Cresc salariile angajaților din Primăria Deva

Funcționarii publici din Primăria Deva vor avea salarii majorate cu cel puțin zece procente, față de luna iunie, arată proiectul de hotărâre aflat pe ordinea de zi, în ședința de marți a Consiliului Local Deva.

Bugetul local permite majorarea veniturilor, un motiv fiind reorganizarea serviciilor din primărie, care a dus la reducerea numărului de posturi, se arată în proiectul de hotărâre. După ce au fost majorate în 2017, salariile angajaților primăriei au fost diminuate cu aproape 17 la sută, din ianuarie, prin trecerea obligațiilor fiscale de la angajator la angajat.

Secretarul municipiului Deva va avea un salariu de bază de 14.250 lei. Arhitectul șef al Devei va avea un salariu de bază de 9.450 lei, un director executiv va primi 9.150 lei, un director executiv adjunct va avea un salariu brut de 8.550 lei, un șef serviciu va primi 8.250 lei, iar un șef birou va primi 7.600 lei. Un polițist local cu studii medii va primi până la 3.932 lei, un șofer sau un îngrijitor va primi până la 2.645 lei.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Cresc salariile angajaților din Primăria Deva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

paisprezece + 18 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Elevă accidentată de microbuz, în Deva         Hoții de pe calea ferată         Tânăr reţinut de poliţişti, după ce a comis mai multe infracţiuni de furt         A fost semnat contractul de modernizare a străzilor din Hunedoara         Soarta Drumului Național 7 A Petroșani – Obârșia Lotrului         Primăria Deva susține învățământul dual în școli         CETATEA NIMĂNUI. Monument UNESCO, Feţele Albe, răvăşit de un incendiu. „Culturnicii” judeţului, absenţi şi birocraţi la eveniment         Avize și studii de fezabilitate pentru noua rețea de transport public ecologic din Deva         A început montarea pavajelor pe noul centru pietonal din Hunedoara         Calvarul șoferilor de pe DN 7 continuă. Restricțiile de pe autostradă s-au prelungit         O nouă tranșă de disponibilizări. Numărul celor care pleacă, în funcție de rectificarea de la Ministerul Finanțelor         Sens giratoriu în locul trecerii de pietoni mortale de pe DN 7         Incendiu la Fețele Albe         Transport public local pentru Cartierul Grigorescu – de miercuri, 14 noiembrie 2018         FINAL DE PROTEST. Preşedintele Mircea Bobora a stins conflictul. Nunu Brilinsky se întoarce la Sarmizegetusa Regia         Restricțiile de circulație de pe autostradă s-ar putea prelungi         Hunedoara premiată la Gala de excelență         Lansare de carte la muzeul din Brad         Violență într-un cartier al Devei         Razii la depozitele de lemne. Ce amenzi au dat polițiștii