Hotelul Gambrinus cuprins de incendiu. Pagube de 30.000 de euro

Flăcări cât casa, târziu în noapte, la Hotelul Gambrinus, situat între Petroşani şi Aninoasa, chiar la intrarea pe Defileul Jiului. Pagubele ar fi cifrate la aproximativ 30.000 de euro.

gambrinusHotelul Gambrinus s-a aprins în noaptea de marţi spre miercuri şi un bărbat cazat aici este cel care a sesizat pericolul. A vrut să mai fumeze o ţigară înainte de culcare, când a văzut flăcările care se înălţau deasupra acoperişului clădirii. A dat iemdiat alarma, iar la faţa locului s-au deplasat imediat echipajele de pompieri de la Petroşani. Turiştii cazaţi aici au reuşit să se evacueze în siguranţă, însă focul a făcut prăpăd.  “S-a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autoscară mecanică, 3 ofiţeri şi 19 subofiţeri. Au ars, scheletul de lemn al scării exterioare, terasa din lemn pe o suprafaţă de 15 mp, şi acoperişul din lemn al acesteia, aproximativ 100 mp acoperiş, 15 mp ondulină bituminată şi 1 mc scândură. Cel mai probabil incendiul a fost provocat de jar căzut din sistemul de încălzire”, a declarat Bogdan Dănăiaţă, ofiţer Informaţii şi Relaţii Publice din cadrul ISU Hunedoara. Aproape două ore s-au luptat pompierii cu focul şi au reuşit să limiteze propagarea lui, dar pagubele sunt estimate la 30.000 de euro.

Omul de afaceri Nicolae Gui pare urmărit de ghinion. În urmă cu câţiva ani, o altă locaţie deţinută de familia acestuia, Motel Gui, a fost cuprinsă de un incediu, tot noaptea târziu, iar pagubele au fost consistente.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi + treisprezece =

ACTUALITATE
Campanie preventivă pe teme de educaţie rutieră         Doi ani de întârziere la Autostrada Lugoj – Deva         Accident mortal pe DN 7, cu motocicleta         Marius Surgent, deputat ALDE Hunedoara: „În coaliția PSD-ALDE nu s-a discutat niciodată despre modificări la Pilonul II de pensii”         Premii la Concursul Euroregional „Eugen Cuteanu”-Timişoara         Ștrandul din Hunedoara se deschide în 1 iunie         Cupa Ioan Corvin         Au început lucrările de reabilitare a Străzii Gheorghe Barițiu         Trofeul Micului Cititor         Poliţiştii au confiscat peste 80 de metri cubi de lemne         Zeci de oameni au căutat un bătrân dispărut în munți         Povestea hunedoreanului Ioan Cosmescu, inventatorul devenit faimos în SUA         Peste 80 de absolvenți ai Colegiului Tehnic ”Transilvania” și-au luat rămas bun de la anii de liceu         ,,Sportul devean în acțiune” a ajuns la final         Accident la intrare în Deva         Șoferul unui camion cu rumeguș a blocat traficul pe DN 66         Concurs controversat în administrația locală         Infrastructură/ “Drumul lui Mihai Viteazul” – investiția spre nicăieri         Tragedie la Mina Livezeni: un miner a murit strivit de o piesă de 150 de kilograme         DOCUMENTAR. Calea ferată Deva – Brad, realizată în 50 de ani şi distrusă după un deceniu