Tragedii cumplite provocate de criminalii sinucigași din Hunedoara

Cea mai recentă tragedie săvârşită de un criminal sinucigaş s-a petrecut în Petrila. Mirela Afrasinei, o femeie de 43 de ani a fost înjunghiată de soţul ei, Ioan Afrasinei, în vârstă de 47 de ani, care apoi s-a sinucis. „Au fost găsite în locuinţă două persoane înjunghiate. S-a încercat resuscitarea femeii, în timp ce soţul ei a fost transportat la spital. Femeia a decedat la domiciliu ca urmare a multiplelor lovituri cu cuţitul. Bărbatul adus la Urgenţe cu multiple plăgi înjunghiate în torace, abdomen şi gât a decedat la spitalul din Petroşani”, declara medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Hunedoara.

Crima din Petrila se adaugă unui şir lung de tragedii săvârşite de hunedoreni cu tendinţe sinucigaşe.

Criminalul sinucigaş a scris pe trupul soţiei „Facebook”

Mai 2012. Iulian Colesniuc (34 de ani) s-a întors de la muncă din Suedia pentru a se răzbuna pe soţia sa, Diana (28 de ani), pe care o bănuia de infidelitate. Femeia locuia în Deva şi avea grijă de doi copii cu vârste de trei ani şi patru ani, primiţi în custodie până la finalizarea divorţului. Un mesaj postat pe Facebook ar fi declanşat nebunia ucigaşului. „Cândva… am ţipat şi am sărit în sus de fericire. Am trăit din dragoste? Am iertat multe greşeli de neiertat! S-a întâmplat să greşesc drumul, dar am mers mai departe. Am fost îndrăgostită crezând că va fi pentru totdeauna. Viaţa merge înainte şi eu la fel”, scrisese Diana, pe Facebook, înainte de a-l reîntâlni pe soţul gelos. Bărbatul a sugrumat-o în apartament, apoi a urcat e acoperişul unui bloc turn din apropiere şi s-a aruncat în gol. Pe trupul victimei anchetatorii au găsit, scris cu carioca de către Iulian Colesniuc, cuvântul „Facebook”.

Poliţistul local care a ars împreună cu familia

Septembrie 2012. Cătălin Buşoniu (31 de ani), un poliţist local din Petroşani, şi-a strangulat mama în apartamentul în care cei doi locuiau împreună cu bunica grav bolnavă a bărbatului. A doua zi, bărbatul a blocat cu un dulapt uşa locuinţei în care se afla cadavrul femeii, dar şi bunica sa, ţintuită la pat şi a dat foc apartamentului. Pompierii, care au pătruns cu greu în interiorul imobilului mistuit de flăcări, au găsit cele trei trupuri carbonizate. Poliţistul local suferea de afecţiuni psihice. Cu o lună înaintea crimei, soţia sa intentase divorţ, iar Buşoniu a fost nevoit să se mute din casa celor doi împreună cu mama şi bunica sa. Poliţistul era împătimit al jocurilor on-line de tip shooting (împuşcare), iar profilul de jucător pe care şi-l alesese era al unui lider militar nazist.

Afaceristul sinucigaş care şi-a împuşcat soţia în faţa blocului

Februarie 2013. Ligia Mara (38 de ani), o doctoriţă din Hunedoara, a fost împuşcată în cap în timp ce se afla în maşina ei, într-un cartier din centrul municipiului. Se pregătea să meargă la biserică, în duminica de 24 februarie, iar cel care a ucis-o, cu o armă de vânătoare, era fostul ei soţ, Tiberiu Stan. Cei doi se aflau în proces de partaj, iar bărbatul nu îşi revenise după despărţirea de ea. Câteva minute mai târziu, autorul crimei s-a împuşcat, în propria maşină, la câteva străzi distanţă. Asupra lui a fost găsit o scrisoare de adio, de două pagini, în care acesta relata despre viaţa trăită alături de soţia sa.

Omorâtă cu 13 lovituri de cuţit în faţa copilului

Aprilie 2013. După ce ar fi aflat că a fost înşelat de Mariana Zapoi (32 de ani), hunedoreanul Ovidiu Zapoi (35 de ani) nu i-a mai lăsat nicio şansă la viaţă tinerei. Bărbatul a omorât-o pe tânără, sub privirile unuia dintre cei doi fii ai cuplului, un minor de patru ani. Crima a avut loc într-un apartament din Hunedoara, la două zile după ce victima se întorsese din Austria. „Femeia a fost ucisă cu 13 lovituri de cuţit, cele mai multe fiind aplicate în zona gâtului şi a pieptului. Autorul a prins-o într-un spaţiu mai strâmt, între frigider şi chivetă, în bucătărie, informau anchetatorii. Bărbatul a fost găsit spânzurat, în hol, de o ţeavă de gaz. Copilul care a asistat la tragedie a ieşit din locuinţa unde se aflau cadavrele părinţilor săi şi i-a cerut ajutorul unei vecine plângând. I-a spus, potrivit martorilor “Tati a omorât-o pe mami!”. Femeia a sunat imediat la 112.

Ucisă împreună cu copilul, de iubitul sinucigaş

Aprilie 2016. Doi tineri din Brad, Ana Sabina Chiş şi Mihai Barbu, împreună cu bebeluşul lor, au fost găsiţi morţi într-un apartament mistuit de flăcări, din oraşul italian Capaccio. Iuliana Sabina Chiş şi bebeluşul său aveau trupurile carbonizate, însă aveau şi urmele unor tăieturi. Femeia avea gâtul tăiat, iar pruncul ei, pe care îl ţinea în braţe, avea leziuni care i-ar fi putut cauza moartea. Într-o altă încăpere, a fost descoperit cadavrul concubinului femeii, spânzurat şi cu mai multe tăieturi pe corp. Anchetatorii au stabilit că tânărul hunedorean şi-a ucis iubita şi pe pruncul acestuia apoi s-a spânzurat. Ambii tineri consumau droguri, iar Sabina s-ar fi prostituat, relata mama tânărului.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × trei =

ACTUALITATE
MISTERELE HUNEDOAREI. Megaliții – altarele misterioase ale strămoșinlor noștri         Concurs: „Deva înflorește”         Bazinele ștrandului din Deva vor fi renovate         Accident rutier provocat la beție         Marius Surgent (deputat ALDE): „Nu trebuie să existe derapaje în instituțiile cheie ale statului”         Michael Melczer: “Ne pregătim să asigurăm şi iarna viitoare încălzirea municipiului Deva”         Polițiști anchetați de Parchet după scandalul din Lupeni         Tragedie în Petroșani: un bărbat a murit într-un accident rutier         ADEVĂR ŞI PROVOCARE. Împădurim Kogaionul împreună         AFACERI LÂNGĂ MORMÂNTUL LUI ARSENIE BOCA. De ce nu a dispărut talciocul de la Mănăstirea Prislop         Peste 140 de hectare în flăcări         Peste 250 de arbori plantați în Călan         Copil rănit grav într-un accident         Turiștii amendați pentru comportament indecent în Sarmizegetusa Regia „salvați” de magistrați         VIDEO Cea mai frumoasă stradă din Hunedoara a „înflorit”         Armăsar în agonie abandonat pe marginea unei străzi din Orăștie         De Ziua Poliției Române. Dacian Vonu, polițistul anului         Buna Vestire la Mănăstirea Prislop: cozi interminabile la mormântul părintelui Arsenie Boca         Femeie ucisă de soț și incendiată: bărbatul a încercat apoi să se omoare         Demisie în spital, după moartea fetiței de un an și zece luni