Bani europeni pentru dezvoltarea afacerilor

Şase societăţi din judeţul Hunedoara au reuşit să contracteze credite nerambursabile din partea Uniunii Europene pentru dezvoltarea afacerilor. Contractele au fost semnate luni la sediul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest).

bani-europeniÎn total, ADR Vest a semnat, pe regiune, 26 de contracte de finanţare in cadrul Programului Operaţional Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice”, axa prioritară 1 „Un sistem de producţie inovativ şi eco-eficient”. Banii constituie un sprijin “pentru consolidarea şi modernizarea sectorului productiv prin investiţii tangibile şi intangibile”.

Valoarea totală a proiectelor contractate este de 8.868.033,68 milioane euro, dintre care 4.613.765,35 milioane euro reprezintă finanţarea nerambursabilă.

Societăţile din judeţul Hunedoara au contractat credite pentru achiziţia de echipamente de producţie sau utilaje în domeniul construcţiilor, drumurilor, producţiei de ambalaje prelucrarea lemnului sau în domeniul echipamentelor electrice. Suma totală atrasă de judeţul Hunedoara este de 4.260.970,61 lei, iar perioada de implementare a proiectelor declarate eligibile este de 12 luni.

 

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × 5 =

ACTUALITATE
Un loc din municipiul Petroșani va primi numele Regelui Mihai I         PERFORMANȚE. Stele fotbalului la Gala Sportului Simerian 2017         Accident rutier cu șase răniți în Petroșani         Cu ce se laudă conducerea CNAIR în 2017         Bărbaţi surprinşi de poliţiştii locali în timp ce furau deşeuri metalice         Accident rutier pe șoseaua Călan – Hațeg         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Explicațiile CNAIR pentru întârzierile de pe Autostrada Lugoj – Deva         Au furat cupru din curtea S.E. Paroșeni         Pradă de mistreți, de 180 de kilograme, confiscată de polițiști         Razii la afacerile cu brazi de Crăciun         Dănuț Mocanu a ajuns adjunct la Poliția Petroșani         Mesajul şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, cu ocazia Sărbătorii Naşterii Domnului şi a Anului Nou         Colecția SENSE pentru ocazii speciale         Accident mortal în Simeria         Falşi angajaţi ai unei firme de deratizare au obţinut 128 de lei, în urma unei „lucrări” la domiciliu         Angajata unui magazin non-stop a fost tâlhărită         Profesorul care le-a ținut elevilor săi o lecție despre famlia Ridzi a fost „achitat”         Patru monede antice au fost recuperate de Poliție         O piață din Deva se va numi a Regelui Mihai I al României