Bani europeni pentru dezvoltarea afacerilor

Şase societăţi din judeţul Hunedoara au reuşit să contracteze credite nerambursabile din partea Uniunii Europene pentru dezvoltarea afacerilor. Contractele au fost semnate luni la sediul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest).

bani-europeniÎn total, ADR Vest a semnat, pe regiune, 26 de contracte de finanţare in cadrul Programului Operaţional Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice”, axa prioritară 1 „Un sistem de producţie inovativ şi eco-eficient”. Banii constituie un sprijin “pentru consolidarea şi modernizarea sectorului productiv prin investiţii tangibile şi intangibile”.

Valoarea totală a proiectelor contractate este de 8.868.033,68 milioane euro, dintre care 4.613.765,35 milioane euro reprezintă finanţarea nerambursabilă.

Societăţile din judeţul Hunedoara au contractat credite pentru achiziţia de echipamente de producţie sau utilaje în domeniul construcţiilor, drumurilor, producţiei de ambalaje prelucrarea lemnului sau în domeniul echipamentelor electrice. Suma totală atrasă de judeţul Hunedoara este de 4.260.970,61 lei, iar perioada de implementare a proiectelor declarate eligibile este de 12 luni.

 

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei + patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
NUMIRE. Cristian Ionică, noul director al Apa Serv Valea Jiului         OMAGIU. Monumentul salvatorilor minieri, la 10 ani de la tragedia de la Mina Petrila         ACORD Contractul Colectiv de Muncă al minerilor şi energeticienilor, prelungit cu încă un an         Peste 4.000 de oameni la ștrandul din Deva         Poliția Locală Deva a aplicat amenzi de peste 30.000 lei în luna iulie         Rețea de piste de biciclete plănuită în centrul Devei         Tradiţie şi voie bună la Nedeia Troiţei din Parâng         Tărâmul dinozaurilor, recreat din LEGO în Geoparc         Programul Casei de Asigurări de Sănătate Hunedoara în perioada 15-17 august         Spargere în Valea Jiului. Hoții au fost prinși de jandarmi cu prada asupra lor         Mircia Muntean a fost adus la Penitenciarul Bârcea Mare         Programe de formare profesională pentru șomerii din Hunedoara         Șantierul celei mai mari investiții private din județ: uzina de mașini de spălat Bosch         NU RENUNŢĂ Protocol de mediu pentru amenajarea hidrotehnică de pe Jiu         Motociclist rănit grav în Teliuc         NEMULŢUMIŢI DE SENTINŢE. Inculpaţii din dosarul grupului infracţional coordonat de Simota au contestat pedepsele         Comunicat de presă Carmen Hărău, senator PNL         Protest la Termocentrala Mintia         Campionatul mondial de futsal al polițiștilor are loc în Hunedoara         Ce s-a ales de drumul spre Poiana Pelegii, închis de la începutul anului