Bani europeni pentru dezvoltarea afacerilor

Şase societăţi din judeţul Hunedoara au reuşit să contracteze credite nerambursabile din partea Uniunii Europene pentru dezvoltarea afacerilor. Contractele au fost semnate luni la sediul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest).

bani-europeniÎn total, ADR Vest a semnat, pe regiune, 26 de contracte de finanţare in cadrul Programului Operaţional Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice”, axa prioritară 1 „Un sistem de producţie inovativ şi eco-eficient”. Banii constituie un sprijin “pentru consolidarea şi modernizarea sectorului productiv prin investiţii tangibile şi intangibile”.

Valoarea totală a proiectelor contractate este de 8.868.033,68 milioane euro, dintre care 4.613.765,35 milioane euro reprezintă finanţarea nerambursabilă.

Societăţile din judeţul Hunedoara au contractat credite pentru achiziţia de echipamente de producţie sau utilaje în domeniul construcţiilor, drumurilor, producţiei de ambalaje prelucrarea lemnului sau în domeniul echipamentelor electrice. Suma totală atrasă de judeţul Hunedoara este de 4.260.970,61 lei, iar perioada de implementare a proiectelor declarate eligibile este de 12 luni.

 

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaptesprezece − 6 =

ACTUALITATE
Nicolae Popa este Polițistul Anului         Țigara aprinsă în mină, cauza exploziei din Mina Uricani, soldată cu doi morți         Sentință definitivă în dosarul lui Costel Alic, după opt ani de procese         Hoți de buzunare prinși în Deva         Tragedie lângă Orăștie         Deva și Brad alese pentru celebrarea Zilei Poliței Române         Birou de audiențe la Petroșani al CJ Hunedoara         Amendat pentru transport ilegal de lemne         Nici bine nu au dispărut trenurile de persoane de pe calea ferată Hunedoara – Simeria, că au și apărut hoții         Șefii din Mina Lupeni cercetați pentru ucidere din culpă         Ziua Porților Deschise la Centrul Teritorial Deva al ASE București         Primarul Călin Dud a fost achitat în dosarul DNA, în care a fost acuzat că a luat șpagă două drujbe         Prinși la furat în Hunedoara         Fierul vechi din curtea Minei Petrila a fost scos la vânzare         O tânără a fost amendată pentru şedere ilegală în România         Polițiștii au ținut ședințe cu vârstnicii pentru a-i învăța să se ferească de hoți         RECULEGERE PE BANI. Ce spun turiștii despre taxa de la mormântul lui Avram Iancu         Incendiu în Deva         Andrei Gheorghe a murit         Peste 700 de burse pentru elevii din Petroșani