Crimă pe o stradă din Vulcan

O nouă crimă a avut loc, în plină stradă, într-un cartier din municipiul Vulcan. Un bărbat în vârstă de 44 de ani, adus la spital în stare de comă, a murit marți, având plămânii și ficatul perforate.
Cu o seară în urmă, victima, aflată în stare de ebrietate, a fost atacată cu cuțitul de un alt localnic, Nicolae Maier, în vârstă de 47 de ani. Incidentul s-a petrecut pe o stradă din Sohodol, un cartier rău famat al Vulcanului. Cei doi s-au certat după ce victima l-ar fi invitat pe agresor să bea împreună. La un moment dat, Maier a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe apropiatul său, lăsându-l într-o baltă de sânge. Procurorii au dispus reținerea pentru 24 de ore a lui Nicolae Maier, bărbatul acuzat de omor.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Răspunsul fabulos dat de un român viceprimarului care i-a jignit pe șoferii de TIR         Cel mai bătrân “agent electoral” iese la pensie. Culoarul Mureş Nord trece de la promisiune la statutul de contract         Centenar I. D. Sîrbu         Situația lucrărilor de întreținere și reparații la drumurile județene derulate în 2019         Primăria Deva a achitat la zi banii destinați navetei cadrelor didactice         Trafic reluat în zona pasajului de cale ferată de pe strada Hărăului         Imagini senzaționale de pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva. Ce s-a întâmplat pe Dealul Liliecilor         Voluntarii refac una dintre vechile biserici din Ţara Haţegului         Șosele noi în Ținutul Pădurenilor         Gafă în direct a viceprimarului din Vulcan: „Stă şi învârte de volan, pe 2.000 de euro. Tot să nu muncească”         Avem un județ turistic! Degeaba!         Accident rutier pe Calea Zarandului din Deva         Codrii dispăruți. Tăierile masive de pădure din Ținutul Pădurenilor se văd din satelit         Povestea Buzduganului lui Ioan de Hunedoara, din Porţile de fier ale Transilvaniei         O viitură a provocat distrugeri șoselei construite pe fonduri UE în Ținutul Pădurenilor         Sarmizegetusa Regia își deschide porțile pentru copii         Reparații pe Autostrada Deva – Orăștie         Accident grav cu motocicleta         Ruinele combinatului siderurgic din Hunedoara, înghiţite de natură         DIN NOU DESPRE GUNOAIE. Brădenii reclamă proastele servicii de salubrizare