Geanina Ianc va conduce DGASPC Hunedoara

Consiliul Județean Hunedoara a aprobat, marți, numirea Geaninei Ianc în funcția de director al al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara.

„Ca urmare a promovării concursului organizat pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de director general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara, doamna Ianc Geanina-Marina a fost declarată admisă, potrivit propunerii de numire, comunicată prin adresa nr.69548/2017, de către Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici”, a informat Consiliul Județean Hunedoara”, a informat Consiliul Județean Hunedoara.
Geanina Ianc va avea un salariu de bază lunar de 9.512 lei, la care se adaugă un spor de condiţii deosebite de 566 lei. Ea lucrează din anul 1998 în cadrul DGASPC Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Transporturi ilegale de lemne         Direcția Impozite și Taxe Locale Deva se mută în noul sediu         Peste 15000 de lei încasări în doar două zile la Ștrandul Municipal din Deva         Proiectul pentru reabilitarea incintei I a Cetății Devei a fost depus la ADR Vest         Încă o victimă în accidentul mortal de pe șoseaua Hunedoara – Deva         Sala de sport a fostului Liceu industrial 1 din Hunedoara a ajuns în ruină         Festivalul medieval Ioan de Hunedoara         Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție         Accident pe DN 66, produs de un tânăr         Accident pe DN 7 produs de un camionagu turc         De la Petroşani, la Deva/ Fost director al CEH în litigiu cu compania energetică         Rute ocolitoare pentru a evita aglomerația de pe șoseaua Deva – Lugoj         Red Bull Romaniacs se implică în două proiecte sociale în Valea Jiului         Construcția artezienelor din centrul Hunedoarei poate începe         PORTRET. Xenia, prinţesa războinică din ringul de box         Accident cu motocicleta, pe Transalpina         Accident pe autostrada A1, la Orăștie         Natura îşi face dreptate pe Defileul Jiului. Apele îşi recuceresc vechile albii