Evadarea l-a costat încă un an de închisoare pe Sandu Stan

stan sandu ioanTânărul care a fugit din Penitenciarul Bârcea Mare speriat de colegii de celulă a fost condamnat de magistraţi.

Săptămâna petrecută în libertate de Sandu Stan, tânărul evadat din penitenciar după ce fusese scos la cules de afine îl va costa prelungirea pedepsei cu închisoarea, pe care acesta o ispăşea. „Inculpatul a fost condamnat la un an de închisoare pentru evadare, la care se adaugă cele 1280 de zile rămase din vechea condamnare a acestuia”, a precizat Ildiko Glăman, purtătoarea de cuvnânt a Tribunalului Hunedoara. Sentinţa instanţei nu este definitivă, împotriva ei poate fi declarat apel.

 

La mijlocul lunii august, Sandu Stan (21 de ani) a evadat, după ce a fost scos la cules de afine, în zona localităţii Orăştie. El s-a ascuns de autorităţi mai bine de o săptămână, dar a fost capturat în judeţul Timiş. Tânărul le-a declarat poliţiştilor că a fugit din închisoare, pentru că avea datorii la colegii de celulă. Trebuia să le restituie ţigări şi s-a temut de repercursiuni. Sandu Stan ispăşea o pedeapsă cu închisoarea de 4 ani şi 9 luni în regim semideschis în cadrul Penitenciarului Bârcea Mare, pentru comiterea unei infracţiuni de furt calificat.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Evadarea l-a costat încă un an de închisoare pe Sandu Stan

  1. Angel

    Da in inchisorile din Romania uni detinuti isi bat joc de cei mai slabi si ii batii ameninta la fel si gardieni conditiile sunt grele de detentie paturi supraetajate camere mici spatiu mic de miscare colegi virulenti,mancare rea nu tv nu pc ceva numai munca in folosul comunitati,sclavie mascata ca daca esti mascat si politist esti tare zau de ce nul aresteaza si pe Dumnezeu, sai iei omului ce are mai de pret sanatatea sphihica si fizica pentru ca in inchisoare te schimbi este interzi moral.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Transporturi ilegale de lemne         Direcția Impozite și Taxe Locale Deva se mută în noul sediu         Peste 15000 de lei încasări în doar două zile la Ștrandul Municipal din Deva         Proiectul pentru reabilitarea incintei I a Cetății Devei a fost depus la ADR Vest         Încă o victimă în accidentul mortal de pe șoseaua Hunedoara – Deva         Sala de sport a fostului Liceu industrial 1 din Hunedoara a ajuns în ruină         Festivalul medieval Ioan de Hunedoara         Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție         Accident pe DN 66, produs de un tânăr         Accident pe DN 7 produs de un camionagu turc         De la Petroşani, la Deva/ Fost director al CEH în litigiu cu compania energetică         Rute ocolitoare pentru a evita aglomerația de pe șoseaua Deva – Lugoj         Red Bull Romaniacs se implică în două proiecte sociale în Valea Jiului         Construcția artezienelor din centrul Hunedoarei poate începe         PORTRET. Xenia, prinţesa războinică din ringul de box         Accident cu motocicleta, pe Transalpina         Accident pe autostrada A1, la Orăștie         Natura îşi face dreptate pe Defileul Jiului. Apele îşi recuceresc vechile albii