Cresc salariile angajaților din Primăria Deva

Funcționarii publici din Primăria Deva vor avea salarii majorate cu cel puțin zece procente, față de luna iunie, arată proiectul de hotărâre aflat pe ordinea de zi, în ședința de marți a Consiliului Local Deva.

Bugetul local permite majorarea veniturilor, un motiv fiind reorganizarea serviciilor din primărie, care a dus la reducerea numărului de posturi, se arată în proiectul de hotărâre. După ce au fost majorate în 2017, salariile angajaților primăriei au fost diminuate cu aproape 17 la sută, din ianuarie, prin trecerea obligațiilor fiscale de la angajator la angajat.

Secretarul municipiului Deva va avea un salariu de bază de 14.250 lei. Arhitectul șef al Devei va avea un salariu de bază de 9.450 lei, un director executiv va primi 9.150 lei, un director executiv adjunct va avea un salariu brut de 8.550 lei, un șef serviciu va primi 8.250 lei, iar un șef birou va primi 7.600 lei. Un polițist local cu studii medii va primi până la 3.932 lei, un șofer sau un îngrijitor va primi până la 2.645 lei.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Cresc salariile angajaților din Primăria Deva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 + 14 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Comunicat de presă: Mărțișor PNL pentru copiii României: alocații mai mari!         TREI BAZINE ÎNCHISE TEMPORAR. Aqualand Deva anunță lucrări de igienizare         Două femei au fost lovite de un camion         Pe 3 martie, la Deva, o comedie la care râzi cu lacrimi         TRADIŢIA MERGE ŞNUR. Asta înseamnă „pentru toate gusturile”: Mărţişoare comestibile la Deva         Sentință definitivă pentru violatorul din Hunedoara         Jaf într-un tren care circula pe ruta Deva – Simeria         Copil lovit de mașină în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni         Schitul Sfântul Nectarie. Povestea celei mai noi mănăstiri din Hunedoara         Negoiu, satul de poveste din Ținutul Pădurenilor, cu două șosele care duc la granița județului         Baloo, celebrat la 19 ani         Ministrul Tineretului și Sportului și-a vizitat ”zestrea” din județul Hunedoara         Lansarea implementării proiectului: “Creșterea eficienței energetice a blocului 13A – Strada Mihai Eminescu din municipiul Deva”, cod SMIS 117065         Primăria Deva premiază performanţa         BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ ORGANIZEAZĂ Cursuri gratuite de limbă şi cultură chineză la Deva         Drumul Județean spre Lacul Cinciș, la fel de dezastruos ca în anii trecuți         Tânărul care a ucis o adolescentă într-un accident pe trecerea de pietoni a primit sentința definitivă         Accident rutier grav pe DN 66: cinci oameni au fost răniți. Printre victime sunt doi copii         Raportul de activitate pe anul 2018 al Tribunalului Hunedoara         Mașină cuprinsă de flăcări în centrul Devei