Hotelul Gambrinus cuprins de incendiu. Pagube de 30.000 de euro

Flăcări cât casa, târziu în noapte, la Hotelul Gambrinus, situat între Petroşani şi Aninoasa, chiar la intrarea pe Defileul Jiului. Pagubele ar fi cifrate la aproximativ 30.000 de euro.

gambrinusHotelul Gambrinus s-a aprins în noaptea de marţi spre miercuri şi un bărbat cazat aici este cel care a sesizat pericolul. A vrut să mai fumeze o ţigară înainte de culcare, când a văzut flăcările care se înălţau deasupra acoperişului clădirii. A dat iemdiat alarma, iar la faţa locului s-au deplasat imediat echipajele de pompieri de la Petroşani. Turiştii cazaţi aici au reuşit să se evacueze în siguranţă, însă focul a făcut prăpăd.  “S-a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autoscară mecanică, 3 ofiţeri şi 19 subofiţeri. Au ars, scheletul de lemn al scării exterioare, terasa din lemn pe o suprafaţă de 15 mp, şi acoperişul din lemn al acesteia, aproximativ 100 mp acoperiş, 15 mp ondulină bituminată şi 1 mc scândură. Cel mai probabil incendiul a fost provocat de jar căzut din sistemul de încălzire”, a declarat Bogdan Dănăiaţă, ofiţer Informaţii şi Relaţii Publice din cadrul ISU Hunedoara. Aproape două ore s-au luptat pompierii cu focul şi au reuşit să limiteze propagarea lui, dar pagubele sunt estimate la 30.000 de euro.

Omul de afaceri Nicolae Gui pare urmărit de ghinion. În urmă cu câţiva ani, o altă locaţie deţinută de familia acestuia, Motel Gui, a fost cuprinsă de un incediu, tot noaptea târziu, iar pagubele au fost consistente.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + opt =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Păsat şi tocană de oaie la Târgul de produse tradiţionale. Costul: 21.000 de lei         Salvaţi de pe Transalpina         ADMINISTRAŢIE PSD. Şapte ani de jalbe la „Împărăţia” primarului Cazacu din Brad. Degeaba!         Ofertele de restaurare a Castelului Corvinilor vor fi reevaluate         Accident pe DN 66. S-a răsturnat cu camionul         TURISM. Demersuri pentru declararea zonei Vulcan – Pasul Vîlcan staţiune de interes local         Șir de accidente grave pe șoselele Hunedoarei         Accident pe Calea Zarandului din Deva. Un autocar și un autocamion sunt implicate în coliziune         Ministrul Energiei nu ar vrea să renunţe la centralele pe cărbune         150 de ani de activitate corală neîntreruptă în Orăștie         Autobuz implicat într-un accident mortal pe DJ 687 Hunedoara – Deva         ZILELE MAGHIARE DIN JUDEŢUL HUNEDOARA. Au fost decernate premiile ”Barcsay Ákos” 2018         FOTO: Accident grav pe autostradă. Șase mașini au fost implicate, iar șapte oameni au fost răniți         Probleme mari pe listele “Fără penali”. Sute de semnături anulate în Valea Jiului. Primarul Uricaniului, ameninţat cu o plângere penală!         Liga a treia. Victorie pentru CS Hunedoara, eșec pentru Deva         Mai multe drumuri județene devin drumuri forestiere         Amenzi pentru tăieri ilegale de lemne         Soarta minelor Lupeni şi Lonea e pecetluită. Nici măcar nu sunt luate în calcul în Strategia Energetică a României         Tânăr prins la furat în Hunedoara         Zilele Maghiare din Județul Hunedoara – 22-30 septembrie 2018