„Urmărit de canadieni” a cerut ajutorul primarului din Petroşani

Audienţele de la Primăria Petroşani capătă accente tragi – comice, mai ales atunci când la uşa primarului se prezintă unii cetăţeni mai „zguduiţi” de la atâta activitate seismică. Iar dacă pentru cei mai mulţi problemele stringente le reprezintă lipsa unei locuinţe sau a unui loc de muncă, pentru alţii – din fericire mult mai puţini – spionajul este în floare! Şi cine să îi ajute dacă nu edilul – şef al urbei?!

primariaTot mai mulţi locuitori ai municipiului Petroşani fac coadă la uşa primarului în ziua când acesta acordă audienţe. Unii cu probleme reale, alţii cu probleme…la fel de reale, dar numai pentru ei. De exemplu, recent la Primărie a venit un cetăţean din Petroşani, despre care se cam ştie că ar avea ceva probleme psihice, care i-a spus primarului nici mai mult – nici mai puţin decât că este urmărit de canadieni! „Am avut un caz nu demult, un bărbat care spunea că îl spionează canadienii. Am discutat cu el, am încercat să îi explicăm că nu e de competenţa noastră”, a declarat primarul Tiberiu Iacob – Ridzi.

Cei mai mulţi însă, caută o locuinţă sau un loc de muncă, iar edilii încearcă să îi ajute în măsura posibilităţilor. „Majoritatea dintre ei vin cu probleme legate de locuri de muncă şi de locuinţe. Sigur, mai sunt şi alte probleme legate de relaţiile cu vecinii sau încălcări de proprietăţi sau drepturi de proprie, care vin spre noi, şi sigur cu situaţii medicale, legate de ajutoarele de urgenţă. În ceea ce priveşte locuinţele, avem peste 300 de persoane pe lista de aşteptare, dar nu putem să le satisfacem decât în momentul în care se renunţă la un contract de închiriere, pentru că nu am mai reuşit să facem alte construcţii”, a mai spus Iacob – Ridzi.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Foștii șefi ai Minei Petrila ar vrea să reaudieze martorii din dosarul tragediei din 2012         Polițiștii caută două hoațe de tablouri         O nouă amendă pentru neridicarea gunoiului în Deva         Un preot hunedorean s-a implicat în achiziționarea unei case pentru o familie nevoiașă         Spitalul din Deva a scos la licitație serviciul de pază a unității medicale         Telecabina Devei rămâne oprită chiar și după reparațiile de la începutul lunii         Comunicat de presă: Mărțișor PNL pentru copiii României: alocații mai mari!         TREI BAZINE ÎNCHISE TEMPORAR. Aqualand Deva anunță lucrări de igienizare         Două femei au fost lovite de un camion         Pe 3 martie, la Deva, o comedie la care râzi cu lacrimi         TRADIŢIA MERGE ŞNUR. Asta înseamnă „pentru toate gusturile”: Mărţişoare comestibile la Deva         Sentință definitivă pentru violatorul din Hunedoara         Jaf într-un tren care circula pe ruta Deva – Simeria         Copil lovit de mașină în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni         Schitul Sfântul Nectarie. Povestea celei mai noi mănăstiri din Hunedoara         Negoiu, satul de poveste din Ținutul Pădurenilor, cu două șosele care duc la granița județului         Baloo, celebrat la 19 ani         Ministrul Tineretului și Sportului și-a vizitat ”zestrea” din județul Hunedoara         Lansarea implementării proiectului: “Creșterea eficienței energetice a blocului 13A – Strada Mihai Eminescu din municipiul Deva”, cod SMIS 117065         Primăria Deva premiază performanţa