Arta de a face business din show. SuperChill, cea mai “percutantă” trupă a momentului în showbiz

Cei 13 membri, invitaţi speciali la Gala Laureaţilor din cadrul Festivalului concurs „Stelele Cetăţii”, vor urca pe scena Centrului Cultural Drăgan Muntean” din Deva, sâmbătă seara

mare

Cel mai tânăr proiect din ţară, SuperChill va susţine sâmbătă seara un spectacol extrem de colorat şi energic în cadrul Galei Laureaţilor a Festivalului concurs „Stelele Cetăţii”. Deşi de puţin timp pe piaţa muzicală autohtonă, cei 13 membri s-au făcut cunoscuţi în timp record având apariţii regulate în spectacole, emisiuni de televiziune sau în presă. SuperChill au fost invitaţi să susţină spectacole la Parada Carelor Alegorice din Mamaia, organizată de primarul Radu Mazăre vara trecută, la Finala Miss Universe România, cel mai urmărit concurs de frumuseţe naţional, transmis în direct, dar şi la showul de televiziune “Românii au talent”. Tinerii, cu vârste cuprinse între 16 şi 25 de ani îşi doresc să facă o schimbare în peisajul muzical autohton, iar pentru asta au pregătit un show unic în România, care îmbină elemente acrobatice cu percuţie, muzică de calitate şi coregrafii spectaculoase. Spectacolul „live”, cu noua trupă de senzaţie a momentului va avea loc la Centrul Cultural Drăgan Muntean” din Deva, iar intrarea costă 10 lei.

SuperChill a răspuns la câteva întrebări pentru cititorii „Ziarul Hunedoreanului”.

ZHD: Pentru cine nu a auzit până acum de SuperChill (deşi e greu de crezut asta), cine sunteţi voi?

SuperChill: Salutare! Suntem o gaşcă mare de tineri veseli şi energici care au un gând măreţ: să facă muzică de calitate şi să aducă o schimbare în bine în peisajul muzical autohton.

ZHD: Cum v-aţi “mixat” în această formulă?

SuperChill: A fost un drum destul de lung, dar aşteptarea a meritat pentru că, spunem noi, aceasta este formula cu care putem să mergem mai departe multă vreme de acum încolo. Totul a început acum doi ani de zile, când Bebe şi Nicu Dumitrescu, mentorii noştri, s-au decis să pună bazele acestui proiect. Încet, încet, au cunoscut mai mulţi oameni, unii au rămas, alţii nu s-au potrivit conceptului, iar după aproximativ un an de zile au definitivat în proporţie de 90% componenţa trupei. A urmat încă un an de zile de repetiţii, după care am decis că suntem pregătiţi să dăm ochii cu publicul şi să le arătăm ce putem face!

ZHD: Care este mesajul vostru?

SuperChill: Vrem să le arătăm oamenilor că în România se poate face muzică de calitate, însoţită de un show foarte bine pus la punct. Vrem să fim un exemplu pentru toţi ceilalţi tineri de vârsta noastră, vrem să demonstrăm că putem face o schimbare şi că, odată cu noi, poate lua naştere o nouă generaţie de artişti. Momentam nu mai există nici o trupă ca a noastră pe piaţă, nici ca număr de persoane, dar nici ca şi concept (percuţie pe ritmuri de muzică modernă, coregrafie şi multă energie), lucru care este în avantajul nostru pentru că oamenilor le place ce văd şi ne simpatizează sincer.

 

ZHD: Ce aduceţi nou în muzică faţă de alte trupe?

SuperChill: În primul rând, aducem ritmurile de percuţie pe muzica modernă. Show-ul nostru este construit în jurul percuţiei. În al doilea rând, fiecare membru al trupei ştie să bată la percuţie, să danseze sau să cânte. În al treilea rând, avem un spectacol foarte bine pus la punct din punct de vedere coregrafic, fiecare piesă din show având propria coregrafie. Plus multă, multă energie. E ceva, nu?

ZHD: Unii jurnalişti vă compară cu Lala Band. Ce părere aveţi?

