CONTESTAȚIE. Reîncepe procesul fostului lider al minerilor pentru postul din CEH

La Curtea de Apel Alba Iulia va începe în doar câteva zile procesul fostului preşedinte al Sindicatului Muntele şi, ulterior, fost director adjunct al Complexului Energetic Hunedoara, Petre Nica, cu fostul angajator, respectiv cu societatea energetică hunedoreană.

Curtea de Apel Alba Iulia a stabilit primul termen de judecată al apelului declarat de Petre Nica pentru data de 1 noiembrie.
Chiar fostul lider al minerilor din Valea Jiului – fost drector general adjunct al CEH este cel care a formulat apel după ce la instanța de fond, Tribunalul Hunedoara, nu a avut câștig de cauză. Reamintim că Nica a contestat desfiinţarea postului pe care îl deţinea în aparatul administrativ al CEH, iar la momentul deschiderii acţiunii în instanţă spunea că înlăturarea sa de la conducerea companiei a fost cerutã de politicul aflat la guvernare. Pentru că nu ar fi reuşit alte „manevre”, s-ar fi recurs la desfiinţarea postului de director adjuct. Pe de altă parte, oficialii CA CA de la CEH precizau la acel moment că s-a decis desfiinţarea acestor posturi pentru “scurtarea fluxului informaţional”.
Carmen COSMAN – PREDA

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouăsprezece − 19 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ÎN APĂRAREA ŞEFULUI. Actori din Petroşani, cu jalba la „Împărăţie”         Incendiu în Deva         Accident grav pe DN 76, produs de o tânără de 19 ani         După 2.000 de ani… A apărut asfaltul până la poalele cetății dacice Piatra Roșie         Piatra romană descoperită sub cea mai veche biserică a Hunedoarei         Cum arată Parcul Dendrologic Simeria, la venirea primăverii         Tragedie lângă șantierul Autostrăzii Lugoj – Deva         Părintele Crăciun Opre a fost pomenit la 7 ani de la trecerea la cele veșnice         Crucea de Flori, tradiția de Florii din Hunedoara         Paștele la Biserica Romano-Catolică din Hunedoara         Prima fântână arteziană de pe noua pietonală a intrat în probe         O APRECIERE OFICIALĂ. Sarmizegetusa Regia, model de bună guvernare a monumentelor UNESCO         Cât a mai rămas de executat din Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva, după cinci ani de lucrări         ALDE HUNEDOARA. Michael Meltzer: „Viitorul termocentralei Mintia este pe gaz”         Femeie înșelată de o necunoscută         Centrul pietonal din Hunedoara va fi inaugurat de Ziua Europei         Cea mai vârstnică femeie din Deva a împlinit 105 ani         DESCOPERĂ FACULTATEA DE DREPT ȘI ȘTIINȚE SOCIALE A UNIVERSITĂȚII „1 DECEMBRIE 1918” DIN ALBA IULIA – Reușită prin vocație!         Complexul Aqualand Deva se redeschide sâmbătă         Se închide provizoriu circulația rutieră în dreptul pasajului de cale ferată de pe str. Hărăului din Deva