Gabriela Berbeceanu îl va susţine pe comisar în instanţă: „Soţul meu are încredere în Justiţie”

IMG_8306Soţia comisarului şef Traian Berbeceanu se va afla miercuri, alături de acesta, în faţa magistraţilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Înainte de a pleca spre Bucureşti pentru a-şi susţine soţul, Gabriela Berbeceanu a dezvăluit cum au trăit cei doi împreună cele mai grele momente din cariera „justiţiarului”.

Miercuri, Înalta Curte de Casaţie şi Justţie a României va decide asupra propunerii de arestare preventivă formulată de procurorii DIICOT pe numele comisarului şef BCCO Alba Traian Berbeceanu. La sfârşitul săptămânii trecute, Curtea de Apel Alba Iulia a admis propunerea de arestare preventivă formulată pe numele lui Traian Berbeceanu şi al altor două persoane, în dosarul în care acesta este judecat pentru favorizarea membrilor unor grupări infracţionale. Poliţistul a declarat recurs, iar decizia finală o va lua înalta Curte.

Gabriela Berbeceanu s-a aflat alături de Traian Berbeceanu şi la Curtea de Apel Alba Iulia, în ziua în care acesta a fost arestat. „Toată lumea a fost şocată în momentul în care a fost pronunţată soluţia de arestare preventivă. Nu am fost în stare să scoatem un cuvânt. Ne-am îndreptat fiecare spre casă fără să credem că este adevărat. Ceea ce eu regret vizavi de acest episod este faptul că având în vedere rezultatele soţului meu, având în vedere că a reprezentat Românai într-o grămadă de ţări ca formator pe Crimă Organizată, aveam speranţa ca el să fie chemat la audieri şi nu ridicat din casă ca un infractor de rând, pentru a fi arestat apoi. Sunt convinsă că soţul meu putea demonta toate aceste acuzaţii, dar era mult mai bine ca el să rămână în libertate. Este un poliţist cinstit”, a spus Gabriela Berbeceanu.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

paisprezece − 6 =

ACTUALITATE
Nicolae Popa este Polițistul Anului         Țigara aprinsă în mină, cauza exploziei din Mina Uricani, soldată cu doi morți         Sentință definitivă în dosarul lui Costel Alic, după opt ani de procese         Hoți de buzunare prinși în Deva         Tragedie lângă Orăștie         Deva și Brad alese pentru celebrarea Zilei Poliței Române         Birou de audiențe la Petroșani al CJ Hunedoara         Amendat pentru transport ilegal de lemne         Nici bine nu au dispărut trenurile de persoane de pe calea ferată Hunedoara – Simeria, că au și apărut hoții         Șefii din Mina Lupeni cercetați pentru ucidere din culpă         Ziua Porților Deschise la Centrul Teritorial Deva al ASE București         Primarul Călin Dud a fost achitat în dosarul DNA, în care a fost acuzat că a luat șpagă două drujbe         Prinși la furat în Hunedoara         Fierul vechi din curtea Minei Petrila a fost scos la vânzare         O tânără a fost amendată pentru şedere ilegală în România         Polițiștii au ținut ședințe cu vârstnicii pentru a-i învăța să se ferească de hoți         RECULEGERE PE BANI. Ce spun turiștii despre taxa de la mormântul lui Avram Iancu         Incendiu în Deva         Andrei Gheorghe a murit         Peste 700 de burse pentru elevii din Petroșani