FESTIVALURI Antonia va concerta în Deva, Delia în Hunedoara

antonia (39)

Antonia. FOTO: Daniel Guţă

Antonia, Andreea Bălan, Mandinga şi Dj Project vor fi invitaţii speciali ai festivalului „Serbările Devei”, care va avea loc în perioada 1 – 4 mai. Evenimentul organizat de autorităţile locale şi Centrul Cultural „Drăgan Muntean” se va desfăşura după următorul program: în 1 Mai, în centrul istoric al municipiului vor avea loc expoziţii de umor grafic şi concerte ale artiştilor de la Exiled Band şi Trenul de noapte. În 2 Mai vor concerta, în Piaţa Unirii, artiştii şi trupele: Topaz, Andrada Igna, Tempo, Slide, Alexandra Albu şi Andrada Olariu. Seara se va încheia cu recitalul Antoniei şi al trupei DJ Project, împreună cu Adela. În 3 mai, vor avea loc parade pe străzile Devei, iar seara se va încheia cu concertele Green Band, Andreea Bălan şi Mandinga. Ultima zi a festivalului este dedicate folclorului, în Piaţa Unirii, şi recitalurilor de muzică clasică, la Palatul Magna Curia.

În Hunedoara, în 1 mai va debuta Festivalul Tineretului, organizat în Hunedoara, cu expoziţii de fotografii la Galeria de Arte Forma, un flash mob realizat de tineri, în Parcul Tineretului, concerte şi folclor. În 2 mai, pe scena festivalului din Hunedoara vor concerta DJ Sava şi Raluca, iar primăria organizează mai multe concursuri. Recitalul artistei Delia Matache va avea loc în a treia seară a festivalului, iar în 4 mai hunedorenii sunt invitaţi să participe la alte concursuri şi concerte.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “FESTIVALURI Antonia va concerta în Deva, Delia în Hunedoara

  1. Antonia.

    Ma bucur foarte mult ca domnul priamar a chemat atat de multi artisti sa urce pe scena si sa cante.Printre preferatii mei s-au aflat Antonia si Andreea Balan.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Salvaţi de pe Transalpina         ADMINISTRAŢIE PSD. Şapte ani de jalbe la „Împărăţia” primarului Cazacu din Brad. Degeaba!         Ofertele de restaurare a Castelului Corvinilor vor fi reevaluate         Accident pe DN 66. S-a răsturnat cu camionul         TURISM. Demersuri pentru declararea zonei Vulcan – Pasul Vîlcan staţiune de interes local         Șir de accidente grave pe șoselele Hunedoarei         Accident pe Calea Zarandului din Deva. Un autocar și un autocamion sunt implicate în coliziune         Ministrul Energiei nu ar vrea să renunţe la centralele pe cărbune         150 de ani de activitate corală neîntreruptă în Orăștie         Autobuz implicat într-un accident mortal pe DJ 687 Hunedoara – Deva         ZILELE MAGHIARE DIN JUDEŢUL HUNEDOARA. Au fost decernate premiile ”Barcsay Ákos” 2018         FOTO: Accident grav pe autostradă. Șase mașini au fost implicate, iar șapte oameni au fost răniți         Probleme mari pe listele “Fără penali”. Sute de semnături anulate în Valea Jiului. Primarul Uricaniului, ameninţat cu o plângere penală!         Liga a treia. Victorie pentru CS Hunedoara, eșec pentru Deva         Mai multe drumuri județene devin drumuri forestiere         Amenzi pentru tăieri ilegale de lemne         Soarta minelor Lupeni şi Lonea e pecetluită. Nici măcar nu sunt luate în calcul în Strategia Energetică a României         Tânăr prins la furat în Hunedoara         Zilele Maghiare din Județul Hunedoara – 22-30 septembrie 2018         Episcopia Devei și Hunedoarei a câștigat procesul pentru numele și imaginea duhovnicului Arsenie Boca