FREE BERBECEANU ! Sute de hunedoreni, solidari cu justiţarul Traian Berbeceanu (VIDEO)

protest

Peste 300 de hunedoreni s-au strâns în faţa sediului DIICOT – Deva, pentru a-şi arăta susţinerea faţă de Traian Berbeceanu, comisarul şef de la Crimă Organizată, arestat preventiv într-un dosar în care este acuzat de favorizarea unor grupări infracţionale.

La demonstraţia de susţinere au venit oameni care cred în nevinovăţia comisarului.„Îl cunosc pe Berbeceanu dinainte de revoluţie. Amândoi am fost revoluţionari de tip fraieri, care am crezut în libertate, în demnitate şi în noţiunea de stat de drept şi nu într-o revenire a procurorilor din statul de tip stalinist. Consider că este un abuz ceea ce i s-a întâmplat comiarului”, spune Ioan Crişan, un psiholog din Deva, prezent la demonstraţia pro-Berbeceanu.

Vasile Bucuci, lider al sindicatului poliţiştilor din Hunedoara, a venit la protest pentru a-şi exprima şi el solidaritatea cu colegul său de breaslă.„Nu există niciun motiv temeinic ca un om ca Traian Berbeceanu să fie arestat preventiv. Nu discut dacă este sau nu vinovat, însă procurorii şi şefii din Poliţia Română trebuiau să dea mai multe explicaţii pentru acuzaţiile care i-au fost aduse. Eu cred în onestitatea sa”, a spus Bucuci.

Manifestaţiile din faţa sediului DIICOT din Deva au continuat chiar şi la două ore de la începerea lor.

Comentarii FB

comentarii
2 Răspunsuri la “FREE BERBECEANU ! Sute de hunedoreni, solidari cu justiţarul Traian Berbeceanu (VIDEO)

 1. iulia

  apropos, tot didactic… nu există DIICOT DEVA, chiar dacă i-au pus sediul aici (e DIICOT Biroul Teritorial Hunedoara)… credeți-mă că sunt de partea dumneavoastră… un pic de străduință din partea dumneavoastră nu ar fi așa mare efort… mult mai mic decât umflat mușchii… Ar trebui să ascultați de sfaturile domnului Gruian din editorialul recent… 🙂

  Răspuns
 2. iulia

  Domnule Guța,
  Nici când cineva, cu sinceritate, vrea să vă ajute, nu învățați. Unde ați văzut dumnavoastră FREE BERBECEANU? Oamenii care l-au susținut pe comisar au folosit limba română. Există, încă, până nu o desființează generația dumneavoastră de jurnaliști, limba română. Sau ați vrut să scrieți FRÂIE? (În limba română, FREE nu înseamnă nimic.)

  Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
PETROȘANI/ Lemnul din toaletarea copacilor, donat bătrânilor         NEMULȚUMIT. Alin Simota a contestat condamnarea pentru fals în declarații         Ilie Balaci a murit         Turiste rătăcite în Masivul Godeanu         Prins la furat de cablu, pe calea ferată         Gara Brad, la doi ani de la începerea lucrărilor de reabilitare         Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara         La Salonul Hunedorean al Cărții, Editura Școala Ardeleană a fost la înălțime         Comunicat de presă (P): Senatoarea PNL, Carmen Hărău: Educația și cercetarea sunt scoase din agenda curentă a PSD         Imagini aeriene de pe Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva. Când va fi inaugurat         CE RĂMÂNE DUPĂ RAPORTĂRILE MĂREŢE. Incompetenţa şi angajările „pe pile” falimentează turismul hunedorean         Orchestra Metropolitană București concertează la Castelul COrvinilor         18 octombrie 1409 – ziua istorică a Huniazilor         Deva – un oraș ecologic și durabil         Scandal în jurul unui bal al bobocilor. Un preot s-a revoltat pentru tema aleasă: Demoni vă doriţi, demoni veţi avea în şcoli în loc de elevi”         Cetatea Blidaru, locul de vis din patrimoniul UNESCO, ignorat de autorități