Cresc salariile angajaților din Primăria Deva

Funcționarii publici din Primăria Deva vor avea salarii majorate cu cel puțin zece procente, față de luna iunie, arată proiectul de hotărâre aflat pe ordinea de zi, în ședința de marți a Consiliului Local Deva.

Bugetul local permite majorarea veniturilor, un motiv fiind reorganizarea serviciilor din primărie, care a dus la reducerea numărului de posturi, se arată în proiectul de hotărâre. După ce au fost majorate în 2017, salariile angajaților primăriei au fost diminuate cu aproape 17 la sută, din ianuarie, prin trecerea obligațiilor fiscale de la angajator la angajat.

Secretarul municipiului Deva va avea un salariu de bază de 14.250 lei. Arhitectul șef al Devei va avea un salariu de bază de 9.450 lei, un director executiv va primi 9.150 lei, un director executiv adjunct va avea un salariu brut de 8.550 lei, un șef serviciu va primi 8.250 lei, iar un șef birou va primi 7.600 lei. Un polițist local cu studii medii va primi până la 3.932 lei, un șofer sau un îngrijitor va primi până la 2.645 lei.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Cresc salariile angajaților din Primăria Deva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Femeie înșelată de o necunoscută         Centrul pietonal din Hunedoara va fi inaugurat de Ziua Europei         Cea mai vârstnică femeie din Deva a împlinit 105 ani         DESCOPERĂ FACULTATEA DE DREPT ȘI ȘTIINȚE SOCIALE A UNIVERSITĂȚII „1 DECEMBRIE 1918” DIN ALBA IULIA – Reușită prin vocație!         Complexul Aqualand Deva se redeschide sâmbătă         Se închide provizoriu circulația rutieră în dreptul pasajului de cale ferată de pe str. Hărăului din Deva         O tânără și mama sa au trecut prin momente cumplite         Costel Avram, luat în balon de actorii din Valea Jiului: „Rugby nu e teatru”         Spațiul expozițional al Galeriilor de Artă „Forma” din Deva va fi reamenajat         Transgaz a donat bani pentru spitalul din Brad         Bugetul județului va fi dezbătut vineri         Aleile din cartierul OM vor intra în reabilitare         Poliția Locală Deva, gazdă pentru elevi în cadrul săptămânii ,,Școala Altfel”         CONCURS INTERJUDEȚEAN. “Tehno – ART”, ediția a XI-a         DE ZIUA BIBLIOTECARULUI. Întâlnire cu un titan al Renașterii         Localnicii au transformat ruinele combinatului din Hunedoara în groapă de gunoi         Corfu, insula dorită de toată Europa         Descoperă Lumea Automotive și Oportunitățile ei         Accident cu motocicleta furată de o tânără         Accident cumplit pe o trecere de pietoni din Hunedoara