De pe patul de spital. Criminalul din Vulcan a fost arestat şi riscă 25 de ani de închisoare

Crima de la barul Madness din Vulcan stârneşte reacţii puternice, iar cei care l-au cunoscut pe tânărul ucis într-o clipă cer pedeapsa maximă pentru criminal.Acesta se află sub pază strictă la Spitalul de Urgenţă Petroşani şi urmează să răspundă pentru faptele lui. A înfipt un cuţit de vânătoare în două persoane, iar acum riscă să-şi petreacă următorii 25 de ani după gratii. Procurorii au dispus reţinerea lui, după ce l-au audiat, iar magistraţii Tribunalului Hunedoara au dispus arestarea preventiva a acestuia pentru 30 de zile.

victima1

Victima, Cosmin Blaj SURSA: FaceBOOK

Un tânăr de 26 de ani, bodyguardul clubului Madness, a murit în doar câteva minute, după ce un client recidivist – Cosmin Bărbuţi – cu mintea tulburată de aburii alcoolului, i-a secţionat fără să clipească artera femurală. Patronul localului, de numai 24 de ani, se luptă pentru viaţă pe un pat al Spitalului de Urgenţă Petroşani, unde a fost operat imediat după producerea sângerosului atac. Cele două victime- Claudiu Blaj şi Robert Otescu – nu au făcut altceva decât să intervină pentru a aplana un scandal ce stătea să izbucnească. Practic, agresorul s-a certat cu un alt client din bar. A văzut negru în faţa ochilor, s-a ridicat de pe scaun, a plecat acasă şi s-a întors cu o rangă şi un cuţit de mari dimensiuni. Nu vroia să dea greş, probabil, şi nu s-a „riscat” la un briceag.  Anchetatorii spun că, înarmat „până în dinţi”, criminalul s-a reîntors la local, unde a dat nas în nas cu unul dintre oamenii de ordine, cu care nu a avut nicio formă de conflict. A avut grijă, însă, să nu treacă neobservat. L-a lovit pe băiatul de 26 de ani cu ranga în cap şi în zona toracelui, iar apoi l-a înjunghiat cu cuţitul în femurul stâng. Încă însetat de sânge, Cosmin Bărbuţi, s-a repezit şi asupra patronului clubului respectiv şi i-a înfipt cuţitul în zona abdomenului, provocându-i acestuia o secţiune de ficat. Bodyguardul a murit în doar câteva minute, iar Robert Otescu a ajuns în stare gravă la spital şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale. Acum este internat pe secţia ATI şi se luptă pentru viaţa lui.

criminal

Prezumtivul criminal Sursa: Facebook

 Reţinut de pe patul de spital

La spital a ajuns şi agresorul, care a fost prins de ceilalţi clienţi ai barului, în momentul în care a vrut să fugă de la faţa locului. Acolo l-au găsit şi procurorii care anchetează cazul şi care l-au audiat direct pe patul de spital, dispunând totodată reţinerea lui. „Bărbatul a fost audiat şi s-a dispus reţinerea lui. Este în continuare spitalizat, drept pentru care s-a instituit pază la rezerva unde se află acesta. A fost reţinut pentru omor şi tentativă la omor. În acest dosar au fost audiaţi şi mai mulţi martori”,a  declarat Mirela Negruţiu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara. Totodată, procurorii au formulat la Tribunalul Hunedoara o cerere de arestare preventivă a criminalului de la barul de manele din Vulcan, iar magistraţii au admis solicitarea.

A mai fost condamnat, dar cu suspendare

Criminalul care a îngrozit Vulcanul nu era chiar un străin al instanţelor. El a mai avut o condamnare, pentru distrugere, cu ceva ani în urmă, dar atunci magistraţii au fost îngăduitori cu el şi au pronunţat o pedeapsă cu suspendare. În ultimii ani, însă, părea să se fi potolit şi nu a mai intrat în conflicte majore. Îşi găsise o fată cu care locuia în concubinaj în cartierul Dallas şi are chiar şi un copil. Asta nu l-a împiedicat însă, ca sâmbătă noaptea să înfigă cuţitul cu sânge rece de două ori şi să lase un copilaş de numai câteva luni fără tată.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

treisprezece − doisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Ministrul Transporturilor: Tronsonul IV va fi gata în 2018. Dealul liliecilor încurcă planurile de realizare a Autostrăzii         ALDE A DEPUS ÎN PARLAMENT LEGEA LOBBY-ULUI. Marius Surgent, deputat ALDE Hunedoara: Ne dorim reglementarea acestei activităţi, după liberele practici din lumea democratică         Noaptea bibliotecilor         Hoți de cărbune prinși la furat. Prada a însumat șapte tone de minereu         ALDE vrea să câştige Hunedoara cu „Dezvoltarea judeţului prin turism”         IN MEMORIAM. Nicolae Adam, 10 ani de la „naşterea pentru eternitate”         Accident mortal în Dobra         Păsat şi tocană de oaie la Târgul de produse tradiţionale. Costul: 21.000 de lei         Salvaţi de pe Transalpina         ADMINISTRAŢIE PSD. Şapte ani de jalbe la „Împărăţia” primarului Cazacu din Brad. Degeaba!         Ofertele de restaurare a Castelului Corvinilor vor fi reevaluate         Accident pe DN 66. S-a răsturnat cu camionul         TURISM. Demersuri pentru declararea zonei Vulcan – Pasul Vîlcan staţiune de interes local         Șir de accidente grave pe șoselele Hunedoarei         Accident pe Calea Zarandului din Deva. Un autocar și un autocamion sunt implicate în coliziune         Ministrul Energiei nu ar vrea să renunţe la centralele pe cărbune         150 de ani de activitate corală neîntreruptă în Orăștie         Autobuz implicat într-un accident mortal pe DJ 687 Hunedoara – Deva         ZILELE MAGHIARE DIN JUDEŢUL HUNEDOARA. Au fost decernate premiile ”Barcsay Ákos” 2018         FOTO: Accident grav pe autostradă. Șase mașini au fost implicate, iar șapte oameni au fost răniți