FOTOGALERIE. BOBOTEAZA. Devenii au fost disciplinaţi la împărţirea aghiasmei

Circa 1000 de hunedoreni au participat luni  la Liturghia Sfântului Ioan Gură de Aur prăznuită la  Catedrala “Sfântul Nicolae” din Deva de către PS GURIE,  EPISCOPUL DEVEI şi HUNEDOAREI.

[wzslider autoplay=”true” interval=”2000″ height=”600″ transition=”‘slide'”]

Reprezentanţii Bisericii au pregătit  mai multe butoaie de circa 200 litri  umplute cu apa, iar după slujba de Boboteaza, credincioşii au putut lua aghiazma pentru a o duce acasa şi a-şi sfinţi locuinţele. Spre deosebire de alte localităţi  din ţară, cei prezenţi la slujba de la Catedrala “Sfântul Nicolae” şi-au luat “doza” de aghiasmă în ordine,  fără a provoca înghesuială şi dezordine.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ADMINISTRAŢIE PSD. Şapte ani de jalbe la „Împărăţia” primarului Cazacu din Brad. Degeaba!         Ofertele de restaurare a Castelului Corvinilor vor fi reevaluate         Accident pe DN 66. S-a răsturnat cu camionul         TURISM. Demersuri pentru declararea zonei Vulcan – Pasul Vîlcan staţiune de interes local         Șir de accidente grave pe șoselele Hunedoarei         Accident pe Calea Zarandului din Deva. Un autocar și un autocamion sunt implicate în coliziune         Ministrul Energiei nu ar vrea să renunţe la centralele pe cărbune         150 de ani de activitate corală neîntreruptă în Orăștie         Autobuz implicat într-un accident mortal pe DJ 687 Hunedoara – Deva         ZILELE MAGHIARE DIN JUDEŢUL HUNEDOARA. Au fost decernate premiile ”Barcsay Ákos” 2018         FOTO: Accident grav pe autostradă. Șase mașini au fost implicate, iar șapte oameni au fost răniți         Probleme mari pe listele “Fără penali”. Sute de semnături anulate în Valea Jiului. Primarul Uricaniului, ameninţat cu o plângere penală!         Liga a treia. Victorie pentru CS Hunedoara, eșec pentru Deva         Mai multe drumuri județene devin drumuri forestiere         Amenzi pentru tăieri ilegale de lemne         Soarta minelor Lupeni şi Lonea e pecetluită. Nici măcar nu sunt luate în calcul în Strategia Energetică a României         Tânăr prins la furat în Hunedoara         Zilele Maghiare din Județul Hunedoara – 22-30 septembrie 2018         Episcopia Devei și Hunedoarei a câștigat procesul pentru numele și imaginea duhovnicului Arsenie Boca         Arborii de pe Bulevardul Corvin au fost extrași, pentru noua pietonală. Vor fi plantați alții în locul lor