Feerie de culoare la Petroșani. S-au aprins luminile de sărbătoare

În Petroșani s-au aprins în miercuri seară luminile de sărbătoare. Peisajul feeric a fost întreit de fulgii de zăpadă, care au căzut necontenit pe tot parcursul evenimentului, spre bucuria celor mici, care au fost prezenți în număr mare în Parcul “Carol Schreter” din Petroșani.

Și, în premieră, în acest an în incinta Parcului ”Carol Schreter” a fost amenajat și un Orășel al Copiilor, cu tarabe pline de bunătăți și împodobite, la fel, cu lumini de sărbătoare.

”Am aprins iluminatul de sărbători. Sper că este o bucurie pentru toată lumea, dar mai ales pentru cei mici. Anul acesta am venit cu instalații noi și am reușit să ajungem cam în toate zonele din municipiu cu aceste beculețe colorate. De data aceasta am amenajat și acest Orășel al Copiilor în parc, cu căsuțe, cu vată pe băț, cu tot ce trebuie. Sper ca lumea să se bucure. Cu siguranță va fi o perioadă foarte frumoasă”, a declarat primarul Petroșaniului, Tiberiu Iacob – Ridzi.

Atmosfera de sărbătoare a fost întregită și de un mic spectacol de colinde, în timp ce ”ajutoarele lui Moș Crăciun” au împărțit ca în fiecare an dulciuri tuturor copiilor prezenți la eveniment.

Carmen COSMAN – PREDA

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 + nouă =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Proaspăt ieșit din PSD, Petru Mărginean a trecut la Partidul Umanist         Florin Oancea anunță că Deva se va alătura „Alianţei Vestului” în 2019         13 ani de închisoare pentru criminalul din Orăștie         Fiul lui Traian Berbeceanu s-a dedicat muzicii. Ce versuri a scris pentru familia sa         VIDEO. GALĂ DE EXCELENȚĂ ÎN EDUCAȚIE. Cei mai buni elevi și profesori din Deva au fost premiați de primărie         PRO-ECHITATE – UN PROIECT DE SUCCES AL UNIVERSITARILOR ALBAIULIENI DEDICAT PERFORMANȚEI SOCIO-PROFESIONALE A ELEVILOR ȘI STUDENȚILOR         Va fi lansat numărul 24 al revistei de etnografie și folclor Miorița         Colindători la Hunedoara         Proiect ”Deva 750”/ 750 de motive să sărbătorim orașul Deva și pe locuitorii săi         Intervenții pe drumurile județene         Donație de carte în limba română pentru comunitatea românească din Gyula (Ungaria)         Starea drumurilor județene, după primele ninsori abundente         Accident rutier grav pe DN 66         Constantin Jujan, numit director general al Salrom. Inadvertențe în CV-ul oficial         Turnicheții din curtea Castelului Corvinilor ar putea fi relocați         Comunicat de presă. Senatoarea PNL Carmen Hărău: “Cer intervenția urgentă a Guvernului!”         Gala Voluntariatului         Întâlnire româno-chineză la Primăria Municipiului Deva         România a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului Campionatului de karate din Slovenia         A nins în județul Hunedoara. Unde au acționat drumarii