„Urmărit de canadieni” a cerut ajutorul primarului din Petroşani

Audienţele de la Primăria Petroşani capătă accente tragi – comice, mai ales atunci când la uşa primarului se prezintă unii cetăţeni mai „zguduiţi” de la atâta activitate seismică. Iar dacă pentru cei mai mulţi problemele stringente le reprezintă lipsa unei locuinţe sau a unui loc de muncă, pentru alţii – din fericire mult mai puţini – spionajul este în floare! Şi cine să îi ajute dacă nu edilul – şef al urbei?!

primariaTot mai mulţi locuitori ai municipiului Petroşani fac coadă la uşa primarului în ziua când acesta acordă audienţe. Unii cu probleme reale, alţii cu probleme…la fel de reale, dar numai pentru ei. De exemplu, recent la Primărie a venit un cetăţean din Petroşani, despre care se cam ştie că ar avea ceva probleme psihice, care i-a spus primarului nici mai mult – nici mai puţin decât că este urmărit de canadieni! „Am avut un caz nu demult, un bărbat care spunea că îl spionează canadienii. Am discutat cu el, am încercat să îi explicăm că nu e de competenţa noastră”, a declarat primarul Tiberiu Iacob – Ridzi.

Cei mai mulţi însă, caută o locuinţă sau un loc de muncă, iar edilii încearcă să îi ajute în măsura posibilităţilor. „Majoritatea dintre ei vin cu probleme legate de locuri de muncă şi de locuinţe. Sigur, mai sunt şi alte probleme legate de relaţiile cu vecinii sau încălcări de proprietăţi sau drepturi de proprie, care vin spre noi, şi sigur cu situaţii medicale, legate de ajutoarele de urgenţă. În ceea ce priveşte locuinţele, avem peste 300 de persoane pe lista de aşteptare, dar nu putem să le satisfacem decât în momentul în care se renunţă la un contract de închiriere, pentru că nu am mai reuşit să facem alte construcţii”, a mai spus Iacob – Ridzi.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

treisprezece − nouă =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Cea mai sălbatică zonă a fostei mocănițe a Hunedoarei a devenit traseu educativ         Cum va fi iluminată festiv Hunedoara de sărbători         Cursanții de limbă chineză la momentul bilanțului         Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, în conflict de interese. Sentința este definitivă!         DISPONIBILIZĂRI. 70 de angajați ai CEH pleacă din sistem. Unii ajung direct în șomaj!         De ce au întors armele sindicatele? Au admis inițial insolvența CEH, acum o resping!         Transalpina va fi închisă         Ziua Armatei Române, celebrată în Hunedoara         Toamna transformă satele din Munţii Apuseni într-un adevărat paradis         PETROȘANI/ Lemnul din toaletarea copacilor, donat bătrânilor         NEMULȚUMIT. Alin Simota a contestat condamnarea pentru fals în declarații         Ilie Balaci a murit         Turiste rătăcite în Masivul Godeanu         Prins la furat de cablu, pe calea ferată         Gara Brad, la doi ani de la începerea lucrărilor de reabilitare         Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara