Evadarea l-a costat încă un an de închisoare pe Sandu Stan

stan sandu ioanTânărul care a fugit din Penitenciarul Bârcea Mare speriat de colegii de celulă a fost condamnat de magistraţi.

Săptămâna petrecută în libertate de Sandu Stan, tânărul evadat din penitenciar după ce fusese scos la cules de afine îl va costa prelungirea pedepsei cu închisoarea, pe care acesta o ispăşea. „Inculpatul a fost condamnat la un an de închisoare pentru evadare, la care se adaugă cele 1280 de zile rămase din vechea condamnare a acestuia”, a precizat Ildiko Glăman, purtătoarea de cuvnânt a Tribunalului Hunedoara. Sentinţa instanţei nu este definitivă, împotriva ei poate fi declarat apel.

 

La mijlocul lunii august, Sandu Stan (21 de ani) a evadat, după ce a fost scos la cules de afine, în zona localităţii Orăştie. El s-a ascuns de autorităţi mai bine de o săptămână, dar a fost capturat în judeţul Timiş. Tânărul le-a declarat poliţiştilor că a fugit din închisoare, pentru că avea datorii la colegii de celulă. Trebuia să le restituie ţigări şi s-a temut de repercursiuni. Sandu Stan ispăşea o pedeapsă cu închisoarea de 4 ani şi 9 luni în regim semideschis în cadrul Penitenciarului Bârcea Mare, pentru comiterea unei infracţiuni de furt calificat.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Evadarea l-a costat încă un an de închisoare pe Sandu Stan

  1. Angel

    Da in inchisorile din Romania uni detinuti isi bat joc de cei mai slabi si ii batii ameninta la fel si gardieni conditiile sunt grele de detentie paturi supraetajate camere mici spatiu mic de miscare colegi virulenti,mancare rea nu tv nu pc ceva numai munca in folosul comunitati,sclavie mascata ca daca esti mascat si politist esti tare zau de ce nul aresteaza si pe Dumnezeu, sai iei omului ce are mai de pret sanatatea sphihica si fizica pentru ca in inchisoare te schimbi este interzi moral.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doisprezece − 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Baloo, celebrat la 19 ani         Ministrul Tineretului și Sportului și-a vizitat ”zestrea” din județul Hunedoara         Lansarea implementării proiectului: “Creșterea eficienței energetice a blocului 13A – Strada Mihai Eminescu din municipiul Deva”, cod SMIS 117065         Primăria Deva premiază performanţa         BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ ORGANIZEAZĂ Cursuri gratuite de limbă şi cultură chineză la Deva         Drumul Județean spre Lacul Cinciș, la fel de dezastruos ca în anii trecuți         Tânărul care a ucis o adolescentă într-un accident pe trecerea de pietoni a primit sentința definitivă         Accident rutier grav pe DN 66: cinci oameni au fost răniți. Printre victime sunt doi copii         Raportul de activitate pe anul 2018 al Tribunalului Hunedoara         Mașină cuprinsă de flăcări în centrul Devei         Nu mai trec pe la casierie. Reacția dascălilor după vacanța (intersemestrială) în Tanzania         Arestați pentru tâlhării         Recidivistul care primeşte daune morale de la Poliţie după ce ar fi fost muşcat de un şobolan în arest         Revolta arheologilor de la Micia, oraşul antic tăiat de calea ferată de mare viteză         Poezie și filozofie         Şefa Inspectoratului Şcolar şi trei dascăli au petrecut o vacanţă (intersemestrială) ca în poveşti în Tanzania         “Jihad financiar”/ Sute de executări silite ar putea fi puse în aplicare         Hoții au dat atacul într-un spital din Brad         Primăria Deva a stabilit zonele unde se vor vinde mărțișoare         Accidentul din apropierea Devei, produs după „un raliu” pe gheață