Doliu în presa locală după moartea jurnalistului Ştefan Ciocan

Ştefan Ciocan (49 de ani) a decedat vineri în Ungaria, în urma unui infarct. Ştefan Ciocan a lucrat la România Liberă, Evenimentul Zilei şi a înfiinţat şi condus mai multe publicaţii şi posturi de televiziune locale. S-a numărat printre cei mai combativi jurnalişti din Hunedoara.
Decesul jurnalistului a produs multă tristețe foștilor colegi din presa locală.
„O veste tristă s-a răspândit rapid în această seară în rândul presei hunedorene şi prin intermedeiul ei în rândul publicului. Un coleg de breaslă, jurnalistul Ştefan Ciocan, senior editor la ziarul Glasul Hunedoarei, a murit. (…) Indiferent ce părere aveam noi, cei din presă, cititorii, sau oamenii care l-au cunoscut despre el, un lucru este cert: începând din această după-amiază breasla presei hunedorene este mai săracă! Dumnezeu să te odihnească, Ştefan Ciocan!”, a scris Mesagerul Hunedorean.
„O veste care m-a răvășit total și care bulversează întreaga breaslă a jurnaliștilor hunedoreni: omul care m-a învățat ce înseamnă și cum se face presă, cel mai bun ziarist, datorită căruia sunt azi cine sunt, nu mai e… S-a stins! Rămas bun, Ștefan Ciocan! Drum lin către stele! Îți datoram enorm…”, a scris Ramona Ștefan, jurnalist la Servus Hunedoara.
„Glasul nostru s-a stins… Cine a trecut printr-o redacție știe că există momente când vei scrie, apoi vei șterge, apoi vei scrie din nou, vei șterge încă o dată. Nu în fiecare zi ai inspirație, nu în fiecare zi gândurile sunt în ordine. Astăzi, mai mult ca oricând. Acum, când redacția și-a pierdut „glasul”, gândurile nu mai curg logic, degetele nu mai au spor pe tastatură. E o liniște apăsătoare și lungă. Am rămas fără glas, Ștefane! Nu ne certa că nu știm cum și de unde să o apucăm pe asta! (…) Trebuia, moțule, să mai stai un pic, că nu era grabă! Dumnezeu să îl ierte!”, scrie Glasul Hunedoarei.
„Colegul nostru, Ștefan Ciocan, a încetat din viață în urmă cu câteva ore la Budapesta, în urma unui stop cardiac. Avea 49 de ani! Dumnezeu să te odihnească în pace, Ștefan Ciocan! Ștefan Ciocan era senior editor la Glasul Hunedoarei. Hunedoara Liberă transmite condoleanțe familiei jurnalistului dispărut prematur”, informa Hunedoara Liberă.
„Ștefan a trecut în lumea fără ură pe care, oricât ne-am strădui, nu o putem construi aici. Ne-a părăsit grăbit, lăsând pustiit un drum la care încă lucra, pentru o misiune sigur mai înaltă. Dumnezeu să îl păstreze în pace! Condoleanțe familiei!”, a scris jurnalistul Volodia Macovei.
Au fost numai câteva dintre numeroasele mesaje ale jurnaliștilor hunedoreni care l-au cunoscut și l-au apreciat pe Ștefan Ciocan. Dumnezeu să îl ierte!

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
FĂRĂ BUGET. Străzi reparate pe credit, la Petroşani         VULCAN/ Înfrăţiţi cu un oraş din Republica Moldova         A cerut daune primăriei pentru că magistrala de apă a Hunedoarei trece pe sub terenul său         Accident produs de un șofer băut         Șofer teribilist reținut de Poliție         Amendați pentru transport ilegal de lemne         Iulian Ceia a fost pus în libertate         O pană de curent a oprit telecabina plină de turiști         Manifestări.Eroii omagiaţi la 1.600 de metri altitudine         Comemorare la un an de la moartea scriitoarei Ileana Lucia Floran         Primarul propune premierea elevilor din echipa RobotX Hunedoara și a profesorului lor         Sute de participanți la Caravana Culturii în Cetatea Devei         Penele de curent nu vor mai bloca Telecabina care asigură transportul turiștilor în Cetatea Deva         Accident provocat de o tânără de 18 ani         Atenție șoferi. Traficul de pe Autostrada A1 va fi deviat pe centura Devei         Terenurile și clădirile pe care urma să fie construit parcul de retail Carrefour au fost achiziționate         19 turiști au rămas blocați în telecabina Cetății Devei         Sărbătoarea Pădurenilor de pe Dealul Cornetului         FOTO. Poiana Omului, paradisul din Munții Orăștiei         Ultimii pași înainte de reabilitarea Castelului Corvinilor