Doliu în învățământ: o profesoară și mama ei au murit

Daciana Vonu, profesoară la Colegul Național „Decebal” din Deva, și mama ei, au fost găsite decedate, vineri după amiază, în casa lor din zona Viile noi. „În urma cercetărilor, s-a stabilit că decesul celor două femei a avut loc în urma unei intoxicații cu monoxid de carbon. Nu sunt suspiciuni de comitere a vreunei fapte penale”, a informat Carla Strujan, reprezentanta Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara.
„Au fost găsite două persoane de sex feminin, de 63 şi 43 de ani, mamă şi fiică. Moartea s-a instalat în urmă cu câteva ore”, informa, vineri după amiază, medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. O centrală termcă ar fi cauzat decesele.
„Daciana şi-a pus întreaga energie şi cunoaştere în promovarea credinței creștin ortodoxe, dedicându-se în întregime profesiei sale de dascăl și corului Anastasis. Acolo se simţea ACASĂ. Cu frumusețea sa interioară, veselă, debordantă, timidă uneori, ordonată, punctuală, intuitivă şi puternică, venită parcă din alt timp şi din altă lume, Daciana a fost ca o adevărată mucenică pe tărâmul credinței creștin ortodoxe, dând dovadă, chiar şi în cele mai grele momente, de candoare, eleganţă, discreţie, detaşare şi de o desăvârşită consecvenţă.Activitatea sa poate servi drept model majorității colegilor din cor. Cu vocea ei a mângâiat sufletele tuturor celor care au ascultat-o pe scenă și în biserică. Azi Daciana a intrat pe poarta nemuririi. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a fost unul dintre mesajele de condoleanțe publicate de foștii colegi ai profesoarei de religie.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouă − opt =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Răspunsul fabulos dat de un român viceprimarului care i-a jignit pe șoferii de TIR         Cel mai bătrân “agent electoral” iese la pensie. Culoarul Mureş Nord trece de la promisiune la statutul de contract         Centenar I. D. Sîrbu         Situația lucrărilor de întreținere și reparații la drumurile județene derulate în 2019         Primăria Deva a achitat la zi banii destinați navetei cadrelor didactice         Trafic reluat în zona pasajului de cale ferată de pe strada Hărăului         Imagini senzaționale de pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva. Ce s-a întâmplat pe Dealul Liliecilor         Voluntarii refac una dintre vechile biserici din Ţara Haţegului         Șosele noi în Ținutul Pădurenilor         Gafă în direct a viceprimarului din Vulcan: „Stă şi învârte de volan, pe 2.000 de euro. Tot să nu muncească”         Avem un județ turistic! Degeaba!         Accident rutier pe Calea Zarandului din Deva         Codrii dispăruți. Tăierile masive de pădure din Ținutul Pădurenilor se văd din satelit         Povestea Buzduganului lui Ioan de Hunedoara, din Porţile de fier ale Transilvaniei         O viitură a provocat distrugeri șoselei construite pe fonduri UE în Ținutul Pădurenilor         Sarmizegetusa Regia își deschide porțile pentru copii         Reparații pe Autostrada Deva – Orăștie         Accident grav cu motocicleta         Ruinele combinatului siderurgic din Hunedoara, înghiţite de natură         DIN NOU DESPRE GUNOAIE. Brădenii reclamă proastele servicii de salubrizare