Descoperire șocantă la marginea Devei: nouă cățeluși condamnați la moarte

Cruzime fără margini a unor localnici. Au pus de câine în doi saci de rafie, pe care i-au legat pentru ca animalele să nu poată scăpa, și i-au aruncat, printre gunoaie, sub podul peste Râul Mureș de la marginea Devei. Animalele au fost salvate.

„Nouă cățeluși aruncați în doi saci de rafie, nici măcar desfăcuți, erau captivi înăuntru și condamnați la moarte. Rupți de sete și de foame, au fost găsiți sub podul de la Șoimuș. Le-am adus apă, mâncare și speranța că poate rând pe rând le vom găsi o curte unde sa stea”, a anunțat Ioan Toporan, unul dintre cei care au găsit animalele.
Anunțul făcut de tânăr a dus în scurt timp la găsirea unor stăpâni pentru animale, din mai multe colțuri ale țării.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 + 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Răspunsul fabulos dat de un român viceprimarului care i-a jignit pe șoferii de TIR         Cel mai bătrân “agent electoral” iese la pensie. Culoarul Mureş Nord trece de la promisiune la statutul de contract         Centenar I. D. Sîrbu         Situația lucrărilor de întreținere și reparații la drumurile județene derulate în 2019         Primăria Deva a achitat la zi banii destinați navetei cadrelor didactice         Trafic reluat în zona pasajului de cale ferată de pe strada Hărăului         Imagini senzaționale de pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva. Ce s-a întâmplat pe Dealul Liliecilor         Voluntarii refac una dintre vechile biserici din Ţara Haţegului         Șosele noi în Ținutul Pădurenilor         Gafă în direct a viceprimarului din Vulcan: „Stă şi învârte de volan, pe 2.000 de euro. Tot să nu muncească”         Avem un județ turistic! Degeaba!         Accident rutier pe Calea Zarandului din Deva         Codrii dispăruți. Tăierile masive de pădure din Ținutul Pădurenilor se văd din satelit         Povestea Buzduganului lui Ioan de Hunedoara, din Porţile de fier ale Transilvaniei         O viitură a provocat distrugeri șoselei construite pe fonduri UE în Ținutul Pădurenilor         Sarmizegetusa Regia își deschide porțile pentru copii         Reparații pe Autostrada Deva – Orăștie         Accident grav cu motocicleta         Ruinele combinatului siderurgic din Hunedoara, înghiţite de natură         DIN NOU DESPRE GUNOAIE. Brădenii reclamă proastele servicii de salubrizare