Curtea de Apel a dublat pedeapsa unui agresor sexual

viol-la-mall-o-fata-de-13-ani-gasita-in-toaleta-speriata-si-cu-hainele-rupte_size6Hunedoreanul Ovidiu Heljoni a primit sentinţa definitivă în dosarul în care a fost acuzat de abuzarea sexuală a unei minore de 11 ani.

Curtea de Apel Alba Iulia a admis recursul declarat de procurori împotriva soluţiei prin care Ovidiu Heljoni a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru corupere sexuală a unei minore. Bărbatul a fost condamnat la şase ani şi opt luni de închisoare, iar sentinţa este definitivă. Ovidiu Heljoni a fost arestat preventiv în luna mai a acestui an, după ce ar fi agresat sexual o copilă de 11 ani, care îi era nepoată.

Hunedoreanul a recunoscut acuzaţiile şi le-a declarant procurorilor că i-a atins organele sexuale în repetate rânduri minorei, fără să întreţină raporturi sexuale cu aceasta. Faptele au fost comise în perioada decembrie 2012 – mai 2013.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouă + șaptesprezece =

ACTUALITATE
Tezaure impresionante de comori dacice recuperate de procurori         Minorul dispărut de acasă după ce a lăsat un bilet de adio a fost găsit         Sentință definitivă pentru medicul acuzat că a fraudat examenele de recrutare în Poliție         Contestație la executare depusă de Iulian Ceia         Verdict în dosarul comorilor dacice         Ajutor de stat pentru CEH         Începe procesul fraților Gărdean, afaceriștii acuzați de dare de mită         Incinta I a Cetăţii Devei va fi redeschisă publicului după realizarea unor lucrări de amenajare         Dramă într-o familie din zona Hațegului: adolescentul a lăsat un bilet de adio și a fugit de acasă         Tânărul care a dat spargerea la Castelul Corvinilor a fost condamnat definitiv         Accident în municipiul Hunedoara         Protest la Termocentrala Mintia: Ministrul Energiei s-a întâlnit, la Deva, cu reprezentanții salariaților         Citești și câștigi!, ediție aniversară dedicată Centenarului Marii Uniri         Studenți de la Universitatea Petroșani, la Adunarea Regiunilor Europei (ARE)         Vârstnicii învățați să se ferească de infractori         Medicul Ionel Circo, declarat incompatibil de ANI         Povestea neștiută a Ulpiei Traiana Sarmizegetusa: cum arăta în secolul al XIX-lea         PLATOUL VÂRTOAPELOR. Cea mai frumoasă dumbravă cu ghiocei sălbatici de trezește la viață         ALDE insistă pe tema industriei energetice hunedorene. Mircea Moloț: „Voi discuta cu ministrul Energiei despre problemele de la Mintia”         Zeci de angajați ai Termocentralei Mintia au protestat