Gabriela Berbeceanu îl va susţine pe comisar în instanţă: „Soţul meu are încredere în Justiţie”

IMG_8306Soţia comisarului şef Traian Berbeceanu se va afla miercuri, alături de acesta, în faţa magistraţilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Înainte de a pleca spre Bucureşti pentru a-şi susţine soţul, Gabriela Berbeceanu a dezvăluit cum au trăit cei doi împreună cele mai grele momente din cariera „justiţiarului”.

Miercuri, Înalta Curte de Casaţie şi Justţie a României va decide asupra propunerii de arestare preventivă formulată de procurorii DIICOT pe numele comisarului şef BCCO Alba Traian Berbeceanu. La sfârşitul săptămânii trecute, Curtea de Apel Alba Iulia a admis propunerea de arestare preventivă formulată pe numele lui Traian Berbeceanu şi al altor două persoane, în dosarul în care acesta este judecat pentru favorizarea membrilor unor grupări infracţionale. Poliţistul a declarat recurs, iar decizia finală o va lua înalta Curte.

Gabriela Berbeceanu s-a aflat alături de Traian Berbeceanu şi la Curtea de Apel Alba Iulia, în ziua în care acesta a fost arestat. „Toată lumea a fost şocată în momentul în care a fost pronunţată soluţia de arestare preventivă. Nu am fost în stare să scoatem un cuvânt. Ne-am îndreptat fiecare spre casă fără să credem că este adevărat. Ceea ce eu regret vizavi de acest episod este faptul că având în vedere rezultatele soţului meu, având în vedere că a reprezentat Românai într-o grămadă de ţări ca formator pe Crimă Organizată, aveam speranţa ca el să fie chemat la audieri şi nu ridicat din casă ca un infractor de rând, pentru a fi arestat apoi. Sunt convinsă că soţul meu putea demonta toate aceste acuzaţii, dar era mult mai bine ca el să rămână în libertate. Este un poliţist cinstit”, a spus Gabriela Berbeceanu.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Mort în surparea din subteranul Minei Lupeni         Trubaduri în Cetatea Devei         Surpare la Mina Lupeni!         Transporturi ilegale de lemne         Direcția Impozite și Taxe Locale Deva se mută în noul sediu         Peste 15000 de lei încasări în doar două zile la Ștrandul Municipal din Deva         Proiectul pentru reabilitarea incintei I a Cetății Devei a fost depus la ADR Vest         Încă o victimă în accidentul mortal de pe șoseaua Hunedoara – Deva         Sala de sport a fostului Liceu industrial 1 din Hunedoara a ajuns în ruină         Festivalul medieval Ioan de Hunedoara         Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție         Accident pe DN 66, produs de un tânăr         Accident pe DN 7 produs de un camionagu turc         De la Petroşani, la Deva/ Fost director al CEH în litigiu cu compania energetică         Rute ocolitoare pentru a evita aglomerația de pe șoseaua Deva – Lugoj         Red Bull Romaniacs se implică în două proiecte sociale în Valea Jiului         Construcția artezienelor din centrul Hunedoarei poate începe         PORTRET. Xenia, prinţesa războinică din ringul de box