FREE BERBECEANU ! Sute de hunedoreni, solidari cu justiţarul Traian Berbeceanu (VIDEO)

protest

Peste 300 de hunedoreni s-au strâns în faţa sediului DIICOT – Deva, pentru a-şi arăta susţinerea faţă de Traian Berbeceanu, comisarul şef de la Crimă Organizată, arestat preventiv într-un dosar în care este acuzat de favorizarea unor grupări infracţionale.

La demonstraţia de susţinere au venit oameni care cred în nevinovăţia comisarului.„Îl cunosc pe Berbeceanu dinainte de revoluţie. Amândoi am fost revoluţionari de tip fraieri, care am crezut în libertate, în demnitate şi în noţiunea de stat de drept şi nu într-o revenire a procurorilor din statul de tip stalinist. Consider că este un abuz ceea ce i s-a întâmplat comiarului”, spune Ioan Crişan, un psiholog din Deva, prezent la demonstraţia pro-Berbeceanu.

Vasile Bucuci, lider al sindicatului poliţiştilor din Hunedoara, a venit la protest pentru a-şi exprima şi el solidaritatea cu colegul său de breaslă.„Nu există niciun motiv temeinic ca un om ca Traian Berbeceanu să fie arestat preventiv. Nu discut dacă este sau nu vinovat, însă procurorii şi şefii din Poliţia Română trebuiau să dea mai multe explicaţii pentru acuzaţiile care i-au fost aduse. Eu cred în onestitatea sa”, a spus Bucuci.

Manifestaţiile din faţa sediului DIICOT din Deva au continuat chiar şi la două ore de la începerea lor.

Comentarii FB

comentarii
2 Răspunsuri la “FREE BERBECEANU ! Sute de hunedoreni, solidari cu justiţarul Traian Berbeceanu (VIDEO)

 1. iulia

  apropos, tot didactic… nu există DIICOT DEVA, chiar dacă i-au pus sediul aici (e DIICOT Biroul Teritorial Hunedoara)… credeți-mă că sunt de partea dumneavoastră… un pic de străduință din partea dumneavoastră nu ar fi așa mare efort… mult mai mic decât umflat mușchii… Ar trebui să ascultați de sfaturile domnului Gruian din editorialul recent… 🙂

  Răspuns
 2. iulia

  Domnule Guța,
  Nici când cineva, cu sinceritate, vrea să vă ajute, nu învățați. Unde ați văzut dumnavoastră FREE BERBECEANU? Oamenii care l-au susținut pe comisar au folosit limba română. Există, încă, până nu o desființează generația dumneavoastră de jurnaliști, limba română. Sau ați vrut să scrieți FRÂIE? (În limba română, FREE nu înseamnă nimic.)

  Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Accident rutier grav pe DN 66: cinci oameni au fost răniți. Printre victime sunt doi copii         Raportul de activitate pe anul 2018 al Tribunalului Hunedoara         Mașină cuprinsă de flăcări în centrul Devei         Nu mai trec pe la casierie. Reacția dascălilor după vacanța (intersemestrială) în Tanzania         Arestați pentru tâlhării         Recidivistul care primeşte daune morale de la Poliţie după ce ar fi fost muşcat de un şobolan în arest         Revolta arheologilor de la Micia, oraşul antic tăiat de calea ferată de mare viteză         Poezie și filozofie         Şefa Inspectoratului Şcolar şi trei dascăli au petrecut o vacanţă (intersemestrială) ca în poveşti în Tanzania         “Jihad financiar”/ Sute de executări silite ar putea fi puse în aplicare         Hoții au dat atacul într-un spital din Brad         Primăria Deva a stabilit zonele unde se vor vinde mărțișoare         Accidentul din apropierea Devei, produs după „un raliu” pe gheață         Un șoricel s-a rătăcit prin mall         Secretele turnului medieval de la Răchitova         Ancheta uitată în sertare. Familiile oamenilor ucişi aşteaptă de 8 ani să li se facă dreptate         Hunedorean îngropat în zăpadă, salvat de jandarmi         Ajutor pentru localnicii din satele izolate ale Munților Apuseni         Accident grav la Chișcădaga         PRESIUNI/ Senatorul Resmeriță: ”Ori începe recalcularea pensiilor, ori șeful Casei de Pensii pleacă!”