Contrabadă cu ţigări dirijată de o hunedoreancă

tigariO femeie de 59 de ani a fost reţinută după ce, în urma unor percheziţii, poliţiştii au găsit în locuinţa ei peste 30.000 de ţigarete netimbrate.

 Poliţiştii investighează modul cum o hunedoreancă de 59 de ani a intrat în posesia unei cantităţi mari de ţigări de contrabandă. Peste 30.000 de ţigarete au fost găsite în cele două locuinţe din Petroşani deţinute de aceasta. Femeia şi soţul acesteia se ocupau cu distribuţia mărfurilor de contrabandă în pieţele din localitate. Erau, însă, urmăriţi de mai multe luni. În urma probelor strânse, anchetatorii au cerut arestarea preventivă a femeii.

„În cauză se efectuează cercetări în faza de urmărire penală cu suspecta în stare de reţinere sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, învinuita urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani cu propunere de arestare preventivă”, a precizat inspectorul principal Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Insepectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

În prezent, peste 30 de persoane din Valea Jiului sunt judecate de către instanţele hunedorene pentru infracţiuni de evaziune fiscală şi contrabandă de ţigarete.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șase + 19 =

ACTUALITATE
Satul de pe muntele dacilor, readus la viață         Cinci turişti au rămas blocaţi pe crestele Retezatului         CĂDERI DE STÂNCI Șoseaua spre Retezat a fost blocată de alunecările de teren         Tezaure impresionante de comori dacice recuperate de procurori         Minorul dispărut de acasă după ce a lăsat un bilet de adio a fost găsit         Sentință definitivă pentru medicul acuzat că a fraudat examenele de recrutare în Poliție         Contestație la executare depusă de Iulian Ceia         Verdict în dosarul comorilor dacice         Ajutor de stat pentru CEH         Începe procesul fraților Gărdean, afaceriștii acuzați de dare de mită         Incinta I a Cetăţii Devei va fi redeschisă publicului după realizarea unor lucrări de amenajare         Dramă într-o familie din zona Hațegului: adolescentul a lăsat un bilet de adio și a fugit de acasă         Tânărul care a dat spargerea la Castelul Corvinilor a fost condamnat definitiv         Accident în municipiul Hunedoara         Protest la Termocentrala Mintia: Ministrul Energiei s-a întâlnit, la Deva, cu reprezentanții salariaților         Citești și câștigi!, ediție aniversară dedicată Centenarului Marii Uniri         Studenți de la Universitatea Petroșani, la Adunarea Regiunilor Europei (ARE)         Vârstnicii învățați să se ferească de infractori         Medicul Ionel Circo, declarat incompatibil de ANI         Povestea neștiută a Ulpiei Traiana Sarmizegetusa: cum arăta în secolul al XIX-lea