Cresc salariile angajaților din Primăria Deva

Funcționarii publici din Primăria Deva vor avea salarii majorate cu cel puțin zece procente, față de luna iunie, arată proiectul de hotărâre aflat pe ordinea de zi, în ședința de marți a Consiliului Local Deva.

Bugetul local permite majorarea veniturilor, un motiv fiind reorganizarea serviciilor din primărie, care a dus la reducerea numărului de posturi, se arată în proiectul de hotărâre. După ce au fost majorate în 2017, salariile angajaților primăriei au fost diminuate cu aproape 17 la sută, din ianuarie, prin trecerea obligațiilor fiscale de la angajator la angajat.

Secretarul municipiului Deva va avea un salariu de bază de 14.250 lei. Arhitectul șef al Devei va avea un salariu de bază de 9.450 lei, un director executiv va primi 9.150 lei, un director executiv adjunct va avea un salariu brut de 8.550 lei, un șef serviciu va primi 8.250 lei, iar un șef birou va primi 7.600 lei. Un polițist local cu studii medii va primi până la 3.932 lei, un șofer sau un îngrijitor va primi până la 2.645 lei.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Cresc salariile angajaților din Primăria Deva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Soarta minelor Lupeni şi Lonea e pecetluită. Nici măcar nu sunt luate în calcul în Strategia Energetică a României         Tânăr prins la furat în Hunedoara         Zilele Maghiare din Județul Hunedoara – 22-30 septembrie 2018         Episcopia Devei și Hunedoarei a câștigat procesul pentru numele și imaginea duhovnicului Arsenie Boca         Arborii de pe Bulevardul Corvin au fost extrași, pentru noua pietonală. Vor fi plantați alții în locul lor         Copilă de 10 ani, rănită pe trecerea de pietoni         Accident grav în Deva         Nicio speranță pentru gara Hunedoarei și pentru calea ferată spre Simeria, la șase luni de la închidere         CEH furnizează servicii de sistem de cel puţin 400 MW până în 2020         O seară de astronomie, airsoft pe timp de noapte și concert rock în Cetatea Devei         Expoziție la muzeu: „Frumusețea neconvențională. Arta tatuajului”.         Mircea Nistor a fost propus cetățean de onoare al județului Hunedoara         Lansare de carte: Dumitru Tâlvescu, volumul de versuri „Prosperia”         PE MINUS/ Rectificare de buget negativă la Lupeni. Primarul vrea să meargă în instanţă!         SALVARE LA ÎNĂLŢIME/ Simulare de cutremur la Vulcan. Cum a decurs exerciţiul         Super-tunelul construit la Orăștie, pe magistrala feroviară de mare viteză         Bani europeni pentru reabilitarea termică a blocurilor din Deva         Cronica unei ecologizări mânjite populist de primarul Cazacu         „Găinarii” lemnelor de foc amendați de Poliție         A secat complet Lacul Săulești