Cu ochii pe hunedoreni. Camerele video de pe pietonală funcționează!

Sistemul de supraveghere video din zona noului centru pietonal din Hunedoara a fost montat, iar vineri a intrat în probe. „Am finalizat instalarea camerelor video de supraveghere a pietonalei Corvin si a Pieței Ferdinand (platoul Casei de Cultură). Suntem cu “ochii” pe cei care nu respectă bunul public!”, a informat Primăria Hunedoara.

Cele șase camere video amplasate pe Bulevardul Corvin și în noua Piață Regele Ferdinand au fost achiziționate împreună cu mobilierul urban de pe centrul pietonal, cu fonduri de la bugetul local, în cadrul investiției de modernizare a zonei demarată în luna august a anului trecut.
Sunt gestionate și monitorizate de Poliție Locală, iar cei care sunt observați distrugând mobilierul stradal sau aruncând gunoaie sau mucuri de țigări riscă amenzi drastice.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Cu ochii pe hunedoreni. Camerele video de pe pietonală funcționează!

  1. MosOpinca

    Siiiigur o sa ii amendeze pentru mizerie …. cand vor zbura porcii … In parcul de langa CEC , cei de la Politia Locala trec pe langa cei care fac covor de coji de seminte pe langa banci fara macar a ii intreba de sanatate …. nu am nici cea mai mica indoiala ca vor fi la fel de vigilenti si pe pietonala .

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Spitalul județean de urgență amenajează o secție pentru RMN         Bărbat tâlhărit după ce a fost ademenit cu o noapte de sex         COSTEL AVRAM face minuni cu drumurile judeţene. Pe facebook şi din vorbe         ÎN APĂRAREA ŞEFULUI. Actori din Petroşani, cu jalba la „Împărăţie”         Incendiu în Deva         Accident grav pe DN 76, produs de o tânără de 19 ani         După 2.000 de ani… A apărut asfaltul până la poalele cetății dacice Piatra Roșie         Piatra romană descoperită sub cea mai veche biserică a Hunedoarei         Cum arată Parcul Dendrologic Simeria, la venirea primăverii         Tragedie lângă șantierul Autostrăzii Lugoj – Deva         Părintele Crăciun Opre a fost pomenit la 7 ani de la trecerea la cele veșnice         Crucea de Flori, tradiția de Florii din Hunedoara         Paștele la Biserica Romano-Catolică din Hunedoara         Prima fântână arteziană de pe noua pietonală a intrat în probe         O APRECIERE OFICIALĂ. Sarmizegetusa Regia, model de bună guvernare a monumentelor UNESCO         Cât a mai rămas de executat din Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva, după cinci ani de lucrări         ALDE HUNEDOARA. Michael Meltzer: „Viitorul termocentralei Mintia este pe gaz”         Femeie înșelată de o necunoscută         Centrul pietonal din Hunedoara va fi inaugurat de Ziua Europei         Cea mai vârstnică femeie din Deva a împlinit 105 ani