prostitution-640x360

DEZVĂLUIRI. Aventurile fără perdea ale baronului Polco în Țara Hațegului: Pal von Daranyi a stat doi ani în închisoare pentru sex cu minore

Aventurile sexuale ale baronului Pal von Daranyi, cunoscut și ca Polco, în Țara Hațegului, l-au costat doi ani din viață liberă. În vârstă de 73 de ani, moștenitorul familiei nobiliare Kendeffy, care a revendicat Castelul Kendeffy din Sântamaria Orlea, a petrecut doi ani în închisoare, pentru sex cu minore. A fost condamnat la sfârșitul anului 2013, și eliberat condiționat după doi ani, într-un dosar de trafic de minore.

Împreună cu el au ajuns în temniță și complicii săi, Cristian Emil Muntean (44 de ani) și Ovidiu Beldean (27 de ani), condamnați la câte cinci ani de închisoare. Baronul era cel care beneficia de serviciile sexuale ale adolescentelor, iar hunedorenii erau cei care îi livrau minorele. Rechizitoriul dosarului instrumentat de Direcția de Investigare a infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, oferă informații picante despre baronul german, obsedat de sex cu adolescente.

Moștenitorul din Castelul Kendeffy

Pal von Daranyi este cetățean german de etnie maghiară, fiul lui Daranyi F. și Kendeffy K., moștenitori ai castelului din localitatea Sântămăria Orlea, cunoscut și sub numele de Castelul Kendeffy. „Începând cu anul 1992, inculpatul a frecventat mereu castelul și orașul Hațeg, fiind cazat la castel, iar ulterior a locuit în chirie într-un apartament din oraș. În perioada care a frecventat orașul Hațeg și a locuit aici, Pal von Daranyi a fost observat în repetate rânduri în compania unor minore, cu care a întreținut relații sexuale în schimbul unor sume de bani sau alte bunuri pe care le oferea acestora. Aceste „preocupări” ale inculpatului au ajuns de notorietate în oraș și localitățile limitrofe, aspect favorizat și de starea economico-socială a zonei, starea de sărăcie a victimelor care au fost de acord și au întreținut relații intime cu acesta pentru diferite foloase materiale”, informau anchetatorii.

În cursul anului 2010, Pal von Daranyi i-a cunoscut pe Ovidiu Beldean și Cristian Emil Muntean, la Castelul Kendeffy. „Cei doi inculpați au aflat despre „apetența” inculpatului Pal von Daranyi și faptul că are sume de bani consistente asupra sa, astfel că au luat legătura cu acesta și i-au propus să-i racoleze și ofere la apartamentul său persoane de sex feminin cu care să întrețină raporturi sexuale în schimbul unor sume de bani. În schimbul acestor servicii, cei doi primeau de fiecare dată sume de bani, pe care le cheltuiau în interes personal și o parte pentru transportul persoanelor în cauză”, informa DIICOT.

I-a oferit-o pe Lămîița, de 13 ani

În luna decembrie 2011, Cristian Emil Muntean a cunoscut-o pe Lămîița, verișoara concubinei sale din satul Ohaba Sibișel. A aflat astfel despre starea materială precară și sărăcia în care trăiau minora și familia acesteia, astfel că i-a propus fetei să-l însoțească la Hațeg, la o plimbare. A adus-o pe Lămîița în apartamentul lui Pal von Daranyi care s-a recomandat „Polco”. Pal von Daranyi a cerut minorei, care avea la acea dată vârsta de 13 ani să întrețină relații sexuale cu el, pentru care îi va plăti. „După ce Pal von Daranyi făcut această propunere minorei, Cristian Emil Muntean a părăsit apartamentul, iar fata, la insistențele și promisiunea inculpatului Pal von Daranyi că îi va da bani, a acceptat să întrețină relații sexuale cu acesta. A doua zi dimineața, inculpatul Pal von Daranyi i-a dat suma de 10 lei, după care a venit inculpatul Cristian Emil Muntean și a condus-o la Ohaba Sibișel cu un taxi pe care l-a plătit acesta cu suma de 30 lei”, informau anchetatorii.

