Cristian Răcășan a demisionat de la conducerea Cetății Devei

Cristian Răcășan a rezistat șase luni la conducerea Serviciului Public de Administrare a Cetății Devei. Miercuri, el și-a depus demisia, încheindu-și contractul, prin acordul părților, pe care îl avea din aprilie 2018.

„Sunt foarte mulțumit de activitatea mea din aceste șase luni, am realizat lucruri frumoase, împreună cu colectivul de la Serviciul Cetate. Am arătat că se pot face și evenimente mai mari, că putem crește notorietatea monumentului acesta minunat pe care îl avem în Deva. În general mi-am făcut treaba bine, dar în acest moment prioritățile mele sunt altele, familia, afacerile personale”, a declarat Cristian Răcășan.

Florin Oancea, primarul municipiului Deva, susține că în urma demisiei lui Cristian Răcășan, Serviciul „Cetate” se va reorganiza. „O parte din activitatea acestui serviciu, care ține de telecabină, va trece la Serviciul Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva, iar partea de evenimente și de promovare va trece la Centrul Cultural Drăgan Muntean. Se va renunța și la anumite persoane, după ce vom face analize”, a declarat primarul Devei, Florin Oancea.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Baloo, celebrat la 19 ani         Ministrul Tineretului și Sportului și-a vizitat ”zestrea” din județul Hunedoara         Lansarea implementării proiectului: “Creșterea eficienței energetice a blocului 13A – Strada Mihai Eminescu din municipiul Deva”, cod SMIS 117065         Primăria Deva premiază performanţa         BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ ORGANIZEAZĂ Cursuri gratuite de limbă şi cultură chineză la Deva         Drumul Județean spre Lacul Cinciș, la fel de dezastruos ca în anii trecuți         Tânărul care a ucis o adolescentă într-un accident pe trecerea de pietoni a primit sentința definitivă         Accident rutier grav pe DN 66: cinci oameni au fost răniți. Printre victime sunt doi copii         Raportul de activitate pe anul 2018 al Tribunalului Hunedoara         Mașină cuprinsă de flăcări în centrul Devei         Nu mai trec pe la casierie. Reacția dascălilor după vacanța (intersemestrială) în Tanzania         Arestați pentru tâlhării         Recidivistul care primeşte daune morale de la Poliţie după ce ar fi fost muşcat de un şobolan în arest         Revolta arheologilor de la Micia, oraşul antic tăiat de calea ferată de mare viteză         Poezie și filozofie         Şefa Inspectoratului Şcolar şi trei dascăli au petrecut o vacanţă (intersemestrială) ca în poveşti în Tanzania         “Jihad financiar”/ Sute de executări silite ar putea fi puse în aplicare         Hoții au dat atacul într-un spital din Brad         Primăria Deva a stabilit zonele unde se vor vinde mărțișoare         Accidentul din apropierea Devei, produs după „un raliu” pe gheață