Evadarea l-a costat încă un an de închisoare pe Sandu Stan

stan sandu ioanTânărul care a fugit din Penitenciarul Bârcea Mare speriat de colegii de celulă a fost condamnat de magistraţi.

Săptămâna petrecută în libertate de Sandu Stan, tânărul evadat din penitenciar după ce fusese scos la cules de afine îl va costa prelungirea pedepsei cu închisoarea, pe care acesta o ispăşea. „Inculpatul a fost condamnat la un an de închisoare pentru evadare, la care se adaugă cele 1280 de zile rămase din vechea condamnare a acestuia”, a precizat Ildiko Glăman, purtătoarea de cuvnânt a Tribunalului Hunedoara. Sentinţa instanţei nu este definitivă, împotriva ei poate fi declarat apel.

 

La mijlocul lunii august, Sandu Stan (21 de ani) a evadat, după ce a fost scos la cules de afine, în zona localităţii Orăştie. El s-a ascuns de autorităţi mai bine de o săptămână, dar a fost capturat în judeţul Timiş. Tânărul le-a declarat poliţiştilor că a fugit din închisoare, pentru că avea datorii la colegii de celulă. Trebuia să le restituie ţigări şi s-a temut de repercursiuni. Sandu Stan ispăşea o pedeapsă cu închisoarea de 4 ani şi 9 luni în regim semideschis în cadrul Penitenciarului Bârcea Mare, pentru comiterea unei infracţiuni de furt calificat.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Evadarea l-a costat încă un an de închisoare pe Sandu Stan

  1. Angel

    Da in inchisorile din Romania uni detinuti isi bat joc de cei mai slabi si ii batii ameninta la fel si gardieni conditiile sunt grele de detentie paturi supraetajate camere mici spatiu mic de miscare colegi virulenti,mancare rea nu tv nu pc ceva numai munca in folosul comunitati,sclavie mascata ca daca esti mascat si politist esti tare zau de ce nul aresteaza si pe Dumnezeu, sai iei omului ce are mai de pret sanatatea sphihica si fizica pentru ca in inchisoare te schimbi este interzi moral.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaptesprezece − cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Cea mai sălbatică zonă a fostei mocănițe a Hunedoarei a devenit traseu educativ         Cum va fi iluminată festiv Hunedoara de sărbători         Cursanții de limbă chineză la momentul bilanțului         Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, în conflict de interese. Sentința este definitivă!         DISPONIBILIZĂRI. 70 de angajați ai CEH pleacă din sistem. Unii ajung direct în șomaj!         De ce au întors armele sindicatele? Au admis inițial insolvența CEH, acum o resping!         Transalpina va fi închisă         Ziua Armatei Române, celebrată în Hunedoara         Toamna transformă satele din Munţii Apuseni într-un adevărat paradis         PETROȘANI/ Lemnul din toaletarea copacilor, donat bătrânilor         NEMULȚUMIT. Alin Simota a contestat condamnarea pentru fals în declarații         Ilie Balaci a murit         Turiste rătăcite în Masivul Godeanu         Prins la furat de cablu, pe calea ferată         Gara Brad, la doi ani de la începerea lucrărilor de reabilitare         Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara