Două medii de 10 la Bacalaureat. S-au afişat rezultatele

Sunt două medii de 10 la examenul de Bacalaureat în judeţul Hunedoara.

Una dintre mediile de 10 este din Petroşani, fiind obţinută de Iulia Ștefania Corici, absolventă a Colegiului Național Mihai Eminescu, iar cea de a doua de un absolvent al Colegiului Național Iancu de Hunedoara din Hunedoara, Mihai Andrei Lazăr. De asemenea, două absolvente al Colegiului Naţional Decebal Deva au luat examenul maturităţii cu media 9,96, iar un alt absolvent de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu din Petroşani are 9,95.

În judeţul Hunedoara la această sesiune de Bacalaureat s-au înscris circa 2850 de absolvenți de liceu. Cei nemulţumiţi de ezultat pot depune astăzi contestaţii, iar între 5 şi 8 iulie 2018 vor fi soluţionate. Afişarea rezultatelor finale este prevăzută pentru data de 9 iulie.

Toate rezultatele le puteţi vedea AICI.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − 14 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Licitație de peste 14 milioane de lei, întoarsă de CNSC         Aproape 600.000 de lei pentru paza obiectivelor INSEMEX         Cine a câștigat licitația pentru restaurarea Castelului Corvinilor         Superlativele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara         CONCURS DE INCOMPETENŢE. La eşecuri, şefii Consiliului Judeţean dau vina pe subalterni         ÎN SLUJBA VIEŢII, ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Cinci ani de funcţionare a Centrului pentru Situaţii de Urgenţă fără nicio secundă de întrerupere         Zimbrii dau târcoale satelor din Țara Hațegului         Străinii atrași de frumusețea unei așezări din Ținutul Pădurenilor         Trimis în judecată pentru abuzarea fiicelor         Orașele hunedorene care se întrec pentru cele mai importante finanțări UE         Începe sesiunea de iarnă la Universitatea Petroșani         Drumurile naționale intră în reparații         SIFONARE DE PARALE CU SF-URI. Primăria Hunedoara a cumpărat studii duble pentru reabilitarea Centrului Istoric         Infractori adolescenți. Și-au urmărit victima până la bloc și i-au smuls poșeta de pe umăr         Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri județene.         Beneficiarii de ajutor social pot lucra, ca zilieri, la firmele care au nevoie de forță de muncă sezonieră         Bărbat dispărut de peste trei săptămâni         Un incendiu a mistuit casa femeii care trăia în mijlocul unei păduri din Ţinutul Pădurenilor         Castelul Corvinilor a adus peste șase milioane de lei la bugetul local         Un autotren scăpat de sub control a blocat circulația pe calea ferată