Cristian Litera şi Alin Simota au fost aduşi în faţa instanţei. Reacţie violentă a fostului bodyguard al lui Simota (VIDEO)

litera  1 simota sAlin Simota şi Cristian Litera, arestaţi preventiv în dosarul de crimă organizată în care au fost acuzaţi de infracţiuni de violenţă şi şantaj, au fost înfăţişaţi astăzi instanţei Tribunalului Hunedoara. Cei doi au fost aduşi de la penitenciar, iar în momentul intrării în sediul Tribunalului Hunedoara, Cristian Litera a ameninţat că se va răzbuna pe reporterii prezenţi. “După ce o să ies de aici, o să vă facă SMURD-ul vouă poze”, a strigat Cristian Litera.

Vom reveni cu amănunte!

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + 13 =

ACTUALITATE
Doi jandarmi au salvat o femeie din mâinile unui jefuitor         Proiectul vânzării terenului de 80.000 de metri pătrați unei companii germane a fost respins         Angajații APIA Hunedoara au continuat protestul         Hunedoara anilor 1960, descrisă de scriitori: orașul uriaşului complex de uzine unde fierbe în clocot oţelul         Brandul Sense anunta mari reduceri de Black Friday         Un vârstnic de 95 de ani a fost jefuit         Imagini de pe șantierul Lotului IV al autostrăzii Lugoj – Deva. Cum s-a lucrat         O companie germană va deschide o fabrică în Hunedoara         CUM DISPAR COMORILE SATELOR. Bisericile de lemn ale Hunedoarei stricate de proiectele de restaurare         Raportul IPJ. Ultima lună din mandatul fostului șef al IPJ Hunedoara, Liviu Dumitru         Cursele de taxi mai scumpe cu un leu pe kilometru în Hunedoara         Peste 1.000 de salariaţi disponibilizaţi de la CEH vor primi plăți compensatorii         Tinerii sunt invitați de IPJ Hunedoara să devină polițiști         Angajată APIA condamnată la închisoare         Fost șef al CNADNR trimis în judecată pentru abuz în serviciu         Nouă ani de la marea tragedie din Mina Petrila         Târgul de Iarnă își deschide porțile în Deva         Elevă de 17 ani dispărută de la domiciliu         Miercuri începe Postul Naşterii Domnului         Caz șocant în Hunedoara. Bărbat spânzurat în scara blocului