Hotelul Gambrinus cuprins de incendiu. Pagube de 30.000 de euro

Flăcări cât casa, târziu în noapte, la Hotelul Gambrinus, situat între Petroşani şi Aninoasa, chiar la intrarea pe Defileul Jiului. Pagubele ar fi cifrate la aproximativ 30.000 de euro.

gambrinusHotelul Gambrinus s-a aprins în noaptea de marţi spre miercuri şi un bărbat cazat aici este cel care a sesizat pericolul. A vrut să mai fumeze o ţigară înainte de culcare, când a văzut flăcările care se înălţau deasupra acoperişului clădirii. A dat iemdiat alarma, iar la faţa locului s-au deplasat imediat echipajele de pompieri de la Petroşani. Turiştii cazaţi aici au reuşit să se evacueze în siguranţă, însă focul a făcut prăpăd.  “S-a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autoscară mecanică, 3 ofiţeri şi 19 subofiţeri. Au ars, scheletul de lemn al scării exterioare, terasa din lemn pe o suprafaţă de 15 mp, şi acoperişul din lemn al acesteia, aproximativ 100 mp acoperiş, 15 mp ondulină bituminată şi 1 mc scândură. Cel mai probabil incendiul a fost provocat de jar căzut din sistemul de încălzire”, a declarat Bogdan Dănăiaţă, ofiţer Informaţii şi Relaţii Publice din cadrul ISU Hunedoara. Aproape două ore s-au luptat pompierii cu focul şi au reuşit să limiteze propagarea lui, dar pagubele sunt estimate la 30.000 de euro.

Omul de afaceri Nicolae Gui pare urmărit de ghinion. În urmă cu câţiva ani, o altă locaţie deţinută de familia acestuia, Motel Gui, a fost cuprinsă de un incediu, tot noaptea târziu, iar pagubele au fost consistente.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × doi =

ACTUALITATE
L-au acuzat degeaba. Medicul Bende Barna Gavril a câștigat procesul cu ANI         TEATRU LA PRIMARIA DEVA. Oancea vs. Mareş, „Ce formidabilă harababură”         Femeie rănită grav de mașina scăpată de sub control, care a intrat pe trotuar         Încă un an eșuat pentru furnalul de la Govâjdia, cel mai vechi din România         Localnicii își bat joc de cea mai spectaculoasă cascadă cu ape termale         Atenție! Se montează parapeți pe DN 7, la ieșirea din Deva și în Mintia         Agresiune într-o școală din Călan         Hunedoreni reținuți în dosarul jafului vagoanelor de cărbune         Peste 100 de candidați pe posturile de ofițeri și agenți de poliție         Gestul motocicliștilor care au schimbat viaţa „bunicului Victor“         Grupare de hoți de cărbune destructurată. Prejudiciul este imens         Elevii din Hunedoara dați dispăruți de familii au revenit acasă         Mii de familii au rămas în beznă în urma fenomenelor meteo extreme         Ziua Unirii Principatelor Române, celebrată în Hunedoara         Cod portocaliu de vreme rea în județul Hunedoara         SCÂNTEI ÎN CL DEVA. Răzvan Mareş rămâne vice. PSD trage clapă devenilor         Sarmizegetusa Regia se va închide pentru 30 de zile         Doi adolescenți sunt dați dispăruți         Soarta celor doi viceprimari ai Devei va fi decisă         Doliu în breasla magistraților din Hunedoara