Doi mineri, răniţi în subteranul Minei Vulcan

Se ţin lanţ accidentele în mineritul Văii Jiului, iar în această seară alţi doi mineri au ajuns la spital, după ce s-au rănit în subteran.

Accidentul a avut loc la Mina Vulcan şi, potrivit dr. Călin Dumitrescu, purtător de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, cele două victime au suferit mai multe traumatisme la nivelul capului şi membrelor. Cei doi mineri au fost scoşi la suprafaţă conştienţi, au fost evaluaţi de echipajele de prim – ajutor deplasate la Mina Vulcan şi ulterior transportate la spital.

“In accidentul de la mina Vulcan au fost implicați 2 mineri, unul in varsta de 41 ani, cu traumatism toracic si de membru superior drept, plaga la nivelul gatului si arsuri superficiale la nivelul gatului si toracelui. Al doilea miner, de 42 ani, prezenta o contuzie la nivelul ochiului drept. Ambii constienti, cooperanti, stabili hemodinamic”, a comunicat dr. Călin Dumitrescu.

Conform primelor informatii, se pare ca a explodat o capsă.

Carmen COSMAN – PREDA

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Doi mineri, răniţi în subteranul Minei Vulcan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
CONCURS DE INCOMPETENŢE. La eşecuri, şefii Consiliului Judeţean dau vina pe subalterni         ÎN SLUJBA VIEŢII, ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Cinci ani de funcţionare a Centrului pentru Situaţii de Urgenţă fără nicio secundă de întrerupere         Zimbrii dau târcoale satelor din Țara Hațegului         Străinii atrași de frumusețea unei așezări din Ținutul Pădurenilor         Trimis în judecată pentru abuzarea fiicelor         Orașele hunedorene care se întrec pentru cele mai importante finanțări UE         Începe sesiunea de iarnă la Universitatea Petroșani         Drumurile naționale intră în reparații         SIFONARE DE PARALE CU SF-URI. Primăria Hunedoara a cumpărat studii duble pentru reabilitarea Centrului Istoric         Infractori adolescenți. Și-au urmărit victima până la bloc și i-au smuls poșeta de pe umăr         Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri județene.         Beneficiarii de ajutor social pot lucra, ca zilieri, la firmele care au nevoie de forță de muncă sezonieră         Bărbat dispărut de peste trei săptămâni         Un incendiu a mistuit casa femeii care trăia în mijlocul unei păduri din Ţinutul Pădurenilor         Castelul Corvinilor a adus peste șase milioane de lei la bugetul local         Un autotren scăpat de sub control a blocat circulația pe calea ferată         Vremea rea anulează traseul din Petroșani pentru permisele de conducere         Șeful de la Permise Auto a fost agresat în plină stradă de o gașcă de tineri         Sentință pentru cuplul ucigaș care a jefuit casa de amanet din Hunedoara         Cum se petrecea la nunți în Hunedoara anilor 1950