CONTESTAȚIE. Reîncepe procesul fostului lider al minerilor pentru postul din CEH

La Curtea de Apel Alba Iulia va începe în doar câteva zile procesul fostului preşedinte al Sindicatului Muntele şi, ulterior, fost director adjunct al Complexului Energetic Hunedoara, Petre Nica, cu fostul angajator, respectiv cu societatea energetică hunedoreană.

Curtea de Apel Alba Iulia a stabilit primul termen de judecată al apelului declarat de Petre Nica pentru data de 1 noiembrie.
Chiar fostul lider al minerilor din Valea Jiului – fost drector general adjunct al CEH este cel care a formulat apel după ce la instanța de fond, Tribunalul Hunedoara, nu a avut câștig de cauză. Reamintim că Nica a contestat desfiinţarea postului pe care îl deţinea în aparatul administrativ al CEH, iar la momentul deschiderii acţiunii în instanţă spunea că înlăturarea sa de la conducerea companiei a fost cerutã de politicul aflat la guvernare. Pentru că nu ar fi reuşit alte „manevre”, s-ar fi recurs la desfiinţarea postului de director adjuct. Pe de altă parte, oficialii CA CA de la CEH precizau la acel moment că s-a decis desfiinţarea acestor posturi pentru “scurtarea fluxului informaţional”.
Carmen COSMAN – PREDA

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + nouă =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Soarta tristă a femeii rămase fără casa ridicată în mijlocul pădurii         Licitație de peste 14 milioane de lei, întoarsă de CNSC         Aproape 600.000 de lei pentru paza obiectivelor INSEMEX         Cine a câștigat licitația pentru restaurarea Castelului Corvinilor         Superlativele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara         CONCURS DE INCOMPETENŢE. La eşecuri, şefii Consiliului Judeţean dau vina pe subalterni         ÎN SLUJBA VIEŢII, ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Cinci ani de funcţionare a Centrului pentru Situaţii de Urgenţă fără nicio secundă de întrerupere         Zimbrii dau târcoale satelor din Țara Hațegului         Străinii atrași de frumusețea unei așezări din Ținutul Pădurenilor         Trimis în judecată pentru abuzarea fiicelor         Orașele hunedorene care se întrec pentru cele mai importante finanțări UE         Începe sesiunea de iarnă la Universitatea Petroșani         Drumurile naționale intră în reparații         SIFONARE DE PARALE CU SF-URI. Primăria Hunedoara a cumpărat studii duble pentru reabilitarea Centrului Istoric         Infractori adolescenți. Și-au urmărit victima până la bloc și i-au smuls poșeta de pe umăr         Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri județene.         Beneficiarii de ajutor social pot lucra, ca zilieri, la firmele care au nevoie de forță de muncă sezonieră         Bărbat dispărut de peste trei săptămâni         Un incendiu a mistuit casa femeii care trăia în mijlocul unei păduri din Ţinutul Pădurenilor         Castelul Corvinilor a adus peste șase milioane de lei la bugetul local