“Family Day”, marca Star Transmission

Peste 15.000 de oameni au luat parte la “Family Day”, marca Star Transmission
• peste 15.000 de persoane au participat la eveniment
• mega-concert cu The Motans, Andra şi Loredana
Sâmbătă, 19 mai, Star Transmission şi-a deschis din nou porțile cu ocazia “Family Day by STC”, pe stadionul “Parc” din Cugir, din strada Rozelor. Au fost pregătite activități distractive atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari.

Ziua de distracție în aer liber a început la 10:00 dimineața cu activitățile dedicate celor mici: tobogane gonflabile, panouri de cățărat, bouncer-e, clovni şi multe alte surprize, seara încheindu-se cu un mega-spectacol cu The Motans, Andra şi Loredana, care au ținut publicul în priză până la ora 23:30.

Conform organizatorilor, mult aşteptatul eveniment a reunit în acest an peste 15.000 de oameni, angajaţi ai Star Transmission, cât şi localnici şi curioşi deopotrivă, care şi-au dorit să petreacă o zi în familia STC.

Cum s-a desfășurat evenimentul? Dați click pentru a vizualiza un filmuleț care sintetizează în 3 minute multitudinea de activități desfașurate!

Evenimentul s-a aflat la cea de-a doua ediție în noul format, deschis publicului larg. “Primul eveniment cu familiile a fost organizat în urmă cu 4 ani şi sărbătorit cu angajații şi familiile acestora în cadrul celor două locații ale Star Transmission, la Sebeş şi Cugir. Compania s-a dezvoltat semnificativ în ultimii ani, motiv pentru care am fost nevoiți să găsim o alternativă mult mai spațioasă pentru a petrece această zi.

Ne bucurăm să putem organiza acest eveniment pentru comunitate, iar faptul că şi în acest an am avut un număr așa de mare de participanți ne transmite un mesaj pozitiv şi încurajator”, transmit organizatorii.

Star Transmission şi Star Assembly sunt cele două companii subsidiare Daimler în România şi numără în prezent peste 3.000 de angajaţi. La Cugir se produc în serie componente pentru motoarele şi cutiile de viteze destinate Mercedes-Benz, prototipuri şi dispozitive, în timp ce la Sebeş sunt asamblate cutii de viteze automate în cinci, șapte și nouă trepte.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − 16 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Peste 150 de elevi au fost examinați medical, după ce o profesoară a fost diagnosticată cu TBC         Tragedie în satul Merișor         Finalizare proiect ”Extinderea capacității de producție a SECURIT GRUP SRL”         Condamnat după ce și-a înființat o cultură de cannabis         PETROȘANI/ Dezvoltare universitară cu fonduri europene         Telegondola spre Pasul Vîlcan, oprită din cauza vântului         Soarta tristă a femeii rămase fără casa ridicată în mijlocul pădurii         Licitație de peste 14 milioane de lei, întoarsă de CNSC         Aproape 600.000 de lei pentru paza obiectivelor INSEMEX         Cine a câștigat licitația pentru restaurarea Castelului Corvinilor         Superlativele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara         CONCURS DE INCOMPETENŢE. La eşecuri, şefii Consiliului Judeţean dau vina pe subalterni         ÎN SLUJBA VIEŢII, ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Cinci ani de funcţionare a Centrului pentru Situaţii de Urgenţă fără nicio secundă de întrerupere         Zimbrii dau târcoale satelor din Țara Hațegului         Străinii atrași de frumusețea unei așezări din Ținutul Pădurenilor         Trimis în judecată pentru abuzarea fiicelor         Orașele hunedorene care se întrec pentru cele mai importante finanțări UE         Începe sesiunea de iarnă la Universitatea Petroșani         Drumurile naționale intră în reparații         SIFONARE DE PARALE CU SF-URI. Primăria Hunedoara a cumpărat studii duble pentru reabilitarea Centrului Istoric