locuințe sociale de pe strada Grigorescu au fost finalizate         O nouă carte semnată Mihai Petre         Vacile din Lupeni fac ravagii pe străzi         Gheorghe Firczak și „vânătoarea de teroriști”         Avram Iancu înoată 12 ore continuu pentru a ajuta un copil de şapte ani         Fermierul cu investiția compromisă de autorități a câștigat procesul, după zece ani         Magistrații susţin protestele magistraţilor faţă de modificările aduse Legilor Justiţiei.         “PRESA E DE VINĂ”. Jurnalist ameninţat de drumarii lui Umbrărescu         Un loc din municipiul Petroșani va primi numele Regelui Mihai I         PERFORMANȚE. Stele fotbalului la Gala Sportului Simerian 2017         Accident rutier cu șase răniți în Petroșani         Cu ce se laudă conducerea CNAIR în 2017         Bărbaţi surprinşi de poliţiştii locali în timp ce furau deşeuri metalice         Accident rutier pe șoseaua Călan – Hațeg         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Explicațiile CNAIR pentru întârzierile de pe Autostrada Lugoj – Deva         Au furat cupru din curtea S.E. Paroșeni         Pradă de mistreți, de 180 de kilograme, confiscată de polițiști         Razii la afacerile cu brazi de Crăciun         Dănuț Mocanu a ajuns adjunct la Poliția Petroșani