Două medii de 10 la Bacalaureat. S-au afişat rezultatele

Sunt două medii de 10 la examenul de Bacalaureat în judeţul Hunedoara.

Una dintre mediile de 10 este din Petroşani, fiind obţinută de Iulia Ștefania Corici, absolventă a Colegiului Național Mihai Eminescu, iar cea de a doua de un absolvent al Colegiului Național Iancu de Hunedoara din Hunedoara, Mihai Andrei Lazăr. De asemenea, două absolvente al Colegiului Naţional Decebal Deva au luat examenul maturităţii cu media 9,96, iar un alt absolvent de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu din Petroşani are 9,95.

În judeţul Hunedoara la această sesiune de Bacalaureat s-au înscris circa 2850 de absolvenți de liceu. Cei nemulţumiţi de ezultat pot depune astăzi contestaţii, iar între 5 şi 8 iulie 2018 vor fi soluţionate. Afişarea rezultatelor finale este prevăzută pentru data de 9 iulie.

Toate rezultatele le puteţi vedea AICI.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 + unsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
SUB SLOGANUL: VISION OF LIFE. OpticLine, încă un pas spre revoluționarea medicinei românești         Autostrada Lugoj – Deva. Cum arată ultimul kilometru de pe Lotul trei         Noaptea Muzeelor. Mii de oameni la Castelul Corvinilor         Carmen Hărău, senator PNL: “Cod roșu de avarie: sectorul energetic național!”         Cununii în aer liber – pe Cetate şi în Parcul central!         Mâine, pe stadionul din Cugir – FAMILY DAY by Star Transmission – ediție de majorat!         Geoparcul Dinozaurilor a fost reconfirmat ca sit UNESCO         Târgul European al Castelelor, la Hunedoara         Detalii șocante în cazul morții tinerei de 24 de ani, din Deva         Peștera Cioclovina, „sanctuarul” din Munții Orăștiei         Moartea unei tinere de 24 de ani, în centrul Devei         Lansare de carte. Miron Țic – „Visul din iarbă”         Accidente în lanț produse de un tânăr „fumat” pe străzile Devei. De-abia se putea ține pe picioare, dar a vrut să facă pe „regele șoselelor”         Bani de la CJ Hunedoara pentru proiectele hunedorenilor         Șefii CJ Hunedoara au pierdut procesul cu Carmen Guran         Noaptea Muzeelor la Deva         Casa unui medic din Brad a fost spartă de hoți         Cum și-a legat prințul Rudolf pentru totdeauna numele de cel al Retezatului         Taormina – bijuteria Siciliei         Dezastrul de la poalele Retezatului. Ce s-a ales de tabăra școlară Brădățel