FOTOGALERIE. BOBOTEAZA. Devenii au fost disciplinaţi la împărţirea aghiasmei

Circa 1000 de hunedoreni au participat luni  la Liturghia Sfântului Ioan Gură de Aur prăznuită la  Catedrala “Sfântul Nicolae” din Deva de către PS GURIE,  EPISCOPUL DEVEI şi HUNEDOAREI.

[wzslider autoplay=”true” interval=”2000″ height=”600″ transition=”‘slide'”]

Reprezentanţii Bisericii au pregătit  mai multe butoaie de circa 200 litri  umplute cu apa, iar după slujba de Boboteaza, credincioşii au putut lua aghiazma pentru a o duce acasa şi a-şi sfinţi locuinţele. Spre deosebire de alte localităţi  din ţară, cei prezenţi la slujba de la Catedrala “Sfântul Nicolae” şi-au luat “doza” de aghiasmă în ordine,  fără a provoca înghesuială şi dezordine.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 1 =

ACTUALITATE
O copilă a murit după ce a căzut de la etajul opt         Când va fi pronunțată sentința în dosarul mafiei comorilor dacice         Căsătorii simbolice de Dragobete, la Castelul Corvinilor         Accident grav pe calea ferată         Agresiune în spital: o femeie a căzut victimă unui recidivist         Trei adolescenți au fost reținuți de polițiști, pentru mai multe tâlhării         Peste 250 de infractori depistați cu ajutorul tehnicii criminialistice         POSTUL PAȘTELUI. Arsenie Boca și secretele celor mai puternice învăţături din Post         Singurătatea satelor din tărâmul de vis al Grădiștii Muncelului         Tânărul din Hunedoara care îi tunde gratuit pe sărmanii dintr-un oraş englez         Alin Simota face primii pași spre eliberare         În atenția crescătorilor de ovine         Curățenie generală pe râul Zlaști         Elevă bătută într-o școală din Deva         Cetatea Devei, subiectul unui nou scandal: ce beneficii și-au dat administratorii sitului         Cum este devastată pădurea de pe Dealurile Silvașului         Soarta cimitirului din Hațeg a fost decisă de magistrați         RAPORT DE CONTURI. Dregătorii hunedoreni s-au întrecut în furăciuni         Accident rutier grav pe șoseaua Hațeg – Caransebeș         Accident rutier produs de o tânără de 22 de ani