Doliu în presa locală după moartea jurnalistului Ştefan Ciocan

Ştefan Ciocan (49 de ani) a decedat vineri în Ungaria, în urma unui infarct. Ştefan Ciocan a lucrat la România Liberă, Evenimentul Zilei şi a înfiinţat şi condus mai multe publicaţii şi posturi de televiziune locale. S-a numărat printre cei mai combativi jurnalişti din Hunedoara.
Decesul jurnalistului a produs multă tristețe foștilor colegi din presa locală.
„O veste tristă s-a răspândit rapid în această seară în rândul presei hunedorene şi prin intermedeiul ei în rândul publicului. Un coleg de breaslă, jurnalistul Ştefan Ciocan, senior editor la ziarul Glasul Hunedoarei, a murit. (…) Indiferent ce părere aveam noi, cei din presă, cititorii, sau oamenii care l-au cunoscut despre el, un lucru este cert: începând din această după-amiază breasla presei hunedorene este mai săracă! Dumnezeu să te odihnească, Ştefan Ciocan!”, a scris Mesagerul Hunedorean.
„O veste care m-a răvășit total și care bulversează întreaga breaslă a jurnaliștilor hunedoreni: omul care m-a învățat ce înseamnă și cum se face presă, cel mai bun ziarist, datorită căruia sunt azi cine sunt, nu mai e… S-a stins! Rămas bun, Ștefan Ciocan! Drum lin către stele! Îți datoram enorm…”, a scris Ramona Ștefan, jurnalist la Servus Hunedoara.
„Glasul nostru s-a stins… Cine a trecut printr-o redacție știe că există momente când vei scrie, apoi vei șterge, apoi vei scrie din nou, vei șterge încă o dată. Nu în fiecare zi ai inspirație, nu în fiecare zi gândurile sunt în ordine. Astăzi, mai mult ca oricând. Acum, când redacția și-a pierdut „glasul”, gândurile nu mai curg logic, degetele nu mai au spor pe tastatură. E o liniște apăsătoare și lungă. Am rămas fără glas, Ștefane! Nu ne certa că nu știm cum și de unde să o apucăm pe asta! (…) Trebuia, moțule, să mai stai un pic, că nu era grabă! Dumnezeu să îl ierte!”, scrie Glasul Hunedoarei.
„Colegul nostru, Ștefan Ciocan, a încetat din viață în urmă cu câteva ore la Budapesta, în urma unui stop cardiac. Avea 49 de ani! Dumnezeu să te odihnească în pace, Ștefan Ciocan! Ștefan Ciocan era senior editor la Glasul Hunedoarei. Hunedoara Liberă transmite condoleanțe familiei jurnalistului dispărut prematur”, informa Hunedoara Liberă.
„Ștefan a trecut în lumea fără ură pe care, oricât ne-am strădui, nu o putem construi aici. Ne-a părăsit grăbit, lăsând pustiit un drum la care încă lucra, pentru o misiune sigur mai înaltă. Dumnezeu să îl păstreze în pace! Condoleanțe familiei!”, a scris jurnalistul Volodia Macovei.
Au fost numai câteva dintre numeroasele mesaje ale jurnaliștilor hunedoreni care l-au cunoscut și l-au apreciat pe Ștefan Ciocan. Dumnezeu să îl ierte!

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru + treisprezece =

ACTUALITATE
Absolvire la Liceul Tehnologic „Grigore Moisil” Deva         Absolvire în sărbătoare, la Liceul Teoretic „Téglás Gábor”         Elevii de la Colegiul Național Decebal au celebrat absolvirea         Crimă urmată de sinucidere într-un teribil accident rutier (GALERIE FOTO)         Directorul Complexului Energetic Hunedoara a demisionat         Accident mortal pe DN 76         Cetatea Deva a fost ecologizată de elevi de la Colegiul Național Decebal         Pasionații de mașini sunt așteptați la Deva Auto Show 2018         CONTROVERSE. Războiul pe numele lui Arsenie Boca a continuat la Mănăstirea Prislop         Campanie preventivă pe teme de educaţie rutieră         Doi ani de întârziere la Autostrada Lugoj – Deva         Accident mortal pe DN 7, cu motocicleta         Marius Surgent, deputat ALDE Hunedoara: „În coaliția PSD-ALDE nu s-a discutat niciodată despre modificări la Pilonul II de pensii”         Premii la Concursul Euroregional „Eugen Cuteanu”-Timişoara         Ștrandul din Hunedoara se deschide în 1 iunie         Cupa Ioan Corvin         Au început lucrările de reabilitare a Străzii Gheorghe Barițiu         Trofeul Micului Cititor         Poliţiştii au confiscat peste 80 de metri cubi de lemne         Zeci de oameni au căutat un bătrân dispărut în munți