Fonduri alocate de primărie pentru spitalul județean

Consilierii locali au aprobat luni, 10 septembrie 2018, în ședință de îndată, asocierea Municipiului Deva, prin Consiliul local, cu Spitalul Județean de Urgență Deva, în vederea creșterii calității serviciilor medicale pentru comunitatea locală.

Conform HCL nr. 322/2018, va fi alocată de la bugetul local suma de 620,89 mii lei, pentru dotarea cu bunuri și echipamente medicale a unor secții din cadrul spitalului.

Secțiile care vor fi dotate cu aparatură medicală performantă dar și alte bunuri sunt: pneumologie, cardiologie, chirurgie generală, psihiatrie, neonatologie și laboratorul de radiologie, pe baza solicitărilor medicilor specialiști din cadrul secțiilor spitalului.

Spitalul Județean de Urgență Deva este cea mai importantă unitate medicală din județul nostru care deservește nu doar locuitorii din Deva ci din întreg județul Hunedoara.
Un procent de 57% din pacienții tratați în Spitalul Județean de Urgență Deva sunt din municipiul nostru.

Spitalul Județean de Urgență Deva este în administrarea și finanțarea Consiliului Județean Hunedoara (pentru investiții și lucrări de întreținere) și se confruntă cu o situație financiară deficitară.

Primăria Deva

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 + nouă =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Soluții de securitate wireless pentru mașina si garajul tău         Au furat oile         Tânăr arestat pentru spargeri         Unde se vând brazi pe domeniul public         Acoperișul Halei din Piața Centrală Petroșani, afectat de ninsor         Alături de prieteni dragi: românii din Ungaria         S-a deschis patinoarul din Hunedoara!         Acoperiș prăbușit la Aninoasa. O femeie a trecut printr-un pericol de moarte!         Accident rutier grav pe șoseaua Deva – Brad. Unde a condus „vitejia” la volan         Comunicat de presă. Carmen Hărău: “Să ne cunoaștem eroii!”         Trafic feroviar întrerupt pe Defileul Jiului         Traficul rutier a fost închis pe Defileul Jiului         Măsuri de criză luate de Comitetul pentru Situații de Urgență Petroșani         Turnicheții de la Castelul Corvinilor au fost mutați         Școli închise de vremea rea         Trenuri blocate din cauza copacilor căzuți pe liniile ferate         „Iarna nu-i ca vara”: Se circulă extrem de greu pe drumurile județene         Codul portocaliu de ninsori creează probleme pe drumurile din Hunedoara         Alertă în Hunedoara: Cod portocaliu de vreme rea         Mii de daruri au fost donate de hunedoreni pentru copiii și vârstnicii sărmani