Crimă pe o stradă din Vulcan

O nouă crimă a avut loc, în plină stradă, într-un cartier din municipiul Vulcan. Un bărbat în vârstă de 44 de ani, adus la spital în stare de comă, a murit marți, având plămânii și ficatul perforate.
Cu o seară în urmă, victima, aflată în stare de ebrietate, a fost atacată cu cuțitul de un alt localnic, Nicolae Maier, în vârstă de 47 de ani. Incidentul s-a petrecut pe o stradă din Sohodol, un cartier rău famat al Vulcanului. Cei doi s-au certat după ce victima l-ar fi invitat pe agresor să bea împreună. La un moment dat, Maier a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe apropiatul său, lăsându-l într-o baltă de sânge. Procurorii au dispus reținerea pentru 24 de ore a lui Nicolae Maier, bărbatul acuzat de omor.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 − 11 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Peste 150 de elevi au fost examinați medical, după ce o profesoară a fost diagnosticată cu TBC         Tragedie în satul Merișor         Finalizare proiect ”Extinderea capacității de producție a SECURIT GRUP SRL”         Condamnat după ce și-a înființat o cultură de cannabis         PETROȘANI/ Dezvoltare universitară cu fonduri europene         Telegondola spre Pasul Vîlcan, oprită din cauza vântului         Soarta tristă a femeii rămase fără casa ridicată în mijlocul pădurii         Licitație de peste 14 milioane de lei, întoarsă de CNSC         Aproape 600.000 de lei pentru paza obiectivelor INSEMEX         Cine a câștigat licitația pentru restaurarea Castelului Corvinilor         Superlativele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara         CONCURS DE INCOMPETENŢE. La eşecuri, şefii Consiliului Judeţean dau vina pe subalterni         ÎN SLUJBA VIEŢII, ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Cinci ani de funcţionare a Centrului pentru Situaţii de Urgenţă fără nicio secundă de întrerupere         Zimbrii dau târcoale satelor din Țara Hațegului         Străinii atrași de frumusețea unei așezări din Ținutul Pădurenilor         Trimis în judecată pentru abuzarea fiicelor         Orașele hunedorene care se întrec pentru cele mai importante finanțări UE         Începe sesiunea de iarnă la Universitatea Petroșani         Drumurile naționale intră în reparații         SIFONARE DE PARALE CU SF-URI. Primăria Hunedoara a cumpărat studii duble pentru reabilitarea Centrului Istoric