SuperChill: Comparaţia poate fi luată în considerare doar dacă ne gândim la numărul mare de persoane pe care le vezi pe scenă. Dar trupa LaLa Band s-a tot diminuat în timp, pe când noi avem de gând să rămânem în aceeaşi formulă. În plus, muzica şi felul în care noi ne prezentăm la fiecare spectacol este total diferit faţă de ce fac ei. Suntem două concepte diferite, dar sperăm să ne bucurăm şi noi de succesul de care s-au bucurat ei.

ZHD: Muzica este doar o etapă din viaţa voastră, sau vreţi să mergeţi pe acelaşi drum şi în viitor?

SuperChill: Acesta este drumul pe care am început şi pe care avem de gând să continuăm. Nu este doar un moft, este o meserie pentru care muncim foarte mult. Aşa cum am mai spus, am apărut în industrie cu ideea de a face lucruri frumoase, de durată şi nu avem de gând să plecăm nicăieri cel puţin 10 ani de acum încolo!

ZHD: Lucraţi deja la un album sau nu prea aţi avut timp până acum?

SuperChill: Avem destule piese înregistrate cât să putem lansa liniştiţi un album, doar că nu se pune problema în acest moment. Toate la timpul lor…

ZHD: Cum se împacă vârsta voastră cu celebritatea?

SuperChill: Totul se leagă de minune. Nu poate fi vorba de celebritate, deocamdată. Începem să fim din ce în ce mai cunoscuţi, într-adevăr, dar facem muzică de plăcere, nu din nevoia de a fi celebri. Oricum, ne-am promis unii altora să rămânem tot timpul cu picioarele pe pământ, indiferent cât de sus ajunge proiectul. Şi, credeţi-ne, va ajunge!

ZHD :Sunteţi dispuşi să faceţi compromisuri, doar pentru a rezista pe piaţă?

SuperChill: În nici un caz. Există o groază de metode prin care putem face ceea ce ne dorim, fără să fie nevoie de compromisuri. Şi de ce să alegem varianta cea mai uşoară?

ZHD:Pentru prima dată la Deva. Ce pregătiţi pentru spectacolul de sâmbătă seară?

SuperChill: Am pregătit pentru voi un show foarte frumos, care o să vă placă, cu siguranţă! Abia aşteptăm să ne întâlnim cu toţii şi sperăm ca, de acum încolo, să devină o treabă regulată!

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi + 12 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Accident rutier grav pe DN 66: cinci oameni au fost răniți. Printre victime sunt doi copii         Raportul de activitate pe anul 2018 al Tribunalului Hunedoara         Mașină cuprinsă de flăcări în centrul Devei         Nu mai trec pe la casierie. Reacția dascălilor după vacanța (intersemestrială) în Tanzania         Arestați pentru tâlhării         Recidivistul care primeşte daune morale de la Poliţie după ce ar fi fost muşcat de un şobolan în arest         Revolta arheologilor de la Micia, oraşul antic tăiat de calea ferată de mare viteză         Poezie și filozofie         Şefa Inspectoratului Şcolar şi trei dascăli au petrecut o vacanţă (intersemestrială) ca în poveşti în Tanzania         “Jihad financiar”/ Sute de executări silite ar putea fi puse în aplicare         Hoții au dat atacul într-un spital din Brad         Primăria Deva a stabilit zonele unde se vor vinde mărțișoare         Accidentul din apropierea Devei, produs după „un raliu” pe gheață         Un șoricel s-a rătăcit prin mall         Secretele turnului medieval de la Răchitova         Ancheta uitată în sertare. Familiile oamenilor ucişi aşteaptă de 8 ani să li se facă dreptate         Hunedorean îngropat în zăpadă, salvat de jandarmi         Ajutor pentru localnicii din satele izolate ale Munților Apuseni         Accident grav la Chișcădaga         PRESIUNI/ Senatorul Resmeriță: ”Ori începe recalcularea pensiilor, ori șeful Casei de Pensii pleacă!”