Două medii de 10 la Bacalaureat. S-au afişat rezultatele

Sunt două medii de 10 la examenul de Bacalaureat în judeţul Hunedoara.

Una dintre mediile de 10 este din Petroşani, fiind obţinută de Iulia Ștefania Corici, absolventă a Colegiului Național Mihai Eminescu, iar cea de a doua de un absolvent al Colegiului Național Iancu de Hunedoara din Hunedoara, Mihai Andrei Lazăr. De asemenea, două absolvente al Colegiului Naţional Decebal Deva au luat examenul maturităţii cu media 9,96, iar un alt absolvent de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu din Petroşani are 9,95.

În judeţul Hunedoara la această sesiune de Bacalaureat s-au înscris circa 2850 de absolvenți de liceu. Cei nemulţumiţi de ezultat pot depune astăzi contestaţii, iar între 5 şi 8 iulie 2018 vor fi soluţionate. Afişarea rezultatelor finale este prevăzută pentru data de 9 iulie.

Toate rezultatele le puteţi vedea AICI.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Accident grav în Deva, produs la beție         Ambasadorul SUA a primit cheia municipiului Hunedoara         Telecabina de la Cetatea Devei rămâne oprită         Primarul Florin Oancea propune Deva în „Alianța Vestului”         Reabilitarea centrului istoric al Devei – fază finală de aprobare a PUZ         Motivarea sentinței în dosarul comorilor dacice. Cum a scăpat de închisoare interlopul sârb care a traficat brățările de aur         VIDEO Momente groaznice la meciul de kick-boxing dintre Endre și Tolea Ciumac         Topul petrecerilor „de sezon” pe bani publici: tocana împărțită de primar și recitaluri costisitoare         Capră neagră braconată în Parâng de doi cetățeni străini și doi români!         Cu softul în probe. Recalcularea pensiilor mai așteaptă încă o săptămână         Învățământ ”european”. Foi xerocopiate și mape de plastic în loc de Abecedare!         Două noi telescaune în Straja         Conducta de transport gaz Mintia – Brad poate intra în șantier         Portofel cu bani găsit de un jandarm și predat proprietarului         Exercițiu al pompierilor alpiniști pe stâncile Dealului Cetății din Deva         ADR Vest a declarat eligibile proiectele de 30 de milioane de euro din Hunedoara         Ulpia Traiana Sarmizegetusa a fost printre cele mai vizitate monumente istorice din județ         Carmen Hărău : „În octombrie, PSD dă ceasurile românilor înapoi, nu cu o oră, ci cu 20 de ani”         Ședință comună pentru reabilitarea DN 7A         Reparații finalizate la drumul tehnologic spre deponeul de la Bârcea