Cristian Răcășan a demisionat de la conducerea Cetății Devei

Cristian Răcășan a rezistat șase luni la conducerea Serviciului Public de Administrare a Cetății Devei. Miercuri, el și-a depus demisia, încheindu-și contractul, prin acordul părților, pe care îl avea din aprilie 2018.

„Sunt foarte mulțumit de activitatea mea din aceste șase luni, am realizat lucruri frumoase, împreună cu colectivul de la Serviciul Cetate. Am arătat că se pot face și evenimente mai mari, că putem crește notorietatea monumentului acesta minunat pe care îl avem în Deva. În general mi-am făcut treaba bine, dar în acest moment prioritățile mele sunt altele, familia, afacerile personale”, a declarat Cristian Răcășan.

Florin Oancea, primarul municipiului Deva, susține că în urma demisiei lui Cristian Răcășan, Serviciul „Cetate” se va reorganiza. „O parte din activitatea acestui serviciu, care ține de telecabină, va trece la Serviciul Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva, iar partea de evenimente și de promovare va trece la Centrul Cultural Drăgan Muntean. Se va renunța și la anumite persoane, după ce vom face analize”, a declarat primarul Devei, Florin Oancea.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi × doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
PLANURI MICI PENTRU CJ HUNEDOARA. Doar 25 de kilometri de drumuri județene modernizate din bugetul propriu         Lansare de carte Ioachim Lazăr: „Delegați hunedoreni participanți la Adunarea de la Alba Iulia din 1 Decembrie 1918”         Sute de tone de material antiderapant răspândite pe șosele, la primele ninsori         Accident grav cu ATV-ul         Bicicleta care întoarce privirile         Au pornit tunurile de zăpadă în Straja         CenteRUN: Pentru 100 de ani de istorie. Pentru 100 de împliniri. Pentru 100 de dorințe de mai bine!         MAJORARE/ Taxele și impozitele locale de la Petroșani, în dezbatere publică         PARADOX/ Minele pe închidere și-au depășit planul. Cele ”viabile” sunt în urmă         Utilajele de deszăpezire au fost scoase pe drumurile județului         Prima ninsoare pe șoselele din Hunedoara         CEH nu are stocuri pentru iarnă. Care sunt cauzele         Omagiu minerilor și salvatorilor minieri, morți în explozia de la Petrila         Calvarul șoferilor de pe DN 7 ia sfârșit: se redeschide autostrada         Accident grav pe DN 7         Adolescenți prinși la furat         Poliţiştii hunedoreni sunt pe urmele unor indivizi care au înşelat un hunedorean         Exerciţii tactice antiteroriste în Deva         Trecerea de pietoni de la Sântandrei va fi semnalizată         Primăria Deva, pregătită pentru iarnă