Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor

Evenimentul a fost marcat, vineri, şi în Deva, printr-o acţiune organizată de CJPC

Ziua drepturilor consumatorilor a fost sărbătorită vineri la nivel mondial. Pentru a-i conştientiza pe hunedoreni şi pentru a veni în sprijinul lor, reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Hunedoara au organizat o acţiune ce s-a desfăşurat într-un hypermarket din Deva. drepturile medalion

Informaţii necesare

Aceasta a constat în distribuirea unor pliante cu informaţiile necesare pentru întocmirea unei reclamaţii privind un produs defect sau un serviciu necorespunzător. „Am marcat o primă etapă în sărbătorirea acestei zile, nu doar prin difuzarea de materiale informative, ci şi printr-un contact mai altfel nu doar cu consumatorii, ci şi cu comercianţii, acum nefăcând controale şi nici nu am aplicat măsuri coercitive. Am identificat, cu această ocazie, unele probleme cu care se confruntă consumatorii şi, totodată, le-am expus modurile în care pot face sesizări”, a declarat comisarul Daniel Dumitran, şeful CJPC Hunedoara. Așadar, nu stați pe gânduri atunci când calitatea produsului pe care îl cumpărați lasă de dorit sau atunci când serviciile oferite de o anumite firmă nu sunt de calitate. Aveți posibilitatea de a sesiza comisarii Protecției Consumatorilor, fie personal, în Deva, str, Mihai Viteazu, nr. 3, fie telefonic, la numerele 021.9551 sau 0254.215.936.

Petronela Tămaş

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Autobuz implicat într-un accident pe DJ 687 Hunedoara – Deva         ZILELE MAGHIARE DIN JUDEŢUL HUNEDOARA. Au fost decernate premiile ”Barcsay Ákos” 2018         FOTO: Accident grav pe autostradă. Șase mașini au fost implicate, iar șapte oameni au fost răniți         Probleme mari pe listele “Fără penali”. Sute de semnături anulate în Valea Jiului. Primarul Uricaniului, ameninţat cu o plângere penală!         Liga a treia. Victorie pentru CS Hunedoara, eșec pentru Deva         Mai multe drumuri județene devin drumuri forestiere         Amenzi pentru tăieri ilegale de lemne         Soarta minelor Lupeni şi Lonea e pecetluită. Nici măcar nu sunt luate în calcul în Strategia Energetică a României         Tânăr prins la furat în Hunedoara         Zilele Maghiare din Județul Hunedoara – 22-30 septembrie 2018         Episcopia Devei și Hunedoarei a câștigat procesul pentru numele și imaginea duhovnicului Arsenie Boca         Arborii de pe Bulevardul Corvin au fost extrași, pentru noua pietonală. Vor fi plantați alții în locul lor         Copilă de 10 ani, rănită pe trecerea de pietoni         Accident grav în Deva         Nicio speranță pentru gara Hunedoarei și pentru calea ferată spre Simeria, la șase luni de la închidere         CEH furnizează servicii de sistem de cel puţin 400 MW până în 2020         O seară de astronomie, airsoft pe timp de noapte și concert rock în Cetatea Devei         Expoziție la muzeu: „Frumusețea neconvențională. Arta tatuajului”.         Mircea Nistor a fost propus cetățean de onoare al județului Hunedoara         Lansare de carte: Dumitru Tâlvescu, volumul de versuri „Prosperia”