Concurează singur. Costel Avram a obţinut 86 de puncte la concursul pentru administratorul public al judeţului

Aproape 90 de puncte a obţinut directorul Apa Serv Valea Jiului SA, Costel Avram, la concursul pentrupostul de administrator public al judeţului Hunedoara, organizat de Consiliul Judeţean.

Costel Avram este singurul candidat înscris în concurs, iar dosarul său a fost acceptat fără probleme. Luni, a avut loc proba scrisă a concursului organizat pentru ocuparea pe perioadă determinată a postului vacant de conducere de administrator public din aparatul de specialitate al Consiliului Județean Hunedoara. Cu 86 de puncte, Avram trece în etapa a doua şi va susține proba interviu în data de 09.08.2018, ora 10.00, la sediul Consiliului Județean Hunedoara.

Postul a rămas vacant după ce fostul administrator public al judeţului, Dan Stoian, a informat plenul Consiliului Judetean cã demisionează din funcţie, începând cu data de 10 iulie 2018, contractul de management fiind denunţat cu acordul pãrţilor. Dan Stoian a ocupat funcţia de administrator al judeţului Hunedoara din noiembrie 2011.

Costel Avram este privit drept un apropiat al preşedintelui CJ Hunedoara, Mircea Bobora, dar şi al preşedintelui PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor.

Carmen COSMAN – PREDA

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Peste 4.000 de oameni la ștrandul din Deva         Poliția Locală Deva a aplicat amenzi de peste 30.000 lei în luna iulie         Rețea de piste de biciclete plănuită în centrul Devei         Tradiţie şi voie bună la Nedeia Troiţei din Parâng         Tărâmul dinozaurilor, recreat din LEGO în Geoparc         Programul Casei de Asigurări de Sănătate Hunedoara în perioada 15-17 august         Spargere în Valea Jiului. Hoții au fost prinși de jandarmi cu prada asupra lor         Mircia Muntean a fost adus la Penitenciarul Bârcea Mare         Programe de formare profesională pentru șomerii din Hunedoara         Șantierul celei mai mari investiții private din județ: uzina de mașini de spălat Bosch         NU RENUNŢĂ Protocol de mediu pentru amenajarea hidrotehnică de pe Jiu         Motociclist rănit grav în Teliuc         NEMULŢUMIŢI DE SENTINŢE. Inculpaţii din dosarul grupului infracţional coordonat de Simota au contestat pedepsele         Comunicat de presă Carmen Hărău, senator PNL         Protest la Termocentrala Mintia         Campionatul mondial de futsal al polițiștilor are loc în Hunedoara         Ce s-a ales de drumul spre Poiana Pelegii, închis de la începutul anului         Ministrul pentru Diaspora „asista cu profundă tristețe la violențele din Capitală”, în timp ce petrecea la Zilele Bradului         Proiect guvernamental. Minele din Valea Jiului, sugrumate de datoriile CEH!         DEZVĂLUIRI. Deputat hunedorean: În mineritul Văii Jiului s-a produs un jaf incredibil