FESTIVALURI Antonia va concerta în Deva, Delia în Hunedoara

antonia (39)

Antonia. FOTO: Daniel Guţă

Antonia, Andreea Bălan, Mandinga şi Dj Project vor fi invitaţii speciali ai festivalului „Serbările Devei”, care va avea loc în perioada 1 – 4 mai. Evenimentul organizat de autorităţile locale şi Centrul Cultural „Drăgan Muntean” se va desfăşura după următorul program: în 1 Mai, în centrul istoric al municipiului vor avea loc expoziţii de umor grafic şi concerte ale artiştilor de la Exiled Band şi Trenul de noapte. În 2 Mai vor concerta, în Piaţa Unirii, artiştii şi trupele: Topaz, Andrada Igna, Tempo, Slide, Alexandra Albu şi Andrada Olariu. Seara se va încheia cu recitalul Antoniei şi al trupei DJ Project, împreună cu Adela. În 3 mai, vor avea loc parade pe străzile Devei, iar seara se va încheia cu concertele Green Band, Andreea Bălan şi Mandinga. Ultima zi a festivalului este dedicate folclorului, în Piaţa Unirii, şi recitalurilor de muzică clasică, la Palatul Magna Curia.

În Hunedoara, în 1 mai va debuta Festivalul Tineretului, organizat în Hunedoara, cu expoziţii de fotografii la Galeria de Arte Forma, un flash mob realizat de tineri, în Parcul Tineretului, concerte şi folclor. În 2 mai, pe scena festivalului din Hunedoara vor concerta DJ Sava şi Raluca, iar primăria organizează mai multe concursuri. Recitalul artistei Delia Matache va avea loc în a treia seară a festivalului, iar în 4 mai hunedorenii sunt invitaţi să participe la alte concursuri şi concerte.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “FESTIVALURI Antonia va concerta în Deva, Delia în Hunedoara

  1. Antonia.

    Ma bucur foarte mult ca domnul priamar a chemat atat de multi artisti sa urce pe scena si sa cante.Printre preferatii mei s-au aflat Antonia si Andreea Balan.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Gratuitate la bazinul de înot pentru familia lui Avram Iancu         Portret. Diana Beța – 10 curat la Evaluarea Națională!         Eleva de Nota 10 de la „Decebal”         Salvamont reface traseele din Retezat înaintea începerii sezonului turistic         Restricții pe autostrăzile A1 și A6 până în luna septembrie         Turiștii care vizitează Cetatea Devei au la dispoziție două sisteme de ghidare         Primăria a eliberat, astăzi, autorizația pentru instalația de desprăfuire de la ArcelorMittal         Accident cumplit de muncă în Deva         Amfiteatrul cu 5.000 de locuri, ridicat pe ruinele arenei din Ulpia Traiana Sarmizegetusa         Medalie de aur pentru muzeu, la Salonul Internațional de Invenții și Inovații „Traian Vuia”         Controversele nodului rutier de pe Autostrada Deva – Orăștie, după accidentul soldat cu patru morți         Poliția Locală din Deva a demarat o campanie împotriva celor care împrăștie gunoaiele din tomberoane         Ce soartă are drumul spre Râușor, devastat de viituri         A înfipt cuțitul în soțul ei după un conflict domestic         Rezultatele la Evaluarea Națională         Bazin de înot construit în Petrila         Ursici, satul din Munții Orăștiei unde oamenii trăiesc ca în vremea dacilor         ZILELE CREDINȚEI ȘI CULTURII LA DEVA, ediția a V-a, 25-29 iunie 2018         Drumuri stricate de camioanele încărcate cu lemne         Arte marțiale pe Cetatea Devei