Feerie de culoare la Petroșani. S-au aprins luminile de sărbătoare

În Petroșani s-au aprins în miercuri seară luminile de sărbătoare. Peisajul feeric a fost întreit de fulgii de zăpadă, care au căzut necontenit pe tot parcursul evenimentului, spre bucuria celor mici, care au fost prezenți în număr mare în Parcul “Carol Schreter” din Petroșani.

Și, în premieră, în acest an în incinta Parcului ”Carol Schreter” a fost amenajat și un Orășel al Copiilor, cu tarabe pline de bunătăți și împodobite, la fel, cu lumini de sărbătoare.

”Am aprins iluminatul de sărbători. Sper că este o bucurie pentru toată lumea, dar mai ales pentru cei mici. Anul acesta am venit cu instalații noi și am reușit să ajungem cam în toate zonele din municipiu cu aceste beculețe colorate. De data aceasta am amenajat și acest Orășel al Copiilor în parc, cu căsuțe, cu vată pe băț, cu tot ce trebuie. Sper ca lumea să se bucure. Cu siguranță va fi o perioadă foarte frumoasă”, a declarat primarul Petroșaniului, Tiberiu Iacob – Ridzi.

Atmosfera de sărbătoare a fost întregită și de un mic spectacol de colinde, în timp ce ”ajutoarele lui Moș Crăciun” au împărțit ca în fiecare an dulciuri tuturor copiilor prezenți la eveniment.

Carmen COSMAN – PREDA

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Reclamă rusească filmată în Castelul Corvinilor         DEVA, „EXCELENŢA ÎN EDUCAŢIE”. La Olimpiada de Matematică, deveanca Cezara Petrui reprezintă (doar oficial) Capitala         Elevii campioni mondiali la robotică au nevoie urgentă de ajutor         Care sunt drumurile prioritare pentru autoritățile din județ         Drumul spre Sarmizegetusa Regia va fi redeschis         Olimpiada Mind Lab la muzeul din Deva         NEGOCIERI. Administraţia Oancea vrea două pasaje auto peste calea ferată         PROTEST. Angajaţi sub teroare la firma Primăriei Orăştie         Spectacolul-fenomen vine la Deva. Holograf şi “Dacă noi ne iubim”         Costel Avram și-a cerut scuze pentru modul în care s-a purtat cu o jurnalistă         Au revenit la muncă pavatorii pe Bulevardul Corvin         Tragedie pe calea ferată Simeria – Petroșani         Sfârșit de săptămână aglomerat la Sarmizegetusa Regia, în ciuda restricțiilor de circulație         Spectacol la Teatrul de Artă Deva: „Audiția.ro”         Ziua Poliției Române, celebrată în județul Hunedoara         Echipa RobotX din Hunedoara va reprezenta România la Campionatul mondial de Robotică         EUROPARLAMENTARE. Iuliu Winkler, Medalia de Aur a Societății pentru Încurajarea Progresului din Paris         ZIUA MONDIALĂ A APEI. Apa Prod, lecţii deschide despre rostul apei în trei municipii din judeţ         Invazie de pelerini la Mănăstirea Prislop: mii de oameni s-au rugat la mormântul lui Arsenie Boca         Fântâna arteziană din Piaţa Victoriei va fi repusă în funcţiune