FOTOGALERIE. BOBOTEAZA. Devenii au fost disciplinaţi la împărţirea aghiasmei

Circa 1000 de hunedoreni au participat luni  la Liturghia Sfântului Ioan Gură de Aur prăznuită la  Catedrala “Sfântul Nicolae” din Deva de către PS GURIE,  EPISCOPUL DEVEI şi HUNEDOAREI.

[wzslider autoplay=”true” interval=”2000″ height=”600″ transition=”‘slide'”]

Reprezentanţii Bisericii au pregătit  mai multe butoaie de circa 200 litri  umplute cu apa, iar după slujba de Boboteaza, credincioşii au putut lua aghiazma pentru a o duce acasa şi a-şi sfinţi locuinţele. Spre deosebire de alte localităţi  din ţară, cei prezenţi la slujba de la Catedrala “Sfântul Nicolae” şi-au luat “doza” de aghiasmă în ordine,  fără a provoca înghesuială şi dezordine.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouăsprezece + șapte =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Finalizare proiect ”Extinderea capacității de producție a SECURIT GRUP SRL”         Condamnat după ce și-a înființat o cultură de cannabis         PETROȘANI/ Dezvoltare universitară cu fonduri europene         Telegondola spre Pasul Vîlcan, oprită din cauza vântului         Soarta tristă a femeii rămase fără casa ridicată în mijlocul pădurii         Licitație de peste 14 milioane de lei, întoarsă de CNSC         Aproape 600.000 de lei pentru paza obiectivelor INSEMEX         Cine a câștigat licitația pentru restaurarea Castelului Corvinilor         Superlativele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara         CONCURS DE INCOMPETENŢE. La eşecuri, şefii Consiliului Judeţean dau vina pe subalterni         ÎN SLUJBA VIEŢII, ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Cinci ani de funcţionare a Centrului pentru Situaţii de Urgenţă fără nicio secundă de întrerupere         Zimbrii dau târcoale satelor din Țara Hațegului         Străinii atrași de frumusețea unei așezări din Ținutul Pădurenilor         Trimis în judecată pentru abuzarea fiicelor         Orașele hunedorene care se întrec pentru cele mai importante finanțări UE         Începe sesiunea de iarnă la Universitatea Petroșani         Drumurile naționale intră în reparații         SIFONARE DE PARALE CU SF-URI. Primăria Hunedoara a cumpărat studii duble pentru reabilitarea Centrului Istoric         Infractori adolescenți. Și-au urmărit victima până la bloc și i-au smuls poșeta de pe umăr         Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri județene.