Sex oral cu minore

În cursul  anului 2010, Ovidiu Beldean a cunoscut pe minora Felicia din Hațeg, care nu avea împlinită vârsta de 16 ani. După ce a câștigat încrederea părții vătămate și profitând de faptul că aceasta avea o stare materială precară, i-a propus să o ducă acasă la o persoană din Hațeg, care are mulți bani și să-i ofere servicii sexuale în schimbul acestora, informau anchetatorii.

„A acceptat și a  mers însoțită de Ovidiu Beldean până într-un apartament situat la etajul 3 în Hațeg. În interior a  văzut un bărbat mai în vârstă cu care Ovidiu Beldean i-a făcut cunoștință și a aflat că se numește „Polco”. Ovidiu Beldean a plecat să cumpere un ziar pentru care a primit suma de 150 lei, dar nu a mai revenit și a rămas singură cu Polco.  Acesta  a amenințat-o că dacă nu se culcă cu el nu mai iese din casă. Reține că a  primit un ceai pentru băut și un pahar de suc și după ce a  băut ceaiul a amețit și  a fost dezbrăcată și inculpatul Darany a întreținut sex oral cu ea. După ce și-a  revenit, Darany i-a spus să nu relateze nimănui ce s-a întâmplat, i-a oferit suma de 300 lei și a  plecat”, informau anchetatorii de la DIICOT.

În cursul anului 2010,  Ovidiu Beldean a cunoscut-o pe Ana Maria de 15 ani. A vizitat-o și a observat că aceasta are o stare materială precară, astfel că i-a propus să o ducă la un prieten al său pe nume ”Polco”, să-i facă curățenie în apartament. „Partea vătămată a fost de acord și a fost condusă la apartamentul lui Daranyi Pal. Ovidiu Beldean a primit o sumă de bani de la acesta și a plecat, după care minora a rămas singură cu inculpatul, care i-a propus să întrețină relații sexuale cu el, pentru care de fiecare dată i-a plătit sume cuprinse între 30 și 100 lei”, arăta DIICOT. Sandra, în vârstă de 14 ani la acea dată, declara că l-a cunoscut pe Pal von Daranyi pe care l-a vizitat la domiciliu și a întreținut relații sexuale cu el pentru care a primit suma de 150 lei. O altă tânără relata că a  lucrat o perioadă la castelul Kendeffy și a acceptat să întrețină relații sexuale cu Polco, pentru care a  primit suma de 150 lei. Polco o întreba mereu „dacă nu are o gagică sau prietenă pe care să o ducă la el pentru aceleași scopuri”, se arată în rechizitoriu.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × unu =

ACTUALITATE
INIŢIATIVĂ OANA FRÂNC: Petiţie pentru Pediatria Spitalului Judeţean         DEZBATERE PUBLICĂ. Călugărul franciscan Bojte Csaba a pus orfanii Românei în atenţia UE         Carmen Hărău, despre Laurențiu Nistor: „Păi, ești om serios sau nu ești om serios?”         Ziua Armatei Române a fost sărbătorită şi la Deva         Lucări de renovare plănuite la Tribunalul Hunedoara         Un turist ceh și-a bătut joc de cetățile dacice. Viktor Nomad a fost găsit după ce a vandalizat Piatra Roșie         Drama adolescentei de 15 ani violată în fosta unitate militară din Hunedoara         REVELION ÎN STRADĂ. Andra conduce în topul făcut de Primăria Deva         N-ARE BALTA PEŞTE. Mlaştina urbană de la Lido, în aşteptarea întâlnirilor electorale         Monica Iacob – Ridzi a fost eliberată pentru trei zile din penitenciar         ALEGERI PARLAMENTARE. Uniunea Salvaţi România va avea liste complete în Hunedoara         A fugit de la locul accidentului         IDEALUL FEMININ DE ACUM UN SECOL. Cele mai frumoase portrete de femei din trecutul Hunedoarei         Accident pe DN 7: trei oameni au fost răniți         Acuzații de înșelăciune în afaceri cu lemne         EVENIMENT CULTURAL. O fermecătoare carte pentru copii         „Prietenii muzicii” la muzeul din Deva         O VIAȚĂ ÎN SPRIJINUL CELORLALȚI. Anca Iordănescu, din Lupeni, se luptă pentru copiii bolnavi de cancer         Escrocii care au terorizat bătrâni prin metoda „Acidentul”         IAR SE BĂLĂCĂRESC PARTIDELE DE DREAPTA. Liberalii au coborât discursul politic la nivel de bârfă