FESTIVALURI Antonia va concerta în Deva, Delia în Hunedoara

antonia (39)

Antonia. FOTO: Daniel Guţă

Antonia, Andreea Bălan, Mandinga şi Dj Project vor fi invitaţii speciali ai festivalului „Serbările Devei”, care va avea loc în perioada 1 – 4 mai. Evenimentul organizat de autorităţile locale şi Centrul Cultural „Drăgan Muntean” se va desfăşura după următorul program: în 1 Mai, în centrul istoric al municipiului vor avea loc expoziţii de umor grafic şi concerte ale artiştilor de la Exiled Band şi Trenul de noapte. În 2 Mai vor concerta, în Piaţa Unirii, artiştii şi trupele: Topaz, Andrada Igna, Tempo, Slide, Alexandra Albu şi Andrada Olariu. Seara se va încheia cu recitalul Antoniei şi al trupei DJ Project, împreună cu Adela. În 3 mai, vor avea loc parade pe străzile Devei, iar seara se va încheia cu concertele Green Band, Andreea Bălan şi Mandinga. Ultima zi a festivalului este dedicate folclorului, în Piaţa Unirii, şi recitalurilor de muzică clasică, la Palatul Magna Curia.

În Hunedoara, în 1 mai va debuta Festivalul Tineretului, organizat în Hunedoara, cu expoziţii de fotografii la Galeria de Arte Forma, un flash mob realizat de tineri, în Parcul Tineretului, concerte şi folclor. În 2 mai, pe scena festivalului din Hunedoara vor concerta DJ Sava şi Raluca, iar primăria organizează mai multe concursuri. Recitalul artistei Delia Matache va avea loc în a treia seară a festivalului, iar în 4 mai hunedorenii sunt invitaţi să participe la alte concursuri şi concerte.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “FESTIVALURI Antonia va concerta în Deva, Delia în Hunedoara

  1. Antonia.

    Ma bucur foarte mult ca domnul priamar a chemat atat de multi artisti sa urce pe scena si sa cante.Printre preferatii mei s-au aflat Antonia si Andreea Balan.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 + treisprezece =

ACTUALITATE
Tragedie pe DN 7: impact frontal între două mașini la Sântuhalm         Sarmizegetusa Regia va fi redeschisă         Persoană accidentată grav în Masivul Vâlcan         Primăria a chemat deținuții pentru a face curățenie în două blocuri sociale         Scandal cu acuzații grave în Consiliul Local Deva         Adolescentă rănită într-un accident, în Deva         Nereguli la transportatorii de lemne         Tâlharii din Vulcan, capturați de Poliție         Primarul Florin Oancea a cerut din nou schimbarea din funcție a viceprimarului Răzvan Mareș         Spitalul din Hunedoara s-a dotat cu cinci ascensoare de ultimă generație         ANALIZĂ. Pe fondul războiului Mareș-Oancea, se schimbă jocul puterii în Consiliul Local Deva         Consilierii ALDE și PSRo au format grup politic în CL Deva         Lista drumurilor județene pentru care CJ Hunedoara va aloca bani în 2018         Tragedie inexplicabilă în Petroșani         Minora dispărută de patru zile a fost găsită         S-au branșat ilegal la rețeaua electrică         Prins la furat pe vagon         Inspectorii de muncă au amendat CEH după tragedia din Mina Lupeni         Angajatul unei benzinării din Deva a adus la poliție un portmoneu plin cu bani         Extaz și agonie pe Strada palatelor din Hunedoara