Echipa RobotX din Hunedoara va reprezenta România la Campionatul mondial de Robotică

Echipa RobotX, de la Liceul de informatică „Traian Lalescu” din Hunedoara și alte trei echipe de liceu din țară vor reprezenta România la Campionatul Mondial de Robotică organizat la sfârșitul lunii aprilie 2019 în Detroit, Statele Unite ale Americii.

Cele patru echipe au fost desemnate în urma unei competiții naționale de robotică, organizată la București în 23 și 24 martie. Acestea sunt: Winning Alliance Captain: WattsUp, Colegiul Național „Dinicu Golescu” – Câmpulung Muscel; Winning Alliance 1st Pick: Quantum Robotics, ICHB – București; Inspire I: Robotx_HD, Liceul de Informatică „Traian Lalescu” – Hunedoara și Inspire II: Xeo, Colegiul Național – „Horea, Cloșca și Crișan” – Alba Iulia.

FOTO: Nicolae Anghel

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unsprezece + 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Spitalul județean de urgență amenajează o secție pentru RMN         Bărbat tâlhărit după ce a fost ademenit cu o noapte de sex         COSTEL AVRAM face minuni cu drumurile judeţene. Pe facebook şi din vorbe         ÎN APĂRAREA ŞEFULUI. Actori din Petroşani, cu jalba la „Împărăţie”         Incendiu în Deva         Accident grav pe DN 76, produs de o tânără de 19 ani         După 2.000 de ani… A apărut asfaltul până la poalele cetății dacice Piatra Roșie         Piatra romană descoperită sub cea mai veche biserică a Hunedoarei         Cum arată Parcul Dendrologic Simeria, la venirea primăverii         Tragedie lângă șantierul Autostrăzii Lugoj – Deva         Părintele Crăciun Opre a fost pomenit la 7 ani de la trecerea la cele veșnice         Crucea de Flori, tradiția de Florii din Hunedoara         Paștele la Biserica Romano-Catolică din Hunedoara         Prima fântână arteziană de pe noua pietonală a intrat în probe         O APRECIERE OFICIALĂ. Sarmizegetusa Regia, model de bună guvernare a monumentelor UNESCO         Cât a mai rămas de executat din Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva, după cinci ani de lucrări         ALDE HUNEDOARA. Michael Meltzer: „Viitorul termocentralei Mintia este pe gaz”         Femeie înșelată de o necunoscută         Centrul pietonal din Hunedoara va fi inaugurat de Ziua Europei         Cea mai vârstnică femeie din Deva a împlinit 105 ani