Control judiciar pentru hunedoreanca acuzată că și-a ucis fiul

Magistrații Tribunalului Hunedoara au decis cercetarea, sub control judiciar, a femeii din Lupeni acuzată că și-a înjunghiat fiul, în vârstă de 35 de ani.

Anchetatorii au stabilit că Marika Luca (58 de ani) şi-a ucis fiul în urma unui conflict petrecut în locuinţa ei.

Mama tânărului de 35 de ani a sunat la 112, miercuri, în jurul orei 18, şi a anunţat că în cursul dimineţii, la ora 5:30, şi-a injunghiat fiul, după o ceartă pe care ar fi avut-o cu acesta.

„Echipa operativă deplasată la faţa locului efectuează cercetări, pentru omor calificat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, în vederea stabilirii circumstanţelor comiterii faptei şi a luării măsurilor legale. în momentul de faţă, părinţii victimei se află in custodia poliţiei, fiind audiaţi in cauză”, a declarat Bogdan Niţu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Cauza morţii, potrivit legiştilor, a fost hemoragia internă prin plăgi înţepate penetrante. „Moarte violentă, care s-a datorat hemoragiei interne prin plăgi penetrante toraco – abdominale cu lezare pulmonară şi hepatică. Are două plăgi. Una i-a intrat prin plămân şi alta prin plămân şi prin ficat.Nu a murit chiar pe loc, pentru că până s-a exsanguinat, până a făcut hemoragia internă… Nu e chiar pe loc”, a declarat dr. dan Mărculescu, şeful Serviciului Judeţean de Medicină Legală Hunedoara.

Femeia lucrează ca asistentă medicală.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × 4 =

ACTUALITATE
Se duc în Germania să învețe cum se protejează patrimoniul         Primarii Văii Jiului au întocmit lista proiectelor pentru care ar vrea fonduri europene         Hramul Schitului aduce în Straja sute de oameni din întreaga țară         Noaptea Muzeelor la Castelul Corvinilor         Un microbuz cu nouă persoane a fost implicat într-un accident rutier         Festivalul de muzică pop „Deva Music Star”         Noaptea muzeelor, la Deva, Orăștie și Brad         Turneul Naţional „Flautul Fermecat” – Deva         LOCURI UNICE ÎN ROMÂNIA. Spa-urile antice în care se răsfăţau dacii şi romanii         Recidivă. Relee CFR de peste 27.000 de lei furate dintr-un laborator         Carmen Hărău a fost găsită în incompatibilitate de Agenția Națională de Integritate         Family Day by STC         Expoziția de pictură „Angeli et Daemones” la Muzeul din Deva         Ziua Porților Deschise la Poliția Locală Deva         Tinerețea poeziei         Infirmiera care și-a ucis fiul a fost arestată preventiv         Ultimele achiziții de vară, la Primăria Hunedoara         Prins la furat pe calea ferată         Directorul general al CNAIR SA, Narcis Neaga, vizită tehnică pe șantierul Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva         Accident grav în Bălata