Femeie decapitată de tren în Halta Ciopeia

O femeie de 51 de ani, din comuna Sântămărie Orlea, a sfârşit sub roţile trenului după ce a încercat să-şi recupereze vitele. A fost lovită în plin de o locomotivă şi decapitată.

Tren1Tragedia a avut loc miercuri dimineaţă în Halta Ciopeia, iar poliţiştii spun că femeia a traversat liniile de cale ferată cu mai multe vite. Câteva dintre animale s-au întors dind rum, iar femeia a fugit după ele să le recupereze şi să le ducă la locul de păşunat. Din păcate, nu a văzut că se apropia un tren interregio şi a fost lovită în plin de locomotiva trenului.  Victima nu a avut nicio şansă de supravieţuire, fiind decapitată de locomotiva trenului IR 1821, care circulă pe relaţia Constanţa – Arad. Trupul femeii a  fost transportat la morga Spitalului Judeţean Hunedoara – Deva în vederea efectuării necropsiei. Poliţiştii spun că nu sunt suspiciuni de comiterea vreunei fapte de natură penală.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Zonă cu restricții pe autostrada A1!         Răsturnare de situaţie. Procesul stimulentelor de la Petroşani o ia de la capăt         Corpul de Control al Ministerului Energiei, trimis la CEH         Clădirile Colegiului Matei Corvin vor fi reabilitate pe fonduri UE         Copil de opt ani rănit într-un accident rutier         Femeie înșelată în Hunedoara         Crimă înfiorătoare în Orăştie: un tânăr de 20 de ani a murit, înjunghiat în inimă, de un vecin         Mort în surparea din subteranul Minei Lupeni         Trubaduri în Cetatea Devei         Surpare la Mina Lupeni!         Transporturi ilegale de lemne         Direcția Impozite și Taxe Locale Deva se mută în noul sediu         Peste 15000 de lei încasări în doar două zile la Ștrandul Municipal din Deva         Proiectul pentru reabilitarea incintei I a Cetății Devei a fost depus la ADR Vest         Încă o victimă în accidentul mortal de pe șoseaua Hunedoara – Deva         Sala de sport a fostului Liceu industrial 1 din Hunedoara a ajuns în ruină         Festivalul medieval Ioan de Hunedoara         Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție