Contrabadă cu ţigări dirijată de o hunedoreancă

tigariO femeie de 59 de ani a fost reţinută după ce, în urma unor percheziţii, poliţiştii au găsit în locuinţa ei peste 30.000 de ţigarete netimbrate.

 Poliţiştii investighează modul cum o hunedoreancă de 59 de ani a intrat în posesia unei cantităţi mari de ţigări de contrabandă. Peste 30.000 de ţigarete au fost găsite în cele două locuinţe din Petroşani deţinute de aceasta. Femeia şi soţul acesteia se ocupau cu distribuţia mărfurilor de contrabandă în pieţele din localitate. Erau, însă, urmăriţi de mai multe luni. În urma probelor strânse, anchetatorii au cerut arestarea preventivă a femeii.

„În cauză se efectuează cercetări în faza de urmărire penală cu suspecta în stare de reţinere sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, învinuita urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani cu propunere de arestare preventivă”, a precizat inspectorul principal Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Insepectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

În prezent, peste 30 de persoane din Valea Jiului sunt judecate de către instanţele hunedorene pentru infracţiuni de evaziune fiscală şi contrabandă de ţigarete.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + 14 =

ACTUALITATE
Povestea aeroportului InternaŢional sibiu continuă alături de voi         Lista drumurilor județene din Hunedoara modernizate în 2017         „Crăciunul Vienez” deschide sala mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean”         Polițiștii din Lupeni și-au reclamat șeful, întors la lucru după nouă luni de concediu medical         Bilațul investițiilor în spitalele din județul Hunedoara         A încărcat mai mult lemn decât trebuia         Transport ilegal de lemne         Bătaie cu urmări grave         Lucrări recepționate pe strada Pietroasa din Deva         Concerte reprogramate, ca urmare a decretării doliului național         Miner rănit grav la Mina Lupeni         Accident grav în Bălata         10 ani de la cel mai cumplit jaf armat din Hunedoara. Ce s-a întâmplat cu „echipa morții”         LEGILE JUSTIŢEI. Mircea Moloţ: „Şi magistraţii trebuie să răspundă pentru greşelile lor”         Firma omului de afaceri Emil Părău va achita 3.500 de lei Societăţii Române de Televizune         Mihai Mica a fost exclus din ALDE şi pierde postul de consilier local la Deva         Corvin Caffé – pseudoroman cu un oltean de… Hunedoara         Primii colindători la Primăria Deva         Bătrâni jefuiți în locuință, de falși instalatori         Spargere în cabinetul stomatologic