„Urmărit de canadieni” a cerut ajutorul primarului din Petroşani

Audienţele de la Primăria Petroşani capătă accente tragi – comice, mai ales atunci când la uşa primarului se prezintă unii cetăţeni mai „zguduiţi” de la atâta activitate seismică. Iar dacă pentru cei mai mulţi problemele stringente le reprezintă lipsa unei locuinţe sau a unui loc de muncă, pentru alţii – din fericire mult mai puţini – spionajul este în floare! Şi cine să îi ajute dacă nu edilul – şef al urbei?!

primariaTot mai mulţi locuitori ai municipiului Petroşani fac coadă la uşa primarului în ziua când acesta acordă audienţe. Unii cu probleme reale, alţii cu probleme…la fel de reale, dar numai pentru ei. De exemplu, recent la Primărie a venit un cetăţean din Petroşani, despre care se cam ştie că ar avea ceva probleme psihice, care i-a spus primarului nici mai mult – nici mai puţin decât că este urmărit de canadieni! „Am avut un caz nu demult, un bărbat care spunea că îl spionează canadienii. Am discutat cu el, am încercat să îi explicăm că nu e de competenţa noastră”, a declarat primarul Tiberiu Iacob – Ridzi.

Cei mai mulţi însă, caută o locuinţă sau un loc de muncă, iar edilii încearcă să îi ajute în măsura posibilităţilor. „Majoritatea dintre ei vin cu probleme legate de locuri de muncă şi de locuinţe. Sigur, mai sunt şi alte probleme legate de relaţiile cu vecinii sau încălcări de proprietăţi sau drepturi de proprie, care vin spre noi, şi sigur cu situaţii medicale, legate de ajutoarele de urgenţă. În ceea ce priveşte locuinţele, avem peste 300 de persoane pe lista de aşteptare, dar nu putem să le satisfacem decât în momentul în care se renunţă la un contract de închiriere, pentru că nu am mai reuşit să facem alte construcţii”, a mai spus Iacob – Ridzi.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unsprezece + 3 =

ACTUALITATE
Nicolae Popa este Polițistul Anului         Țigara aprinsă în mină, cauza exploziei din Mina Uricani, soldată cu doi morți         Sentință definitivă în dosarul lui Costel Alic, după opt ani de procese         Hoți de buzunare prinși în Deva         Tragedie lângă Orăștie         Deva și Brad alese pentru celebrarea Zilei Poliței Române         Birou de audiențe la Petroșani al CJ Hunedoara         Amendat pentru transport ilegal de lemne         Nici bine nu au dispărut trenurile de persoane de pe calea ferată Hunedoara – Simeria, că au și apărut hoții         Șefii din Mina Lupeni cercetați pentru ucidere din culpă         Ziua Porților Deschise la Centrul Teritorial Deva al ASE București         Primarul Călin Dud a fost achitat în dosarul DNA, în care a fost acuzat că a luat șpagă două drujbe         Prinși la furat în Hunedoara         Fierul vechi din curtea Minei Petrila a fost scos la vânzare         O tânără a fost amendată pentru şedere ilegală în România         Polițiștii au ținut ședințe cu vârstnicii pentru a-i învăța să se ferească de hoți         RECULEGERE PE BANI. Ce spun turiștii despre taxa de la mormântul lui Avram Iancu         Incendiu în Deva         Andrei Gheorghe a murit         Peste 700 de burse pentru elevii din Petroșani