Concurează singur. Costel Avram a obţinut 86 de puncte la concursul pentru administratorul public al judeţului

Aproape 90 de puncte a obţinut directorul Apa Serv Valea Jiului SA, Costel Avram, la concursul pentrupostul de administrator public al judeţului Hunedoara, organizat de Consiliul Judeţean.

Costel Avram este singurul candidat înscris în concurs, iar dosarul său a fost acceptat fără probleme. Luni, a avut loc proba scrisă a concursului organizat pentru ocuparea pe perioadă determinată a postului vacant de conducere de administrator public din aparatul de specialitate al Consiliului Județean Hunedoara. Cu 86 de puncte, Avram trece în etapa a doua şi va susține proba interviu în data de 09.08.2018, ora 10.00, la sediul Consiliului Județean Hunedoara.

Postul a rămas vacant după ce fostul administrator public al judeţului, Dan Stoian, a informat plenul Consiliului Judetean cã demisionează din funcţie, începând cu data de 10 iulie 2018, contractul de management fiind denunţat cu acordul pãrţilor. Dan Stoian a ocupat funcţia de administrator al judeţului Hunedoara din noiembrie 2011.

Costel Avram este privit drept un apropiat al preşedintelui CJ Hunedoara, Mircea Bobora, dar şi al preşedintelui PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor.

Carmen COSMAN – PREDA

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Cum poate fi rezolvată problema trecerii de pietoni mortale de la Sântandrei         CÂT PREŢ POŢI PUNE PE CUVÂNTUL LOR? Costel Avram, administratorul judeţului, se încurcă în minciuni         PROTEST, ZIUA A ŞASEA. Preşedintele Mircea Bobora dă o soluţie cu amânare         Fabrica din Băcia rămâne închisă         Noi dotări pentru pietonala din Hunedoara         LEGE BLOCATĂ. Pensiile minerilor și siderurgiștilor vor fi recalculate. Nu se știe când!         Uzina de mașini de spălat Bosch a primit autorizație de construire. Va fi ridicată în 12 luni         Vernisaj: Orăștia și Marea Unire         Lucrările de pe Autostrada Lugoj – Deva, gata abia în vara anului 2019         A început plantarea arborilor pe centrul pietonal din Hunedoara         Accident rutier în Petroșani         Peste 100 de saci de gunoaie au fost strânși de jandarmi din râul Cerna         SALVAMONT Lupeni la 35 de ani de la înființare         Scene emoționante la locul accidentului mortal de pe DN 7         Percheziții în Hunedoara         Aurul și cuprul de la Rovina vor fi exploatate         PROTEST, ZIUA A PATRA. Ce spun foştii şefi ai Consiliului Judeţean Hunedoara despre Vladimir Brilinsky         PRO-ECHITATE – UN PROIECT DE SUCCES AL UNIVERSITARILOR ALBAIULIENI, DEDICAT ORIENTĂRII PROFESIONALE A ELEVILOR ȘI STUDENȚILOR         Eveniment/ Petroșani – Bansko, 10 ani de înfrățire         Lovitură de grație! CEH trebuie să returneze ajutoare de stat de aproximativ 60 milioane euro!