FREE BERBECEANU ! Sute de hunedoreni, solidari cu justiţarul Traian Berbeceanu (VIDEO)

protest

Peste 300 de hunedoreni s-au strâns în faţa sediului DIICOT – Deva, pentru a-şi arăta susţinerea faţă de Traian Berbeceanu, comisarul şef de la Crimă Organizată, arestat preventiv într-un dosar în care este acuzat de favorizarea unor grupări infracţionale.

La demonstraţia de susţinere au venit oameni care cred în nevinovăţia comisarului.„Îl cunosc pe Berbeceanu dinainte de revoluţie. Amândoi am fost revoluţionari de tip fraieri, care am crezut în libertate, în demnitate şi în noţiunea de stat de drept şi nu într-o revenire a procurorilor din statul de tip stalinist. Consider că este un abuz ceea ce i s-a întâmplat comiarului”, spune Ioan Crişan, un psiholog din Deva, prezent la demonstraţia pro-Berbeceanu.

Vasile Bucuci, lider al sindicatului poliţiştilor din Hunedoara, a venit la protest pentru a-şi exprima şi el solidaritatea cu colegul său de breaslă.„Nu există niciun motiv temeinic ca un om ca Traian Berbeceanu să fie arestat preventiv. Nu discut dacă este sau nu vinovat, însă procurorii şi şefii din Poliţia Română trebuiau să dea mai multe explicaţii pentru acuzaţiile care i-au fost aduse. Eu cred în onestitatea sa”, a spus Bucuci.

Manifestaţiile din faţa sediului DIICOT din Deva au continuat chiar şi la două ore de la începerea lor.

Comentarii FB

comentarii
2 Răspunsuri la “FREE BERBECEANU ! Sute de hunedoreni, solidari cu justiţarul Traian Berbeceanu (VIDEO)

 1. iulia

  apropos, tot didactic… nu există DIICOT DEVA, chiar dacă i-au pus sediul aici (e DIICOT Biroul Teritorial Hunedoara)… credeți-mă că sunt de partea dumneavoastră… un pic de străduință din partea dumneavoastră nu ar fi așa mare efort… mult mai mic decât umflat mușchii… Ar trebui să ascultați de sfaturile domnului Gruian din editorialul recent… 🙂

  Răspuns
 2. iulia

  Domnule Guța,
  Nici când cineva, cu sinceritate, vrea să vă ajute, nu învățați. Unde ați văzut dumnavoastră FREE BERBECEANU? Oamenii care l-au susținut pe comisar au folosit limba română. Există, încă, până nu o desființează generația dumneavoastră de jurnaliști, limba română. Sau ați vrut să scrieți FRÂIE? (În limba română, FREE nu înseamnă nimic.)

  Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Zonă cu restricții pe autostrada A1!         Răsturnare de situaţie. Procesul stimulentelor de la Petroşani o ia de la capăt         Corpul de Control al Ministerului Energiei, trimis la CEH         Clădirile Colegiului Matei Corvin vor fi reabilitate pe fonduri UE         Copil de opt ani rănit într-un accident rutier         Femeie înșelată în Hunedoara         Crimă înfiorătoare în Orăştie: un tânăr de 20 de ani a murit, înjunghiat în inimă, de un vecin         Mort în surparea din subteranul Minei Lupeni         Trubaduri în Cetatea Devei         Surpare la Mina Lupeni!         Transporturi ilegale de lemne         Direcția Impozite și Taxe Locale Deva se mută în noul sediu         Peste 15000 de lei încasări în doar două zile la Ștrandul Municipal din Deva         Proiectul pentru reabilitarea incintei I a Cetății Devei a fost depus la ADR Vest         Încă o victimă în accidentul mortal de pe șoseaua Hunedoara – Deva         Sala de sport a fostului Liceu industrial 1 din Hunedoara a ajuns în ruină         Festivalul medieval Ioan de Hunedoara         Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție