„Urmărit de canadieni” a cerut ajutorul primarului din Petroşani

Audienţele de la Primăria Petroşani capătă accente tragi – comice, mai ales atunci când la uşa primarului se prezintă unii cetăţeni mai „zguduiţi” de la atâta activitate seismică. Iar dacă pentru cei mai mulţi problemele stringente le reprezintă lipsa unei locuinţe sau a unui loc de muncă, pentru alţii – din fericire mult mai puţini – spionajul este în floare! Şi cine să îi ajute dacă nu edilul – şef al urbei?!

primariaTot mai mulţi locuitori ai municipiului Petroşani fac coadă la uşa primarului în ziua când acesta acordă audienţe. Unii cu probleme reale, alţii cu probleme…la fel de reale, dar numai pentru ei. De exemplu, recent la Primărie a venit un cetăţean din Petroşani, despre care se cam ştie că ar avea ceva probleme psihice, care i-a spus primarului nici mai mult – nici mai puţin decât că este urmărit de canadieni! „Am avut un caz nu demult, un bărbat care spunea că îl spionează canadienii. Am discutat cu el, am încercat să îi explicăm că nu e de competenţa noastră”, a declarat primarul Tiberiu Iacob – Ridzi.

Cei mai mulţi însă, caută o locuinţă sau un loc de muncă, iar edilii încearcă să îi ajute în măsura posibilităţilor. „Majoritatea dintre ei vin cu probleme legate de locuri de muncă şi de locuinţe. Sigur, mai sunt şi alte probleme legate de relaţiile cu vecinii sau încălcări de proprietăţi sau drepturi de proprie, care vin spre noi, şi sigur cu situaţii medicale, legate de ajutoarele de urgenţă. În ceea ce priveşte locuinţele, avem peste 300 de persoane pe lista de aşteptare, dar nu putem să le satisfacem decât în momentul în care se renunţă la un contract de închiriere, pentru că nu am mai reuşit să facem alte construcţii”, a mai spus Iacob – Ridzi.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − 17 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Mort în surparea din subteranul Minei Lupeni         Trubaduri în Cetatea Devei         Surpare la Mina Lupeni!         Transporturi ilegale de lemne         Direcția Impozite și Taxe Locale Deva se mută în noul sediu         Peste 15000 de lei încasări în doar două zile la Ștrandul Municipal din Deva         Proiectul pentru reabilitarea incintei I a Cetății Devei a fost depus la ADR Vest         Încă o victimă în accidentul mortal de pe șoseaua Hunedoara – Deva         Sala de sport a fostului Liceu industrial 1 din Hunedoara a ajuns în ruină         Festivalul medieval Ioan de Hunedoara         Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție         Accident pe DN 66, produs de un tânăr         Accident pe DN 7 produs de un camionagu turc         De la Petroşani, la Deva/ Fost director al CEH în litigiu cu compania energetică         Rute ocolitoare pentru a evita aglomerația de pe șoseaua Deva – Lugoj         Red Bull Romaniacs se implică în două proiecte sociale în Valea Jiului         Construcția artezienelor din centrul Hunedoarei poate începe         PORTRET. Xenia, prinţesa războinică din ringul de box