FESTIVALURI Antonia va concerta în Deva, Delia în Hunedoara

antonia (39)

Antonia. FOTO: Daniel Guţă

Antonia, Andreea Bălan, Mandinga şi Dj Project vor fi invitaţii speciali ai festivalului „Serbările Devei”, care va avea loc în perioada 1 – 4 mai. Evenimentul organizat de autorităţile locale şi Centrul Cultural „Drăgan Muntean” se va desfăşura după următorul program: în 1 Mai, în centrul istoric al municipiului vor avea loc expoziţii de umor grafic şi concerte ale artiştilor de la Exiled Band şi Trenul de noapte. În 2 Mai vor concerta, în Piaţa Unirii, artiştii şi trupele: Topaz, Andrada Igna, Tempo, Slide, Alexandra Albu şi Andrada Olariu. Seara se va încheia cu recitalul Antoniei şi al trupei DJ Project, împreună cu Adela. În 3 mai, vor avea loc parade pe străzile Devei, iar seara se va încheia cu concertele Green Band, Andreea Bălan şi Mandinga. Ultima zi a festivalului este dedicate folclorului, în Piaţa Unirii, şi recitalurilor de muzică clasică, la Palatul Magna Curia.

În Hunedoara, în 1 mai va debuta Festivalul Tineretului, organizat în Hunedoara, cu expoziţii de fotografii la Galeria de Arte Forma, un flash mob realizat de tineri, în Parcul Tineretului, concerte şi folclor. În 2 mai, pe scena festivalului din Hunedoara vor concerta DJ Sava şi Raluca, iar primăria organizează mai multe concursuri. Recitalul artistei Delia Matache va avea loc în a treia seară a festivalului, iar în 4 mai hunedorenii sunt invitaţi să participe la alte concursuri şi concerte.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “FESTIVALURI Antonia va concerta în Deva, Delia în Hunedoara

  1. Antonia.

    Ma bucur foarte mult ca domnul priamar a chemat atat de multi artisti sa urce pe scena si sa cante.Printre preferatii mei s-au aflat Antonia si Andreea Balan.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Finalizare proiect ”Extinderea capacității de producție a SECURIT GRUP SRL”         Condamnat după ce și-a înființat o cultură de cannabis         PETROȘANI/ Dezvoltare universitară cu fonduri europene         Telegondola spre Pasul Vîlcan, oprită din cauza vântului         Soarta tristă a femeii rămase fără casa ridicată în mijlocul pădurii         Licitație de peste 14 milioane de lei, întoarsă de CNSC         Aproape 600.000 de lei pentru paza obiectivelor INSEMEX         Cine a câștigat licitația pentru restaurarea Castelului Corvinilor         Superlativele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara         CONCURS DE INCOMPETENŢE. La eşecuri, şefii Consiliului Judeţean dau vina pe subalterni         ÎN SLUJBA VIEŢII, ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Cinci ani de funcţionare a Centrului pentru Situaţii de Urgenţă fără nicio secundă de întrerupere         Zimbrii dau târcoale satelor din Țara Hațegului         Străinii atrași de frumusețea unei așezări din Ținutul Pădurenilor         Trimis în judecată pentru abuzarea fiicelor         Orașele hunedorene care se întrec pentru cele mai importante finanțări UE         Începe sesiunea de iarnă la Universitatea Petroșani         Drumurile naționale intră în reparații         SIFONARE DE PARALE CU SF-URI. Primăria Hunedoara a cumpărat studii duble pentru reabilitarea Centrului Istoric         Infractori adolescenți. Și-au urmărit victima până la bloc și i-au smuls poșeta de pe umăr         Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri județene.