Concurează singur. Costel Avram a obţinut 86 de puncte la concursul pentru administratorul public al judeţului

Aproape 90 de puncte a obţinut directorul Apa Serv Valea Jiului SA, Costel Avram, la concursul pentrupostul de administrator public al judeţului Hunedoara, organizat de Consiliul Judeţean.

Costel Avram este singurul candidat înscris în concurs, iar dosarul său a fost acceptat fără probleme. Luni, a avut loc proba scrisă a concursului organizat pentru ocuparea pe perioadă determinată a postului vacant de conducere de administrator public din aparatul de specialitate al Consiliului Județean Hunedoara. Cu 86 de puncte, Avram trece în etapa a doua şi va susține proba interviu în data de 09.08.2018, ora 10.00, la sediul Consiliului Județean Hunedoara.

Postul a rămas vacant după ce fostul administrator public al judeţului, Dan Stoian, a informat plenul Consiliului Judetean cã demisionează din funcţie, începând cu data de 10 iulie 2018, contractul de management fiind denunţat cu acordul pãrţilor. Dan Stoian a ocupat funcţia de administrator al judeţului Hunedoara din noiembrie 2011.

Costel Avram este privit drept un apropiat al preşedintelui CJ Hunedoara, Mircea Bobora, dar şi al preşedintelui PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor.

Carmen COSMAN – PREDA

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + unsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Restricții până în august pe DN 76. Se lucrează la autostradă         Vscolul a făcut ravagii în Râușor – Retezat         3 lei pentru Salvital. Pe cap de locuitor. Totalul – peste 125.000 de lei         Contractul de finanțare pentru reabilitarea a 10 drumuri județene ar putea fi semnat în zilele următoare         Primăria Deva susține financiar Spitalul Județean de Urgență         Povestea tristă a turnului celei mai vechi biserici din Deva         Primăria Municipiului Deva va plăti, luni, bursele de merit și performanță         Au cerut sprijin pentru revizia tractoarelor și curățarea terenurilor împădurite         Au refuzat facturile la gunoi. Primarii din Valea Jiului față în față cu Supercom. CJ Hunedoara – mediator         Expertiza care arată cât de degradat este podul peste Strei         Incendiu puternic la marginea autostrăzii         O clipă de neatenție i-a fost fatală unui șofer din Deva         Razie de amploare în Hunedoara. A fost prins un recidivist extrem de periculos         Florin Oancea: Un nou pas important pentru deschiderea și dezvoltarea zonei Grigorescu din Deva         Marius Surgent, deputat ALDE Hunedoara: Raportat la 2018, bugetul investițiilor este mai mare cu 15,7 miliarde de lei         HUNEDOARA PESEDISTĂ. Gunoierul Brai – Cata funcţionează fără autorizaţie de mediu. Garda de mediu zice că e OK şi fără         Accident rutier grav. ATV-ul condus de un tânăr a fost lovit de mașină         Sentință pentru Marian Muntean, în dosarul de conflict de interese         Dosarul de dare de mită pentru lucrări în turism se întoarce în instanță. Frații Gărdean vin din nou în fața judecătorilor         Doi bărbaţi au murit înecați în nordul şi centrul judeţului Hunedoara