Evadarea l-a costat încă un an de închisoare pe Sandu Stan

stan sandu ioanTânărul care a fugit din Penitenciarul Bârcea Mare speriat de colegii de celulă a fost condamnat de magistraţi.

Săptămâna petrecută în libertate de Sandu Stan, tânărul evadat din penitenciar după ce fusese scos la cules de afine îl va costa prelungirea pedepsei cu închisoarea, pe care acesta o ispăşea. „Inculpatul a fost condamnat la un an de închisoare pentru evadare, la care se adaugă cele 1280 de zile rămase din vechea condamnare a acestuia”, a precizat Ildiko Glăman, purtătoarea de cuvnânt a Tribunalului Hunedoara. Sentinţa instanţei nu este definitivă, împotriva ei poate fi declarat apel.

 

La mijlocul lunii august, Sandu Stan (21 de ani) a evadat, după ce a fost scos la cules de afine, în zona localităţii Orăştie. El s-a ascuns de autorităţi mai bine de o săptămână, dar a fost capturat în judeţul Timiş. Tânărul le-a declarat poliţiştilor că a fugit din închisoare, pentru că avea datorii la colegii de celulă. Trebuia să le restituie ţigări şi s-a temut de repercursiuni. Sandu Stan ispăşea o pedeapsă cu închisoarea de 4 ani şi 9 luni în regim semideschis în cadrul Penitenciarului Bârcea Mare, pentru comiterea unei infracţiuni de furt calificat.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Evadarea l-a costat încă un an de închisoare pe Sandu Stan

  1. Angel

    Da in inchisorile din Romania uni detinuti isi bat joc de cei mai slabi si ii batii ameninta la fel si gardieni conditiile sunt grele de detentie paturi supraetajate camere mici spatiu mic de miscare colegi virulenti,mancare rea nu tv nu pc ceva numai munca in folosul comunitati,sclavie mascata ca daca esti mascat si politist esti tare zau de ce nul aresteaza si pe Dumnezeu, sai iei omului ce are mai de pret sanatatea sphihica si fizica pentru ca in inchisoare te schimbi este interzi moral.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

douăzeci − cinci =

ACTUALITATE
Satul de pe muntele dacilor, readus la viață         Cinci turişti au rămas blocaţi pe crestele Retezatului         CĂDERI DE STÂNCI Șoseaua spre Retezat a fost blocată de alunecările de teren         Tezaure impresionante de comori dacice recuperate de procurori         Minorul dispărut de acasă după ce a lăsat un bilet de adio a fost găsit         Sentință definitivă pentru medicul acuzat că a fraudat examenele de recrutare în Poliție         Contestație la executare depusă de Iulian Ceia         Verdict în dosarul comorilor dacice         Ajutor de stat pentru CEH         Începe procesul fraților Gărdean, afaceriștii acuzați de dare de mită         Incinta I a Cetăţii Devei va fi redeschisă publicului după realizarea unor lucrări de amenajare         Dramă într-o familie din zona Hațegului: adolescentul a lăsat un bilet de adio și a fugit de acasă         Tânărul care a dat spargerea la Castelul Corvinilor a fost condamnat definitiv         Accident în municipiul Hunedoara         Protest la Termocentrala Mintia: Ministrul Energiei s-a întâlnit, la Deva, cu reprezentanții salariaților         Citești și câștigi!, ediție aniversară dedicată Centenarului Marii Uniri         Studenți de la Universitatea Petroșani, la Adunarea Regiunilor Europei (ARE)         Vârstnicii învățați să se ferească de infractori         Medicul Ionel Circo, declarat incompatibil de ANI         Povestea neștiută a Ulpiei Traiana Sarmizegetusa: cum arăta în secolul al XIX-lea