CONTESTAȚIE. Reîncepe procesul fostului lider al minerilor pentru postul din CEH

La Curtea de Apel Alba Iulia va începe în doar câteva zile procesul fostului preşedinte al Sindicatului Muntele şi, ulterior, fost director adjunct al Complexului Energetic Hunedoara, Petre Nica, cu fostul angajator, respectiv cu societatea energetică hunedoreană.

Curtea de Apel Alba Iulia a stabilit primul termen de judecată al apelului declarat de Petre Nica pentru data de 1 noiembrie.
Chiar fostul lider al minerilor din Valea Jiului – fost drector general adjunct al CEH este cel care a formulat apel după ce la instanța de fond, Tribunalul Hunedoara, nu a avut câștig de cauză. Reamintim că Nica a contestat desfiinţarea postului pe care îl deţinea în aparatul administrativ al CEH, iar la momentul deschiderii acţiunii în instanţă spunea că înlăturarea sa de la conducerea companiei a fost cerutã de politicul aflat la guvernare. Pentru că nu ar fi reuşit alte „manevre”, s-ar fi recurs la desfiinţarea postului de director adjuct. Pe de altă parte, oficialii CA CA de la CEH precizau la acel moment că s-a decis desfiinţarea acestor posturi pentru “scurtarea fluxului informaţional”.
Carmen COSMAN – PREDA

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 + 20 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Ilie Balaci a murit         Turiste rătăcite în Masivul Godeanu         Prins la furat de cablu, pe calea ferată         Gara Brad, la doi ani de la începerea lucrărilor de reabilitare         Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara         La Salonul Hunedorean al Cărții, Editura Școala Ardeleană a fost la înălțime         Comunicat de presă (P): Senatoarea PNL, Carmen Hărău: Educația și cercetarea sunt scoase din agenda curentă a PSD         Imagini aeriene de pe Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva. Când va fi inaugurat         CE RĂMÂNE DUPĂ RAPORTĂRILE MĂREŢE. Incompetenţa şi angajările „pe pile” falimentează turismul hunedorean         Orchestra Metropolitană București concertează la Castelul COrvinilor         18 octombrie 1409 – ziua istorică a Huniazilor         Deva – un oraș ecologic și durabil         Scandal în jurul unui bal al bobocilor. Un preot s-a revoltat pentru tema aleasă: Demoni vă doriţi, demoni veţi avea în şcoli în loc de elevi”         Cetatea Blidaru, locul de vis din patrimoniul UNESCO, ignorat de autorități         Vârstnic jefuit în scara blocului         Lansare de carte