UPDATE: Dublă crimă la Vulcan. Patronul barului Madness s-a stins pe un pat de spital, la Timişoara

Rănile grave pe care i le-a provocat cuţitarul de la Vulcan i-au adus în cele din urmă moartea patronului barului Madness, Robert Otescu. Acesta a decedat la Spitalul Municipal din Timişoara, unde a fost transferat de la Petroşani tocmai din cauza rănilor grave pe care acesta le-a suferit.

robert.otescuCriminalul de la barul din Vulcan, Cosmin Bărbuţi, şi-a agravat situaţia, după ce şi cea de a doua victimă a furiei lui oarbe a decedat pe un pat de spital. Este vorba despre tânărul patron al barului Madness, Robert Otescu, cel care doar a încercat să aplaneze un conflict ce stătea să izbucnească în local şi s-a transformat în victimă sigură a ucigaşului înarmat cu o rangă şi un cuţit de vânătoare, cu o lamă de aproximativ 9 centimetri. După ce l-a lovit pe tânărul bodyguard de ani cu ranga în cap şi în zona toracelui, iar apoi l-a înjunghiat cu cuţitul în femurul stâng, Cosmin Bărbuţi, s-a repezit şi asupra patronului clubului respectiv şi i-a înfipt cuţitul în zona abdomenului. I-a provocat acestuia o secţiune de ficat, iar Robert Otescu a ajuns în stare gravă la spital şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale. A fost internat la secţia ATI a Spitalului de Urgenţă Petroşani, însă medicii de aici au decis transferarea sa la Timişoara. „În jurul orei 19.30 a fost trimis cu un elicopter la Spitalul Municipal din Timişoara”, a declarat dr. Alin Vasilescu, managerul SUP. Din păcate, pentru el viaţa s-a sfârşit brusc, la numai 24 de ani, în jurul orei 2 noaptea, în ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale de la Timişoara. În consecinţă, şi încadrarea juridică a faptei comise de Bărbuţi se va schimba din omor şi tentativă la omor în omor calificat, acesta având pe conştiinţă două crime!

Cumplita faptă s-a produs duminică noaptea, într-un bar din Vulcan, după ce Cosmin Bărbuţi a băut prea mult, iar mai apoi s-a luat la ceartă cu un alt client al localului respectiv. A văzut negru în faţa ochilor, s-a ridicat de pe scaun, a plecat acasă şi s-a întors cu o rangă şi un cuţit de mari dimensiuni, pe care l-a înfipt fără să clipească în primii oameni care i-au ieşit în cale, adică bodyguardul localului, Claudiu Blaj, şi patronul barului, Robert Otescu.

Blestemul familiei Blaj

Familia tânărului bodyguard pare a fi urmărită de un cumplit blestem. Cu doar câteva zile înainte de incidentul în care Claudiu a fost ucis, şi tatăl acestuia a pierit într-un mod cutremurător în data de 26 martie în comuna Butea din judeţul Iaşi. Potrivit presei  din zonă, bărbatul, Ştefan Blaj, a fost ucis în somn de bunicul tânărului din Vulcan. „Bărbatul lucrase în străinătate şi în luna februarie s-a reîntors la locuinţa tatălui său, Petria Blaj, de 85 de ani. Cu ocazia primelor declaraţii, bătrânul a precizat poliţiştilor că fiul său a fost plecat de la domiciliu câteva zile şi nu ştie când şi în ce condiţii s-a reîntors acasă. În urma investigaţiilor s-a stabilit că bătrânul era în conflict cu fiul său din cauza unei moşteniri, ceea ce l-a făcut suspect pe bătrân. Datorită vârstei înaintate bătrânul a fost internat la spitalul de Psihiatrie Socola şi ulterior a revenit asupra declaraţiei recunoscând că în dimineaţa sus-precizată, fiul său a venit acasă în stare de ebrietate şi din motivul precizat între cei doi a avut loc o ceartă, după care victima s-a culcat. Profitând de starea de somn, octogenarul, cu un topor a aplicat mai multe lovituri în cap fiului său, cât şi altor zone ale corpului, care au dus la decesul instantaneu. Comisia de medici psihiatrici i-a stabilit criminalului o tulburare cronică cerebrală, ceea ce a dus la diminuarea discernământului comiterii acestei fapte”, scrie Expres.

criminalUPDATE: Agresorul, Cosmin Bărbuţi, va fi extrenat astăzi, urmând să fie dus în arest preventiv, după ce va fi reaudiat. Bărbatul riscă să stea în închisoare toată viaţa.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × 5 =

ACTUALITATE
Peste 250 de infractori depistați cu ajutorul tehnicii criminialistice         POSTUL PAȘTELUI. Arsenie Boca și secretele celor mai puternice învăţături din Post         Singurătatea satelor din tărâmul de vis al Grădiștii Muncelului         Tânărul din Hunedoara care îi tunde gratuit pe sărmanii dintr-un oraş englez         Alin Simota face primii pași spre eliberare         În atenția crescătorilor de ovine         Curățenie generală pe râul Zlaști         Elevă bătută într-o școală din Deva         Cetatea Devei, subiectul unui nou scandal: ce beneficii și-au dat administratorii sitului         Cum este devastată pădurea de pe Dealurile Silvașului         Soarta cimitirului din Hațeg a fost decisă de magistrați         RAPORT DE CONTURI. Dregătorii hunedoreni s-au întrecut în furăciuni         Accident rutier grav pe șoseaua Hațeg – Caransebeș         Accident rutier produs de o tânără de 22 de ani         Razii la transportatorii de lemne: o cantitate impresionantă de material lemnos confiscată de Poliție         PAS CU PAS. Căpuşa favorită a primarilor PNL a intrat în afaceri şi cu Deva         Geoparcul Dinozaurilor Țara Hațegului, cunoscut în Europa prin proiectul Danube GeoTour         Târgul de Mărțișor își deschide porțile pe 26 februarie, în Piața Unirii         Premii pentru elevii de la Liceul de Arte         Cinci incendii în ultimele zile, în orașele Hunedoarei